« Върни се назад Публикувано на 17.02.2014 / 22:29

БАРЕКОВ, ЗАПРИ СЕ! ОСТАНА И ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДА „СТАНЕ ИЗРАЗИТЕЛ НА ИДЕИТЕ” НА „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”…

 

Пред Нова телевизия Николай Бареков каза, че икономическите експерти на ГЕРБ напускат заради липсата на перспектива, и че Красимир Стефанов е съобщил на Николай Бареков за намерението си да напусне Парламентарната група на ГЕРБ много преди да направи тази крачка. Това се е случило малко след Нова година по време на рожден ден на дъщеря му, на която Бареков е кръстник. „Той ми каза, че не му се стои нито в ГЕРБ, нито в парламента“, разказа Бареков.

Бареков каза още, че напусналите Парламентарната група на ГЕРБ ще бъдат изразители на някои от идеите на „България без цензура“ в парламента: „Като цяло ми прави впечатление, че ГЕРБ ги напуснаха всички сериозни икономически и финансови специалисти, които бяха при тях. Не съм се чувал с Владислав Горанов скоро, но знам защо всички тези хора напуснаха. Ако забелязахте вчера по време на конгреса, г-н Борисов направи една реч, която изцяло беше ориентирана към миналото. Говореше за щъркели, за лястовици, но нищо за социално-икономическата политика и за проблемите на хората. На практика тези хора не виждат никаква възможност за реализация там“.

Бареков, запри се и по-полака с „финансовите специалисти” на ГЕРБ!

Четири години целият български народ се нагледа на „финансовите им експерти”, които доведоха държавата до катастрофа и я окрадоха. Да изразяват идеите на „България без цензура” лица от ГЕРБ, които онези, чието доверие се стремиш да спечелиш, псуват и не искат да видят повече в живота си, те вкарва, Бареков, направо в киреча.

Политиката е курвенска игра – това е ясно и на бездомните кучета.

Но да залагаш на лица, които нищо друго не правеха в ГЕРБ освен да изпълняват безропотно поръчките на наказателната бригада на Борисов и Цветанов, ти носи единствено негативи.

Утре мишоците – предатели в ГЕРБ, бягайки от там, ще се умножат. И Цецка Цачева ли ще бъде изразител на идеите ти?

В ГЕРБ всички бяха СЛУГИ НА ФЮРЕРА.

И НИКОЙ от тях не прояви характер, мъжество и чест не само да си тръгне от ГЕРБ, но и изпълняваха поръчките с кеф, докато валяха пачките.

Сега, когато пачките секнаха, проявяват „съвест”.

Лошо няма. Едно е обаче да си „добър човек”, друго е да си честен боец, който може да тръшне вратата на Диктатора, когато е трябвало, а не да реже глави по негова поръчка, пък пак да е „почтен”.

Бягай далеч от ГЕРБ – „експертите”, защото ще те завлекат на дъното на изборите!

 Afera.bg

 

«