« Върни се назад Публикувано на 18.02.2014 / 14:47

БАРЕКОВ: НЕЛЕПО ЛИЦЕ КАТО РАДАН КЪНЕВ ЛЪЖЕ, ЧЕ С КАРАКАЧАНОВ СМЕ ЗАПАЛИЛИ ЕТНИЧЕСКАТА ЧЕРГА НА ПРОТЕСТА!

 

Днес едно нелепо лице, представящо се за политик, се опита да внуши в най-гледаната телевизия, че Бареков и Каракачанов са запалили етническата черга с протеста пред джамията в Пловдив. Известният в обществото като Рамадан Кунев /Радан Кънев/ забравя, че е член на формация, която е изцяло финансирана и спонсорирана с парите на турското неоосманистко правителство и с посредничеството на проислямския екстремист Касим Дал. На г-н Кунев ще напомня, че агитките в Пловдив бяха предвождани от техния кмет на Карлово Емил Кабаиванов, който е зам. председател и доскорошен председател на СДС.

Обръщам се към г-н Лукарски, лидер на СДС – единствената партия, преди „България без цензура“, в която съм членувал:

Г-н Лукарски, стоите ли зад думите на коалиционния си партньор, който твърди, че не вашият заместник, а ние с г-н Каракачанов сме предвождали агитките в Пловдив?

Г-н Кунев, вярвате ли си, когато лъжете така безсрамно, опитвайки се да замажете падението си в очите на хората? Защо изпълнявате поръчките на вашия ментор от Банкя, който единствен има полза от разрушаване на крехкия социален и етнически мир в страната с цел хаос, безредици и замитане на следите от неговите престъпления във властта? Не забравяйте, че февруарските протести ви изметоха завинаги от политическата сцена, където драпате да се върнете. Гнусните ви атаки срещу нас само показват колко силни сме станали като обществено-политическа сила и колко далече сте вие дори от 4-процентната бариера за влизане в българския парламент.

Използвам това обръщение, за да гарантирам пред всички наши симпатизанти и членове, че ние сме единствената преграда пред екстремизма на ГЕРБ, БСП, Атака и Реформаторския блок и за разлика от БСП няма да подведем гражданите с нашата социално-икономическа програма. Единствената преграда срещу нарастващия обществен екстремизъм е това да управляваме страната и така да гарантираме грижа за хората и просперитет за бизнеса в България.

 

Николай Бареков

«