« Върни се назад Публикувано на 29.05.2014 / 0:22

БАРЕКОВ ДА ПРИКЛЮЧИ БОКО – ТОВА Е БИТКАТА!

 

„Новата битка в държавата е ГЕРБ – ББЦ. Искам на тепиха на предсрочни избори да излезем и да си премерим силите. Има нова битка в държавата и тя е ГЕРБ – „България без цензура“, заяви по bTV Николай Бареков пред дежурно изумената Цветанка Ризова, която не била чувала как бил рекетиран бизнеса по времето на Бойко Борисов, ахкайки – ама как, ама какви са тези страшни неща, ама откъде ги знаете, като че ли е живяла на Луната. След фиаското на Станишев на Мониката, който успя с един едногодишен замах да я докара дотам, че да върне Бойко Борисов на бял кон, щете – не щете, това е положението – на ринга вече, ако някой може да приключи окончателно с Борисов, ще е Бареков.

Впрочем, заявявайки в прав текст и открито, че това е битката, Бареков не си остави никаква стъпка за завой. Защото ако дори и помисли да го направи, ще бъде низвергнат по-кофти и от Сидеровата Атака.

Най-отвратителното е, че с безумната си политика Станишев омерзи и собствените си избиратели, много от които, за негово сведение, както и за сведение на Мониката му, дори не гласуваха за АБВ, а за … ГЕРБ, ей тъй на, напук и за наказание, по същият начин, както на предишните парламентарни избори сини, десни и всякакви гласуваха точно за БСП, само и само за да свалят Бойко от власт.

Станишев излъга целия български народ, че ще има справедливост за поголовното крадене по времето на ГЕРБ.

Същият Станишев още в първите дни на управлението на правителството на Орешарски наложи най-безобразния избор за вътрешен министър в лицето на Цветлин Йовчев и шеф на ДАНС в лицето на Владимир Писанчев – и двамата креатури на Борисов.

От което стана ясно, че никакво възмездие няма да има за мафиотите в ГЕРБ, и че сделката е подписана.

Сега Станишев нека да излезе и да каже в прав текст – Цветан Василев ли стоеше зад кандидатурата на Цветлин Йовчев за вътрешен министър. И да не лъже, защото АФЕРА, както винаги каквото е рекла, все е вярно. А за онези, които още бъркат Делян Пеевски с Цветан Василев, новините тепърва предстоят.

Станишев бе онзи, който допусна цяла година по места непокътнати да дерибействат „мазачите на филии” от ГЕРБ в симбиоза с БСП.

Сега, когато България е на прага на предстоящи избори, едно е ясно – реформаторите нямат нито потенциала, нито възможността да накарат някой в повече да им повярва, Атака изгубиха инерцията някъде по въздушното трасе, и ГЕРБ на Бойко Борисов и Цветан Цветанов се връща на бяла кобила, благодарение на помощта на БСП-то на Станишев на Мониката.

ДПС си е ДПС и са незаобиколим камък. Тяхното никога не се губи.

Но кохортата на Борисов и Цветанов трябва да бъде най-накрая спряна. И приключена.

Бареков има златния шанс да го направи. Ако залитне и на сантиметър, никой няма да му го прости. Затова ще бъде гледан под лупа.

БСП трябва да изреже издъно безхарактерните типове а ла Станишев, Гуцанов, Красимир Янков и „мониките им” и да върви напред с онези способни лица, които могат да дадат нещо на държавата, а не само да тъпчат в джобовете си.

Очевадно е, че прокуратура няма, МВР е в печално гротескно положение, ръководено от балеринки, да не кажем по-тежка хомосексуална дума. ДАНС е пълна трагедия – машина отново за поръчки. Последната, за която ще информираме, когато му дойде времето, е срещу знакова фигура, която по поръчка трябва да бъде ударена. В същото време в една от местните служби се взима „допуск за класифицирана информация” на единствения служител, който става за нещо в службата, само защото … може да работи, вместо да си бърка в задника.

Най-важното в едната държава, освен икономиката и, е нейната национална сигурност. Да забелязвате как слугинските медии на „опозицията” ГЕРБ мълчат по темата Цветлин Йовчев и ДАНС?! Мълчат, защото Станишевите служби обслужват Бойко Борисов.

На ринга вече няма кой да застане от упор срещу Борисов освен Бареков.

Бареков заяви на всеослушание, че това е битката, на която е заложил всичко.

Не е толкова глупав да не си дава сметка, че ако се появи у зрителите и грам съмнение, че мачът е нареден, главата му ще хвръкне завинаги от политическата сцена.

Старият Боко срещу Новия Бареков.

Предстои да видим кой на кого ще скъса шортите.

Afera.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

«