« Върни се назад Публикувано на 08.05.2014 / 12:26

БАРЕКОВ: ДИВ ПОПУЛИЗЪМ Е КОМИСИЯТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА СРЕЩАТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ С ШИШКОВИЦ

 

„За мен парламентарната комисия за разследване на срещата на Росен Плевнелиев с Шишковиц (ключов фактор в компанията EVN) в този момент е див популизъм. Идеята за въпросната комисия беше на „България без цензура, а сега БСП и „Атака“ се опитват да я откраднат и я опропастят. В момента, в който г-н Сидеров се изложи с поредния си запой по нощните локали на София, което не подхожда на български патриот, неговите партньори от БСП и ДПС решиха да му помогнат като извадят тази комисия за Плевнелиев“.

Това обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Според него всеки подобен ход преди изборите е вреден и ще опорочи идеята за изкарване на бял свят на задкулисните контакти и срещи на държавния глава.

„Така хубавата идея се политизира и на практика Сидеров и ДПС в тандем обслужват Борисов и Плевнелиев, като им повдигат топката с тази комисия.

Това не е част от предизборния дебат, който трябва да бъде „За“ и „Против“ статуквото. Няма как партии на статуквото като БСП, Атака и ДПС да борят монополите, които са създадени от самите тях и от други партии на статуквото!“, посочи Бареков.

И призова: „Който иска сваляне на монополите и държавен контрол върху ЕРП-тата и всички енергийни дружества, нека да гласува за „България без цензура“. Ние гарантираме, че това ще се случи.

Afera.bg

«