« Върни се назад Публикувано на 24.05.2014 / 8:48

БАРЕКОВ: ГОТВИ СЕ ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ ФАЛШИВИ ПРОТОКОЛИ! ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ ЩЕ КУПЯТ ЦЕЛИ СЕКЦИИ!

 

Получих информация от достоверен източник, който ми разказа, че в районните общини на София гербаджиите са отпечатали фалшиви протоколи за изборите в неделя. Престъпният мозък на Цветанов вероятно е измислил нова схема за подмяна на вота на избирателите. Целта е на избирателните комисии да бъдат пробутани фалшиви протоколи или средните страници от тях, а оригиналните да се попълват след това от представители на ГЕРБ и по този начин да се пращат в РИК и ЦИК.

Още днес сутринта в лично качество ще сезирам Главна прокуратура и Централната избирателна комисия за тази подготвена измама. Обръщам се към всички наши наблюдатели в секциите да внимават как се попълват протоколите и да не приемат офертите за продажба с цел подмяна на нашия вот.

 Обръщам се и към останалите партии със сигнал, че има огромна опасност някой да подмени изборите и да прати в РИК фалшиви данни, като преди това се опита да купи останалите членове на секционните комисии и наблюдателите. Докато БСП извършва купуване на гласове, Цветанов и ГЕРБ се готвят да купят цели секции и да фалшифицират този избор.

Afera.bg

«