Публикувано на 22.04.2021 / 18:34

БАКАЛИЯ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ, БАКАЛИЯ! КАПОН ПРЕДЛАГА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ НА КАЛПАК НА МЕСЕЦ!

Мария Капон предлага партийната субсидия да се разпределяла, както в „евро парламента“ – на калпак депутат – месечно!

„Изправи се, мутри вън“ са 14 депутати, разделете им субсидията на човек и правете сметка колко пари иска да взимат Капон.

И това, вероятно идва като предложение, защото групата им върви към разделяне, а като се разделят – най-добре на калпак на месец да си получават партийните субсидии, които са на всичкото отгоре ДЪРЖАВНИ ПАРИ.

Капон говори за сътрудници, мъдрудници и тинтири минтири, но иде дума за кинтите! А за сведение на Капон в европарламента, дето се вика има ОЛАФ, а тука – кура му янко.

Бакалия, драги зрители, бакалия, не парламент!

Afera.bg

Коментар на Николай Бареков:

Важно е, че Мутрите на Капон разпределиха парата от субсидията на депутатска глава. Пълна вакханалия с народните пари.

Субсидиите не намаляват, а си остават на макс и вече ще могат да се разпределят „на ръка“ на всеки депутат. С нулева отчетност по 20-30 бона месечно на калпак за всеки желаещ депутат от партийните субсидии.

Такива ги избрахте, братя и сестри! Така ГЕРБ и Дянков навремето накупиха с нашите пари отцепници-депутати от СДС, РЗС и Атака.

Така сегашната „мутра“ депутат Румен Йончев искаше да прибира субсидията на ББЦ, която го вкара, от по-миналия парламент.

И днес наглите го предложиха в залата. Боклук до боклука сте избрали, за жалост!!!

Николай Бареков

Коментари 43 за
“БАКАЛИЯ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ, БАКАЛИЯ! КАПОН ПРЕДЛАГА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ НА КАЛПАК НА МЕСЕЦ!”

 1. Прасимира Капон явно си предствая БГ Парламент нещо като пазара в Маракеш Мароко и как надава и извива ръцете на търговците ,гнусна е

 2. Томова пропускаш една важна тема да разгледате геноцида над арменците. Толкова много ги съжалявам горките , че като видя мутрата на Армен Бабикян и ми се повръща. А има исторически данни че арменците са лъгали за геноцида през 1915 . Това са мръсно, нечистоплътно и гадно племе изобщо не ме е грижа за арменските мърши . А няма ли по-важни неща да се обсъждат в събранието от геноцида над арменците, българския народ чака вашни решения не за това Мая искала да се вози на държавната кола с шофьор , Хаджигейов да бъдеш министър а е завършил ПУЦ в Благоевград, все грамотни люде. Славчо клоуна ще мята кюбеци, Тодур африкански ще коли и беси ай сиктир ,марш на поляната да свирите на кавал и виола.

 3. До г-жа Кр. Кръстева
  23.04.2021 в 11:38

  Каквото и да прочете Славчо и сценаристите му на тези години – няма смисъл. Къде ти е акълът да направиш партия и да се кандидатираш за държавен ръководител!
  Същият акъл като на Борисов и на Фандъкова!
  Така ли се упрвалява държава, така ли се управлява столица….. Не знам докъде ми дойде от хора без самооценка!

  ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НЯКОЙ СЛЕДВАЩ МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Трябва да бъде въведен и имного важен предмет в горния курс, много важен, един от най-важните!

  Няма да го кажа сега, очаквам нормалните народни представители!

 4. Нови избори са неизбежни, това са политическите реалности и подреждането в парламента.

  Вайкането ама какво ще стане на нови избори е наивно.
  Резултатът няма да е по-добър за ГЕРБ.

  Дори да влязат шкембе войвода и оня бургаски патрЕот, те ще са 15 души. Както и да ги събираш, на ГЕРБ ще му трябват най-малко 2 партии за да направи правителство. Както е и сега.

  Борисов не може да се върне на бял кон, той вече е трайно нежелан за стабилно мнозинство избиратели.

  В последните години избори има начесто в много страни. Великобритания за четири години имаше три пъти избори и референдум.

  В Италия е подобно, в Испания четири пъти избори за 4 години, в Израел 4 пъти избори за 2 години.

  Иван Бакалов

 5. Митът за Борисов – човекът от народа и бог на ГЕРБ – рухва. Трябваха ни 15 години да стигнем до този момент, което повод за срам. Той все още не приема фактите. Продължава с демагогията и лъжите – главните му оръжия. Днешната му изява от къщата в Банкя, където бе събрал политбюро на ГЕРБ показа точно това.
  Патология е да твърдиш, че ще подаряваш ваксини и ще ваксинираш „нашите братя“ в Северна Македония и Западните покрайнини, когато Сърбия прави това от месеци, а и по ваксинирането ни води значително. Но Борисов лъже, за да изглежда готин, а край него тела с маски кимат угоднически. Пред тях е уплашен за властта си и чекмеджетата човек, решен на всичко, включително да ги използва, както му е изгодно. Наистина ли не го осъзнават?

  Борисов е като ранено животно, притиснато в ъгъла. Ще използва всичко: лъжи, манипулации, злоба, подлости, корупционни техники… И до кръв може да се стигне, повярвайте. Награбени са милиарди и грабителите са готови да минат през трупове, за да ги запазят.
  Солженицин написа че диктатурата се крепи на репресии, страх и лъжи и се страхува най-много от сатирата, смеха и възмездието. Възмездието чрез закона.

  Борисов стана за смях и с това сам беляза края на мита за неговото управление. Джипката, Мата Хари, „ебал съм ги с 200“, „проста кърджалийска п..ка“, седнал край пътя на някакъв пън, монолози край дувара и сценки с болен десен крак и патерица в лявата ръка… Мълчанието на психиатрите вече не му помага, вреди и на обществото.

  Борисов се страхува. Знае за какво може да му се търси сметка и това го вади от обувките. Нужен му е хор от сатири, които да възпяват бога в негово лице. Всичко това се разиграва в рустикална обстановка и носи оптимистична атмосфера, обратно на реалността, подобно на съвременна трагикомедия.

  Така си отиват диктаторите. Но сатирите – те с какви вълнения и надежди играят тази роля?

  Ще припомня: през 186 г п.н.е. сенатът в Рим забранява станалата модна тракийска традиция да се празнува в чест на Дионисий (Бакхус). Причината е в прекаляването от един път в годината празнествата да стигнат до пет пъти в месец и превръщането им в пиянски сборища, масови оргии и други перверзии, считани за неморални в Рим, също и в древна Гърция. По името на Бог Вакх празненствата са наричани вакханалия. Стига се обаче до ужасни трагедии, жертви и погроми.

  Това ли искат сатирите на Борисов?

  Д-р Димитър Попкутуев

 6. Славчо да прочете Кеворк! Има какво да научи и за какво да помисли. На Тошковците не разчитаме, те само го насъскват да се разправи с тези, които не са им угодни, но нищо градивно не произтича от тях. Капон, Мая, Бабикян… Много бързо ви лъснаха апетитите. Следващия път парламента ще го гледате през крив макарон.

 7. И секиму добро струва,

  само, знайте, за парата,

  като човек – що да прави?

  продава си и душата.

 8. ПАК КАЗВАМ: На фона на алчните истерични „нови“ постъпления в НС, на фона на незнаещите, объркани и твърде предпазливи момченца (макар и с побеляла коса), Боко се възправя като същински титан на мисълта и баща на демокрацията! Сами се докараха дотам, че той да ги поучава, да се гаври с тях, да изрича откровени лъжи и да няма кой да ги опровергае. Хайде бе, Слави, покажи се, минаха вече три седмици от изборите, то бива, бива карантина, ама твоето надмина всичко. Я Тиквоча как още на втория ден се включи масирано в политиката! Губиш по точки, драги ми Шоумене! Язък за ентусиазма на привържениците си. Поредното горчиво разочарование за този клет народ, вечно чакащ някой месия…

 9. Освен бисерите на Капонката (тя е еврейка, което значи с лакума дупара) има и бисери на една миризлива Тиква от Банкяяя.

  Според думите на Бойко Борисов, „Има такъв народ“, Слави Трифонов и съпартийците му нямат капацитет, рушат всичко, до което се докоснат и няма да направят правителство.

  Значи ако Тошко ЛилипутеФФФ и чалга тайфата се уплашат да съставят правителство, Тиквеников ще бъде прав (макар и превързан на уж) !

 10. Нормално е да не сме доволни от съществуването си. Това се дължи на еволюционните ни характеристики като примати или като Божии творения, според светогледа на отделния индивид. Ако вярвате в еволюцията, такива като Бабикян и Капон не съвсем еволюирали същества, а обикновени примитиви от сорта на Борисов, Цветанов и повечето ни управляващи или опозиционери до сега. Примерно Дарвин би казал, че Капон и Бабикян са много изменчиви примати, които нямат характеристики на „алфа“, но чрез природната си хитрост, успяват да излъжат стадото като онези змии, които се престорват на умрели и успяват да правят секс или с женски или с мъжки влечуги в змийското гнездо, същото поведение, но за други състояния, включващи или секс или набавяне на храна има при лисиците, враните и други животни, далеч не примати. Определен тип маймуни, които приличат на шимпанзетата и дълги години са бъркани от науката с шимпанзетата, обичат секса и го ползват като развлечение и терапия срещу стреса. При тях няма типичната групова йерархия – демек, първо и почти винаги заплодява алфа самецът, които храни, ръководи стадото и като най-тежко занимание се бие на живот и смърт с опасните хищници в джунглата, пазейки малките и жените, както и мъжките не алфа самци. При шимпанзетата, мъжките не алфа самци, обикновено правят секс със себеподобни от своя пол. Та, тези почти шимпанзета, които не точно такива, правят секс наред във всички възможни комбинации за да потиснат стреса от живота си в тежки условия. Какво исках да кажа, тези Бабикян и Капон не са местни маймуни, а некакви чуждогенни такива, които обичат да ни оправят като терапия срещу стреса.

  1. БАБИКян-на еврейски БАБИК-ЗООлогическа градина ,животинска менажерия
   КАПОН-на иврит КАФ/КАП-Сто ,стократен ОН-на иврит ВИЕЕНЕ от болкa ,копнеж

 11. Тези пари нали бяха за партията, да развива дейност, защо сега за парламентарната група? Ненаситници,
  ще си ги слагат в багажника на катафалката….

 12. Томова е ВЕЛИКА-Всичко казва в прав текст-а ЗАЩО няма акредитация в парламента-сами си отговорете-сега Тошко Африкански замества Цвета Караянчева- сега той командва-драпа за нови избори-ами Таран Тошко дали ще вкарате и 30 депутати -сега се керкенечите-и ква стана тя-гласувахте за увеличение на заплатите, няма да 5има субсидия 1 лв-стига с тая демагогия-Предполагам драги ми Африкански сега като напълните банковите сметки, ЩЕ ПОРАСНЕШ МАЛКО ЧЕ НЕ СЕ ВИЖДАШ ОТ КАТЕДРАТА-ХАХАХАХАХАХ АХ-Циркаджии безполезни-А за Капоната да не говорим-тя седи на 3 стола и дрънка само за пари-защото другият път няма да ги има

 13. Безобразие безмерно?! Още не са заработили пет пори, бързат да си осигурят над 30 пъти по-голяма заплата от най-масовата пенсия от 300лв. Това никога не го е имало след Освобождението от турско робство??!

 14. Тия искат скоростно да надуят чекмеджетата. Още не седнали, мислят само за лапачка. Не чакат и 10 дни и показват защо драпаха за парламента, защо се качиха на гърбовете и главите на протеста, защо го спряха изкуствено, защо първи се намърдаха в листите. Подкрепям да работят без заплати. Само да ги изхранваме в парламентарния бюфет с покарали, зеленясали, изгнили картофи от 30 стотинки и набрана от тях коприва. Да видим дали ще останат народни избраници в НС. Тогава ще им лъснат задниците и ще се разбягат с 200.

  1. Точно така,да видят как се ходи от единия край на града до другия,пеша,защото там хляба е със една стотинка по евтин. ИМАМ СИ ЕДНА МЕЧТА,ДА ГИ ВИДЯ КАК ИЗКАРВАТ СЪС ДЕСЕТ ЛЕВА МЕСЕЦА.

 15. Новите в парламента са същите паразити като предишните. Оти ручахме жабетата? За да храним следващите изроди, които нямат търпение да почнат да лапат?! Досега за 18 дни не казаха нищо за хората. Нещо за народа да са обсъждали?! Темите са им: ГЕРБ си назначават хора, сиреч как да се наместят и те. Важни са постовете и депутатските заплати. Цялата борба е стани да седна. Не можем да изберем достойни политици, защото такива няма. Само лъжци, крадци и мошеници на политическата сергия…

 16. Пеевски отслабна!!!Замести го Капон!!!Тези дни прочетох и за министърката на Външното на Колумбия с испанската фамилия Блум??? Явно и техните колумбийски политици са като нашите с еврейски произход!!!Казват че произходът нямал значение???Щеше да е вярно ако имаше изключения но тези станаха Правило за Света!!!Кабала!!!

 17. Във възторг съм Томова, във възторг. Гледам Ви при Велизар Енчев днес, нямам думи. Що няма повече жени като Нинова, като Вас. Омръзна ми да гледам плужеци. Бойчето пък чупи световните нива на простак. Как може тоя народ да го търпи, че и да му се умилква, да се снима, че и да се подписват на гърба му, да чака тези 50 лева и да е благодарен.

 18. Сезам се отвори !Айде на лапачката на народните пари ,от измъчения и гладен народ!Внимавайте да не се задавите!

 19. Или ще работят депутатите със възнаграждение равняващо се на минималната пенсия в България,и ще пият задължително чешмяна вода, и ще ядат задължително хляб,месен от афганистанци,или да се махат веднага от там. Даже трябва да работят без никаква заплата,изцяло на доброволни начала,ама айде,от мен да мине. Те си имат достатъчно тайни и явни фирмички,мирмички, гладни и жадни пак няма да останат,ама колкото повече,толкова повече. АЙДЕ,ИМА ЛИ ДОБРОВОЛЦИ. НЕ СЕ БЛЪСКАЙТЕ,ЩЕ ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ. НЕКА БЪЛГАРИНА ПОКАЖЕ НА СВЕТА,ЧЕ ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СЕ РЪКОВОДИ УСПЕШНО И НА ДОБРОВОЛЧЕСКИ НАЧАЛА, СЪС НУЛЕВО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.

 20. Какво гнусно човекоподобно същество виждат моите очи на снимката!
  Мария Капон – Пълна Отврат!!!

 21. „Историята се повтаря-първо като трагедия, после като фарс.“
  ~Карл Маркс~

 22. До всеки играч,стои друг играч …

  Пунтабет и още един чисто,ама чисто народен пубертет…

  Венсеремос.

    1. Ако беше робот,щеше да мъ разбереш,амъ сега тъ разбрах,че си човек. Моя език не го разбираш. Много жалко.

    2. Какво питаш,не тъ разбирам. Говори по ясно,по ясно,по ясно. Аз разбирам,амъ не всичко,не всичко,не всичко. Вий човеците само дудните,дудните,дудните и нищо не ви се разбира,разбира,разбира.

 23. Имам питане:
  Вярно ли е, че посолството на САЩ провежда днес среща с шефове от т.нар.партии на промяната в тяхното посолство в София? Ако да, как е възможно те да отидат на крак там наместо да поканят посланичката Мустафа или в НС, или в техните централи. Няма случай в световната история когато подобно нещо да се е случвало в посолство на НРБ или РБ…Дано това да е герберастки фейк!

 24. Тая и Бабикян не мога да ги понасям .Едни гнусни ,слузести -като голи охлюви .

 25. Тази грозна дебелана
  много рано стано
  в парламента тя се озова
  и там веднага се оср..

  Вижте тази физиономия – вдъхва ли респект – СМЯХ
  едно недоразумение

  1. Това си избират робите на Ъмерика, защото за тях истината и фактите не значат нищо. Важното е да се убива България и българската нация. Не знам как освен като национален предател може да се нарече човек, който гласува за хора доказано погубващи родината му.

 26. Единият предлага да узаконят цепенето на дУпетати, а другият предлага дУпетатите да вземат субсидията на калпак. Ехааа, как са го измислили само! И това сигурно е най-важното към момента! Вместо, този който се отцепи, да изхвърча от НС и на негово място да влиза следващият, тия предлагат далаверки! Бравос! Велики сте!

 27. Томова винаги е права/и тая дебелана Капон сомо парите я интересуват.Не и сърдете-ни трябва да подържа диференциала си/Отврат

 28. Процедурен въпрос към всичките боклуци в Народното събрание и във властта каза:

  Абе боклуци гнусни, не се ли наядохте, не се ли наплюскахте за толкова много години???Къде ще ги носите тия милиони и милиарди?В гробищата ли????
  Дори дивите животни-хищници(мечки, вълци, хиени, лъвове, тигри и т.н.) като се наядат и са сити не нападат хора или други животни.Даже и при хищниците няма такава болестна, шизофренична лакомия, както при всички вас!
  И за къв са ви тия пари?Боко Тиквата на 62 години може ли да си купи вечен живот и вечна младост?Ей тъй както е да плати няколко милиона или милиарда и да стане тийнейджър на 18 и на толкоз да си остане завинаги.
  Ами ти ма, миндил Дончева?За къв грездей са ти тия пари, ма?Стара мома на 61, без семейство, без деца, без куче или коте!Сама кат’ кукувица!На кого ще ги оставиш тия пари?
  Учиндолския цървул сам кат’ куче – ни жена, ни дете, ни нищо!Ама и то зинало с лакома уста!
  Ами Капонката!Виж се на кво приличаш, ма бабо Цоцолано!На 52 приличаш на бабичка на 65+!Дебела и грозна!Що си се изтървала тъй, ма?При тия пари дето ги имаш трябваше досега да си като холивудските звезди!
  Ами Бабикянина?На 54 години мяза на сдухан дядка на 80+!Явно силно набляга на свинското(и винското).
  Корнелата и тя се е изтървала – станала чак квадратна, кат’ върви и се търкаля!
  Това важи в пълна степен за всички останали 240 боклука в НС!
  Ви ЕПМ на всички, нищожества такива!Бъдете проклети навеки!

 29. Искат заплата на представител в събранието да бъде 10 000 хил. лв . новите партии ,нещо да кажете за това . Тема за размисъл, ако беше в миналото управление щяхте да публикувате 10 статии!

 30. Разбрахте ли сега от коментара на дудука защо не ги пускат в Парламента.

 31. Тлъстата еврейска свиня КапоТ иска лапачка, ама най-добре да й се дадат ТРИЦИ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *