« Върни се назад Публикувано на 13.04.2014 / 9:49

БАРЕКОВ: БЕЛИЯ ГЕНЕРАЛ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГЕНЕРАЛ, ЗАЩОТО Е КРАЛ!

 

„За съжаление, досега в политиката, колкото повече лъжат, толкова повече ги приемат за голям политик.”, каза в предаването „Поверително от NL“ по TV7 Николай Бареков, където бе интервюиран от Росен Петров. „Аз съм американофил, ти русофил. Гордея се, че Америка направи толкова много за моето образование. Аз съм се учил на журналистика в Щатите. Възможно е да намерим общи ползи, да сме си полезни“, обърна се Бареков към Росен Петров.

 „Напук на БСП младите ще гласуват за нас. Нека 25 май е празник за младите, нека са мотивирани и да гласуват – за младите лица в ББЦ, а не за чукундурите от БСП!“, заяви още Бареков.

„Аз като отидох в btv, никой не гледаше тази телевизия, аз и Коритаров им качихме рейтинга. Ние направихме модерната телевизя в България. Но за съжаление, когато станеш фактор и те гледат, ставаш опасен. Години наред бях част от дясната идея в България, и съм възмутен от факта, че лица като Цецка Цачева, Фидосова и бившия гард на Тодор Живков се представят в момента за основни упори на дясното. Не може шефът на охраната на Тодор Живков да е основен фактор в дясното. Хора като Цецка Цачева, Фидосова… Аз затова избягах от там и отидох в центъра. Изумен бях като ми казаха, че подменят гласове с чували, че шефовете на комисия си слагат графити между пръстите и правят бюлетините невалидни, изумях. Хората ми казват: джиповете тръгнаха, кой има най-много джипове? За какво изкараха Петното? Да изкараме, че всички са маскари. Белия генерал ще се окаже повече от генерал, защото е крал. В Костинброд ми изпрати няколко жени да ме нападат и удрят, но аз изтърпях и това унижение. Бисер Петното беше изваден, за да се скрие вниманието от истинските скандали. Партиите на статуквото правят всичко възможно то да не се промени и пример са последните скандали с Бисер Петното. Бисер Миланов бе изваден пред медиите, за да се прикрие друго – кой всъщност стои зад „Кокаинови крале”. Когато Петното се появи в медийното пространство, „странно“ съвпадна с изказване на вътрешния министър, че случаят с Орлин Алексиев, Брендо и кокаиновите крале и заловените 1,4 т. кокаин около Рали Дакар започват да се събират в една папка.Оказва се, че на Брендо основният съдружник е бил съдружник и на Алексиев, който е вземал най-важните поръчки от общината, докато кмет е бил Борисов. Това са факти, които, за да бъдат скрити от хората, се изважда отново Петното и темата отива на заден план. А всъщност Белия генерал, за който се говори може да се окаже друг“, заяви още Бареков.

Afera.bg

 

«