« Върни се назад Публикувано на 26.05.2014 / 14:20

БАРЕКОВ ПРЕДИ ДА ПРЕГОВАРЯ С БОРИСОВ ДА НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ЩЕШЕ ДА ГО ВКАРВА В ЗАТВОРА С ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ”

 

„Никога не казвай никога”, така ключово човекът от Банкя за пореден път показа колко е смел, храбър и прочие пред ДПС и Доган. Блябосванията и лакардиите като победител и как нямало да позволи да му усуква врата Местан, може да ги остави на журналята, дето му ръкопляскат по пресконференциите, което си е отвсякъде абсолютен позор за журналистиката.

Политиката е курвенско занятие. Но сега, като са припнали всичките да „преговарят” за предсрочни избори, /като че ли досега не бяха на договорились зад кулисите!/, хубаво е Бареков да не забравя, че обеща да вкара Бойко Борисов в затвора, както и операция „Чисти ръце”. Още по-добре е да си спомни и как Борисов преди дни се закани, ако вземе властта, да вкара в ареста онези, „които е пропуснал предния път”.

През това време Цветлин Йовчев да се обади на бившия си шофьор в ДАНС, тъй като поради проявената нежност една година към корупционните схеми на ГЕРБ по места, гербаджиите безпрепятствено си употребиха изборните схеми, пак по места, белким шофьорчето му успокои „Б.Б.G-точката”.

А Цацаров, както се казва, да я кара все така. Докато Цветанов не го просне по очи. В кабинета на Пееевски.

Afera.bg

«