« Върни се назад Публикувано на 20.08.2014 / 9:41

Бареков: Борисов се хвали в тесен кръг, че е най-богатият българин!

Николай Бареков„Бойко Борисов е най-богатият българин – така се хвали самият той в тесен кръг. Борисов притежава политическа власт, сега овладяха служебното правителство зад гърба на проф. Близнашки с Реформаторите, назначиха си хора. Този човек в момента контролира медийния поток в България, държи политическата власт и има пари – какъв е той?, заяви по БНТ Николай Бареков.

„Вестниците, списвани от ДПС, не хвалят мен, а Бойко Борисов, който е идеализиран и издиган в култ. Дали е независим Бареков? Бареков е независим. Никой не стои зад Бареков. Вестниците на ДПС бяха против Бареков, не отразяваха Бареков. Г-н Борисов е главният положителен герой във вестниците на ДПС, аз съм омаскаряван там всяка сутрин.
Призовавам хората да си търсят правата по отношение на влоговете им в КТБ. Не може една банка да се бутне с един вестник.
Ясно е, че няма да ни финансира Ваньо Танов с пари от митниците, няма да ни финансира и новият шеф на горите с пари от дърводобив. На всички стана ясно, че „България без цензура“ е независима партия“, каза още лидерът на ББЦ.
Afera.bg

«