« Върни се назад Публикувано на 19.04.2021 / 16:23

БАРЕКОВ ВНЕСЕ СИГНАЛ ЗА КОРУПЦИЯ НА ГЕРБ И ОРТАЦИ, ПАРЛАМЕНТА МУ ОТГОВОРИ, ЧЕ ПРОВЕРЯВАЛИ „ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ“, А НЕ 10 ГОДИНИ, КАКВОТО РЕШЕНИЕ ВЗЕХА! КОИ СА МАЛОУМНИ – ТЕ ИЛИ НИЕ?!

Днес старите муцуни ще разследват софрата, от която плюскаха, аз пък ще следя изкъсо как ще лъжат пак бедния ни народ.

Рано тази сутрин в първия работен час от седмицата на новия Парламент внесох като гражданин три сигнала за грандиозна корупция на ГЕРБ и техните ортаци и подлоги през годините – „градска десница и псевдопатреоти“.

С учудване разбрах от любезния отговор на Деловодството на НС, че Комисията по Ревизията на Манолова обхваща 4 години назад, а не гласуваните в петък „10 години назад във времето от управлението на ГЕРБ и партньори“.

Та нали днешните „нови лица“ в парламента са онзиденшните слуги и подлоги на Борисов – Христо Иванов, Р. Кънев, Манолова, Р. Йончев, Капон и сие.

Както и да е, започвам да следя изкъсо „ревизията“, още повече, че първият по номер внесен  от мен сигнал е по разследване на колегите от „Капитал“ за тотални гражби от порциона на затворниците в ГДИН. Да видим дали политическите корупционери ще ядат един ден помията на затворниците, от която крадат по 10 милиона годишно?!

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА:

Съставът на комисията беше одобрен с 217 гласа „за“. Председател – Мая Манолова. За членове бяха избрани: от ГЕРБ-СДС – Дани Каназирева, Маноил Манев и Тома Биков, от „Има такъв народ“ – Иван Хиновски и Пламен Абровски, от „БСП за България“ – Румен Гечев, Явор Божанков и Пламен Милев; от ДПС – Йордан Цонев, Сергей Кичиков и Адлен Шевкед; от „Демократична България“ – Иван Димитров, Борислав Сандов и Калоян Янков; от „Изправи се!Мутри вън!“ – Драгомир Ошавков и Андрей Вълчев.

Срокът за проверка бе определен – 10 ГОДИНИ НАЗАД С РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! МАЛОУМНИ ЛИ СА, АДЖЕБА, В СЪЩОТО ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ЧЕ ПИШАТ В ОТГОВОРА СИ, ЧЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ САМО „ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ“?!!!

«