« Върни се назад Публикувано на 07.11.2017 / 12:23

БАН ДА ИЗСЛЕДВА ТОВА ЯВЛЕНИЕ ПРЕДАВАНЕТО „НА КАФЕ“ И МОРАЛНАТА ПОЛИЦИЯ НА ЦВ.ЦВ. НОВИНАТА НА МЪЖЪТНАГАЛА БЕШЕ, ЧЕ В КЕНИЯ ИМАЛО ДВА ЛЪВА ПЕДЕРАСИ

TV1МЕДИИДнес мислех да пропусна Гала и Мъжътнагала, защото те се много кефят, че им се подиграваме. Или поне така казват. Колкото по им се подиграваме, толкова по безумно става предаването. Честно. Вече наистина трябва някой отдел на БАН да изследва това явление – предаватето На кафе. Някакво цунами от глупости, тайфун истински от простотии.

Вчера например ни показаха 8 пъти няколко нов вид секс кукли, в съответни пози. После рисунки на жени в цикъл, поставени в някакво метро… Третото го забравих, ама и то беше гадно. А днес една, която се праи на Ким Кардашиан /нямам представа коя е тя, а и не искам да си губя времето да търся/ вика, че стомахът й, повтарям – стомахът ѝ /на Ким/, който изглеждал съвършен, всъщност бил гримиран. Представих си мигом как си гримира стомахът преди всяко излизане. После се оказа, че вечеряла с плацентатата си. Имала тя три деца, две от които износила самата тя….

На този изумително интересен разговор присъстваше и един травестит-фризьор. Чудна гледка – Гала, двойничката на Ким по анцуг и обувки с токчета и татуиран до ушите травестит с дълга коса на букли и трогателна рокличка…

А, забравих да ви кажа, че една от новините на Мъжътнагала беше, че в Кения имало два лъва педераси. Дали може да кажа педераст за лъв, без да ме отстранят от фб? Те им викаха гейове….

Чудна работа е тая с моралната полиция на цв.цв. И за нея трябват двама трима професори от БАН, да изследват…. А Бетина Ж. от СЕМ явно се интересува само от Путин. Дали можем да кажем, че е путино зависима? Отклоних се малко…

И понеже един много любим мой приятел ми се малко скара, че трябва по-сериозно да се държа и пиша, ще ви кажа нещо съвсем сериозно: Ако спрете да си купувате яйца 1 година, ще можете да си купите новия Айфон. Проверено е, снощи умножавахме и делихме два часа, докато стигнем до тоя важен извод.

Пушенето забранено! Страшен срам, позор, престъпление, идиотщина е да пушиш по улиците на щатите и голяма част от Европа. Напрао си голема гад ако пушиш на 5-то авеню. Простак!

Сцените с пушене в старите филми са махнати. Само за най-лошите лоши се намеква, че пушат. Ако те гепат в градинка, че пиеш бира с цигара – режат лявата ръка. Цигарите трябва да миришант на качак. Няма Марлборо, няма НМ, няма разни хубави миризми на тютюните….. Ами, ще трови той добрите непушачи! Трябва да се мре здрав! Всеки малоумник може да си купи пушка и да те засреля…ама да не миришеш на цигари, извинете за черния хумор. После телевизорите обвиниха Тръмп, че не казал ни дума за забраната на оръжията, пък Обама непрекъснато, след всеки такъв случай говорел за това. И кат е говорел, кво?!

След репортажа за тази трагедия, Николаев плавно и елегантно премина към мръсния въздух на София. Човекът от някаква лаборатория за измерване на праховите частици вика, че е замърсен въздухът от транспорта и мръсните фандъкови, немити от години улици, ма Николаев настоява, че е от твърдото гориво, с което се топлим. Човекът вика – не е. Николаев вика – ама е.

После го пита да ходим ли като китайците с маски. Човекът вика – не, не е толкова мръсно… Бе не е, айде сега, недоверчив е Николаев….

После ни поплашиха малко с пластмасовите бутилки и кренвиршите. Вижте ся, важното е да НЕ ПУШИТЕ! Другото само ще се нареди.

Виктория Тинтерова

«