« Върни се назад Публикувано на 01.10.2017 / 14:26

БАРЕКОВ ПОГНА БАДЖАК ЖУРНАЛИСТКАТА: „ЖЕНИ МАРЧЕВА – БАДЖАКА“ – КАТО ХРАНТУТНИК И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПОРЪЧКИ“

Утре колегите от Комитета „Група за граждански отпор срещу наглостта и корупцията в медиите“ заедно със сдружението „Антикорупционен отряд“ ще сезират Прокуратурата и институциите за зловещ конфликт на интереси и тежко съмнение за корупция от известна телевизионна водеща. Флагман на баджак-явлението в телевизиите и срам за професията на журналиста.

Нечовешка алчност, корумпираност и безпардонна наглост в комбинация с посредственост и семплост на похвата. Жени Марчева-Баджака от БТВ ще бъде разобличена като хрантутник и изпълнител на поръчки на голяма фирма, която кадруваше доскоро в съдебната власт, посредством своята маша Лозан Панов.

Това, заедно с нагласените интервюта и (не)удобните въпроси, не е ставало безплатно, разбира се. Платено е с щедри „заеми“ от същата фирма, послужили за закупуването на тлъсти и луксозни апартаменти в центъра на София. Забележете, заеми от фирма с огромни държавни поръчки, а не от някоя банка! Колко ли хора взимат заеми без лихва от фирми, а не заеми с дебели лихви от банките или с огромни лихви от фирми за бързи кредити???

Тъжното е, че госпожа Баджакова от години използва ефира на бившата ми телевизия БТВ, за да търгува незаконно с влияние, докато продуцира пошли скандали. Ръководството на БТВ спи или се прави на заспало…

За едни баджак, за други мащеха, както тъжно обобщава изстрадалият ни народ.

Николай Бареков

ЖЕНИ МАРЧЕВА

ЖЕНИ МАРЧЕВА

ЖЕНИ МАРЧЕВА

ЖЕНИ МАРЧЕВА

«