« Върни се назад Публикувано на 16.05.2014 / 11:51

БАРЕКОВ: КОЙТО ИСКА ДА БИЕМ ДПС, НЕКА ГЛАСУВА ЗА „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”! ПРОКОПИЕВ СЕ ТРЕСЕ ОТ СТРАХ, ИДВА ВЪЗМЕЗДИЕТО!

 

 „Две социологически проучвания показват, че ще победя ДПС на европейските избори“, заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Българският народ може да бъде спокоен, че се намери една партия, която да победи ДПС и да я лиши от правото да раздава порциите в държавата“, добави той.

„Който иска да бие ДПС, нека да гласува за ББЦ, за да измете енергийната олигархия. Обещавам най-отговорно на българските граждани, че ще направя ДПС четвърта политическа сила“, категоричен е Бареков, който се закани: „Вече ще се борим за първото място на евроизборите“.

 „Българският народ трябва да знае, че има нова партия, нова енергия и нова вълна, която може да измете партиите на статуквото, начело с ДПС, БСП и ГЕРБ“, каза още лидерът на ББЦ.

 Бареков коментира и изявленията на бизнесмена Иво Прокопиев, който последователно се яви по „Би Ти Ви“ и „Нова телевизия“, за да се оправдава за опорните точки, които е разпратил до своите медии. „Страхът на Прокопиев е голям, защото знае, че възмездието наближава.“, обобщи Бареков.

 „Този негов десант е десант на отчаянието на българската олигархия, която знае, че след тези избори нейните патерици, които бяха изкуствено създадени около ГЕРБ, Реформаторите и АБВ, ще приключат, и на терена ще останат само новата партия и тези, които са срещу нея“, коментира той по повод обясненията на олигарха по националните телевизии.

 Той коментира, че освен Дянков, и Прокопиев ще е сред хората, които ще отговарят пред съдебната система за източването на пенсионните фондове и за кражбата на пари от здравната каса. „Защото Прокопиев беше дълго време член на Управителния съвет на НОИ, както и енергиен олигарх“, обясни Бареков.

afera.bg

«