« Върни се назад Публикувано на 28.04.2014 / 21:27

БАРЕКОВ: ГЛАСУВАЙКИ ЗА „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”,ВИЕ ГЛАСУВАНЕ ЗА НАШИЯ ПЛАН – ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И НОВ МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ!

 

Когато управлява олигархията, хората минават в опозиция. През последните 25 години страната ни се управлява от олигархията, а хората са в опозиция. Народът ни е трудолюбив и не заслужава това. Запретвайте ръкави! Имате енергичен лидер, искам да ви поведа към изграждане на нова, съвременна България. Решението е възможно и това е бюлетина №28. С това послание лидерът на „България без цензура“ и водач на евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ Николай Бареков се обърна към жителите на Хасково. Градът е поредната спирка от Националното турне на коалиционните партньори, което вече се предава на живо по Канал 3.

„Хасково за мен е лична кауза“, подчерта Бареков. По думите му градът можеше да спечели, ако партиите на статуквото – ДПС, БСП и ГЕРБ си гледаха работата, но те решиха, че градът не е техен приоритет. Фактът, че залата е препълнена, показва желанието за промяна, коментира лидерът на ББЦ.

Всеки сегашен евродепутат, който няма да бъде преизбран на тези избори, ще получи 200 000 евро. Това е срам. Призовавам тези хора да декларират незабавно, че тези пари ще бъдат върнати на българските граждани, иначе ще трябва да дават отчет, предупреди Бареков. По думите му един евродепутат струва милион и 290 хил. евро на мандат. В момента се мъти нова коалиция между ГЕРБ и ДПС, посочи още той. Според него Кърджали и Хасково ще умрат от срам, защото този съюз беше заченат там на едно кафе.

„Ние искаме народът да гласува за нас, за да има промяна. Гласувайки за ББЦ, вие гласувате за нашия план – предсрочни избори и нов министър-председател“, посочи лидерът на ББЦ. В първата година от мандата ще бъде постигнато безплатно здравеопазване за майките, възрастни хора и децата, ангажира се той. По думите му е позорно нашите майки и бащи да вземат по 120 лева пенсия, а да им трябват по 150 лева за лекарства. Политиците лъжат, че няма пари. България е страната с най-нисък бюджетен дефицит. Погледнато по отрасли къде има излишък и дефицит стана ясно, че в транспорта и инфраструктурата има недостиг, защото от там най-лесно се краде. Единствено излишък има в социалната политика, обясни Бареков. „Казано грубо – парите, които откраднаха Борисов и Станишев, са на българските майки, децата и пенсионерите“,заключи лидерът на ББЦ.

„Слушайте внимателно кой какво ви обещава, защото виждаме колко е мъжко да се обещава и как е човешко да не се изпълнява. И така вече 23 години“, каза от своя страна зам.-председателят на ВМРО и втори в евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ Ангел Джамбазки.Според него заради глупавото поведение на нашите политици на нас се гледа не като на страна еврочленка, а като на страна евроидиот. „Ние не усвояваме европейските пари и затова сега дори се налага и да връщаме. Защо се получава така, защото избираме хора, които не могат да управляват нашия живот“, попита Джамбазки.

За това колко е силен един човек или една партия, можете да разберете по това колко са силни неговите врагове, каза на свой ред Калина Крумова от „Евромайки“. Ние се опитваме да защитаваме различни социални каузи и бяхме обещали на едни хора, които не могат да приберат детето си да направим една кръгла маса в Народното събрание. Но проблемът бе, че председателят на парламента каза, че тази тема няма място там, разказа тя. „Имат ли проблемите на вашите деца място в парламента?“, попита Крумова и призова хората, ако смятат, че имат, да гласуват за коалицията „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Герговден.

В Народното събрание се гонят много дяволи, но ние сме им измислили капан – „Чисти ръце“, каза лидерът на ЗНС Румен Йончев. Всички хора чуха за този закон, но депутатите все още се правят, че такова нещо няма,коментира той. Това е закон, който цели да покаже кой кой е, обясни Йончев. В нашия текст дори няма наказание, защото наказанията ги раздават хората с тяхното гласуване, допълни той.

Зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев се появи със свитък – Законa за частните съдебни изпълнители. Това е закон, приет от Тройната коалиция,който изпива кръвчицата на целия народ, обясня той. По думите му такъв срам в Европа няма. На 25 май ще започнем началото на края на тези изедници, закани се Славчев.

Публиката в Хасково посрещна Нешка Робева на крака. Пред хората от града тя каза, че такова въодушевление е виждала преди 25 години, когато хората бяха по площадите и вярваха, че ще се тръгне напред, но надеждите им бяха попарени. Преди пеехме „45 години стигат“, а сега бих казала – 25 години стигат за един унизен народ. Затова на 25 май аз ще изляза и ще дам гласа си на тези, които не ме излъгаха и на които вярвам, заключи Нешка Робева.

Afera.bg

«