« Върни се назад Публикувано на 09.03.2014 / 14:19

БАРЕКОВ „ОБЕЗГЛАВИ“ КУНЕВА ВЪВ ВАРНА

 

„България без цензура“ взе цялата й структура в морската столица. Бареков „обезглави“ цялата структура на „България на гражданите“ на Меглена Кунева във Варна. Близо 300 нейни членове напуснаха и се присъединиха към ПП „България без цензура“. Новината съобщи днес Георги Ковачев, бивш член на ръководството на партията на Кунева. Той също става част от партията на Бареков. Отливът продължава, очакваме и още хора да се присъединят към ББЦ, обяви Ковачев на представянето на градското ръководство на ББЦ във Варна. Напуснахме Кунева заради идеологически различия, неразбирателство с областното ръководство на партията, както и разнопосочни сигнали, които идват от формациите в Реформаторския блок, допълни той.

Преди това ББЦ взе цели структури на Кунева в Пловдив и други големи градове на страната.

 За председател във Варна бе избран доц. Христо Бозов. Присъединиха се не само членове от „България на гражданите“, а и от „Атака“, ГЕРБ, БСП и други, обясни градският лидер. Това са обикновени хора, членували в предишните си формации с надеждата да помогнат за благото на България.

Били са разочаровани и в наше лице са видели една истинска демократична структура, обясни доц. Бозов.

Известни и доказани в сферата на правото, военното дело, здравеопазването и технологиите влязоха в ръководството на формацията.

 Заместници на известния медик станаха: д-р Радко Радев, председател на Сдружението на инвалидите, който ще отговаря за социалната политика и здравеопазването, Милена Борисова, с ресор бизнес и финанси, Савчо Манолов, който ще отговаря за транспорта и адвокат Константин Парчев, с ресор инфраструктура и европроекти. Организационният секретар е Стоян Манастирски.

За председател на структурата в район „Одесос“ е избрана адвокат Поля Ченева, за „Приморски“ икономистът Румен Роев, за район „Младост“ мениджърът Димитър Груев, за район „Владислав Варненчик“ бизнесменът Георги Георгиев, а за район „Аспарухово“ икономистът Красимир Стефанов.

Представител на Евромайките във Варна е Живка Иванова.

514 членове на ББЦ са присъствали на всичките районни събрания, провели се във Варна през тази седмица. Всеки от тях имаше правото да предложи, както районен лидер, така и негови заместници. По този начин – демократично, се случи изборът на водачите на ББЦ във втория по-големина град у нас, обясниха от партията.

Предстои избор на ръководствата на ББЦ в общините от Варненско, както и областното ръководство. Паралелно с това ще бъде сформирано и младежката структура, както и експертен съвет от симпатизанти, бе обявено на пресконференция на ПП „България без цензура“ във Варна.

Afera.bg

 

«