« Върни се назад Публикувано на 27.08.2014 / 23:09

БАРЕКОВ: НЯМА ПОДПИСАНА ДЕКЛАРАЦИЯ С ФЕЙСБУК ГРУПАТА „ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА”! САМО ПРИ ПЪЛНО ЕДИНОДУШИЕ НА ГРУПАТА ЩЕ ПРЕДОСТАВЯ МЯСТО В ЛИСТИТЕ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД!

НИКОЛАЙ БАРЕКОВВъв връзка с манипулативните публикации и брожение, което настъпи след пускането във Фейсбук на „декларация”, че членът на Групата „АНТИ ГЕРБ Време е“ Нора Стоичкова влиза в листите на България без цензура след подписано споразумение между Инициативен комитет на Групата и ББЦ, специално за АФЕРА Николай Бареков заяви:

„Категоричен съм, че никаква декларация не е подписвана от страна на България без цензура с Инициативен комитет от Групата „АНТИ ГЕРБ Време е…“. Готов съм да издигна всяко лице от тази група, ако обаче има ПЪЛНО ЕДИНОДУШИЕ И СЪГЛАСИЕ НА ГРУПАТА то да бъде включено в която и да е от листите по градове в България. Няма подписана декларация по отношение на Нора Стоичкова между Инициативен комитет на тази група и България без цензура. Позицията ми е, че само ако цялата група единодушно подкрепи участието на Нора Стоичкова, тогава тя ще бъде сложена в листа на ББЦ. Във всеки град съм готов да дам място на член на тази група, защото позицията ни относно това, че Бойко Борисов няма място във властта съвпада. Но това ще направя само при съгласие и единодушие на цялата група!”
Afera.bg

«