« Върни се назад Публикувано на 21.04.2014 / 17:03

БАРЕКОВ ПОИСКА БЪЛГАРИЯ ПАК ДА СТАНЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА

 

Една от следващите ни инициативи в Народното събрание, която ще предприемем е да върнем старото име на България – Народна република България. Едно от най-големите престъпления на старите седесари в лицето на Иван Костов и на новите червени в лицето на Луканов беше точно това, че махнаха думата „народ“ това показва и замисълът народът да бъде в опозиция и да управлява мафията. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков по време на среща със симпатизанти на партията в ромския квартал „Факултета“. Той беше там заедно с главния секретар на формацията Стефан Кенов и местният координатор на партията Борис Георгиев.  „Какво странно има в думата „народна“, попита още лидерът на

„България без цензура“ и уточни, че се надява заедно с други български политици да внесат такова искане да се върне старото име на страната ни, за да се знае, че властта произтича от народа и за народа.

Ние сме партия на работническата класа обяви още лидерът на ББЦ пред жителите на „Факултета“. В квартала видях много магазинчета на дребни собственици, хората се опитват да оцеляват, коментира още той и добави, „обещавам на тези хора работа и работни заплати, а „България без цензура“ няма да бъде партия на безработицата, а на работническата класа“.

Координаторът на партията във „Факултета“ Борис Георгиев заведе лидера на ББЦ и другите представители на партията в малка зала по бокс, която поддържа със собствени средства от три години. Тя е направена в бивш трафопост, а Георгиев обясни, че в квартала има 50 000 жители, но няма нито едно спортно съоръжение, където да може да се тренира. В същото време местното читалище не се ползва за нищо, а бивш кмет от СДС на „Красна поляна“ прибира субсидията.

„Г-н Бареков е единственият, който се среща с всички хора от цяла България и чува гласа на хората. Аз съм се бил за България, 5 години съм живял в Англия, но ми е било мъчно за страната ни и затова съм се върнал тук“, каза Георгиев, който е бронзов медалист от олимпиадата в Атина от 2004 г. и двукратен европейски шампион по бокс. Надявам се ситуацията у нас да се промени и да стане по-добре за всички – турци, роми, българи, единственият, който ще ни обърне внимание е Бареков, посочи още Георгиев.

Пред жителите на „Факултета“ лидерът на ББЦ беше категоричен, че партията ще следва политика на пълна интеграция на българския народ към европейските ценности – да имат достойни доходи, образование, възможност за спорт и добра работа. Бареков беше категоричен, че образованието ще е абсолютен приоритет. „Вашите деца ще са образовани, включително и чрез образователна повинност, за да може всеки до 18 години да има минимум средно-специално образование“. Хората искат млад министър-председател, който да поеме управлението на държавата, само „България без цензура“ е алтернатива в момента, ще видите, че ще има много изненади на изборите, заключи Бареков.

Afera.bg

«