« Върни се назад Публикувано на 12.06.2014 / 10:33

Бареков изпраща сигнал до главния прокурор да се провери финансирането на партиите. Защо Нова ТВ не пита как Бойко Борисов е изхарчил държавната си субсидия от 100 милиона лева?

 

„Не мога да си обясня кой плаща на неграмотния и безработен блогър Асен Генов да плюе по „България без цензура“? Вече втори ден той говори срещу мен и партията, която представлявам в сутрешния блок на Нова телевизия. Защо е този геноцид?“. Това попита лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

Според него Асен Генов е един от лидерите на „Протестна мрежа“, а формацията работи като партия. „Изпращам сигнал до главния прокурор, в който ще настоявам да бъде разследвано финансирането на „Протестна мрежа“ и всички останали партии“, каза още Николай Бареков. „Настоявам да получа ясен и категоричен отговор и се надявам прокуратурата да си свърши бързо работата и да провери финансирането на партиите“, категоричен е лидерът на ББЦ.

„За жалост Ани Цолова, която беше журналист, когато аз бях водещ в бТВ, сега се е превърнала в псевдожурналист и актриса. Защо тя насажда омраза срещу мен и „България без цензура“, а в същото време не пита как нейният ментор Бойко Борисов е изхарчил държавната си субсидия от 100 милиона лева?“, попита Бареков.

Afera.bg

 

«