« Върни се назад Публикувано на 31.03.2014 / 13:03

БАРЕКОВ ОТ ВАРНА: СЛЕД ЕВРОВОТА РАЗПУСКАМЕ ПАРЛАМЕНТА!

 

„Веднага след Евроизборите ще оттеглим нашите депутати. Ако това не събори парламента, то тогава това ще означава, че кворумът лежи на „Атака”. Имам информация и че цяла група депутати от ГЕРБ ще се присъединят към „България без цензура”. 7-8 души, които са отвратени от политиката на Борисов и Цветанов, ще се отделят от парламентарната група на ГЕРБ на 26 май.”, заяви Николай Бареков в морската столица.

„За Варна сме си поставили висока цел – да сме първа или втора политическа сила. Знаково лице от Варна ще бъде включено в листата за Евроизборите”, каза още Бареков.

Като „спекулации и журналистическа интерпретация“ определи Бареков едно интервю на Павел Димитров, който е заявил, че ще работи за избирането на сегашния транспортен министър Данаил Папазов за кмет на Варна.

Той ще е само един редови член на партията и то, ако успешно премине през „Чисти ръце”, допълни Бареков. Иначе, допълни лидерът на ББЦ,

наш, а не свързан със статуквото, ще е кандидатът за кмет на Варна.

На пресконференцията днес Бареков каза още, че е пратил писмо да „Гергьовден”, за да оттеглят предложението си за Илия Кафалийски, който да влезе в предизборния щаб във Варна. Причината са индикации, че Кафалийски е близък с Янко Станев.

Afera.bg

«