« Върни се назад Публикувано на 27.01.2014 / 10:08

БАРЕКОВ: „АЛФА РИСЪРЧ“ Е НА ГРУПИРОВКАТА НА ИВО ПРОКОПИЕВ!

 

Социологическите агенции да се изправят срещу „Алфа рисърч“. Това призова лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Според него трябва да се сложи край на некоректните социологически практики.Бареков е убеден, чняма как формацията на Георги Първанов да взима 20 на сто от гласовете на БСП както обявиха социолозите на „Алфа рисърч“.

„Алфа рисърч” е на групировката на Иво Прокопиев, а в записите от Банкягейт Борисов сам призна, че тя е и негова, каза Бареков. Според него тази социологическа агенция е направила голям гаф, давайки такава преднина на Първанов, защото така доказа връзката между ГЕРБ и Първанов – агенцията на ГЕРБ даде абсурдна преднина на Първанов”,заяви лидерът на „България без цензура” в „Гореща точка“ по ТВ7.

„България без цензура“ е първа извънпарламентарна сила и това го знаят 70 процента от социологическите агенции, обяви лидерът на формацията. Той обвини социолозите и медиите, обаче, че играят непочтено с цифрите.

Бареков се възпротиви на това, че подкрепата за Реформаторския блок се мери от сбора на процентите на всичките 5 партии там плюс тези на целия блок. На този фон „България без цензура” се представя само с нейната подкрепа, без да се имат предвид и процентите на ВМРО, с които най-новата партия обяви, че ще направи коалиция.

Николай Бареков обяви, че във вторник ще прехвърли авоарите си от сметката си в българска банка на партията си.

Бареков обяви и че ще поиска от НАП да провери тези средства. „С тези пари ще работя за бедните. А можеше те да са за образованието на сина ми или да си купя и аз яхта“, коментира още Бареков.

Той обясни, че партията му няма да репресира бедните хора.

„Когато пътувам в страната и виждам бедните хора, аз плача. Имам богати приятели, те ме помолиха да кажа и – ние плачем, когато виждаме бедните, не можем да спим“, призна още новият политик.

Идвам с мисията да обединя българската нация. Искам обединение и смирение, призова новият политик.

Той беше категоричен, че ако не бъдат почетени хората, които загинаха преди и след девети септември, няма да се стигне до обединение.

Бареков отново обяви едно от посланията на новата партия: „Искаме капитализъм с човешко лице, прекалено много жертви дадохме, каза още Бареков.

Afera.bg

 

«