« Върни се назад Публикувано на 04.04.2022 / 9:18

БАЙО, ПРЕСЛЕДВАНЕТО НА ХОРА САМО ЗАЩОТО ИМАТ МНЕНИЕ, РАЗЛИЧНО ОТ ТВОЕТО, СЕ НАРИЧА ЦЕНЗУРА! РАЗКАРАЙ СИ ПРИЗИВИТЕ ЗА ТИШИНА И САМИЯТ ТИ СЕ ОМЕТИ НЕЗАБАВНО!

Представеният като „комуникационен експерт Любомир Аламанов“ по bTV:

„…90 процента, които яростно защитават Путин, те преди това бяха антиваксъри… Трябва да изличават тези профили…

…Вече тролове са профили и на реални хора, които взимат пари за това нещо, от малки градчета, които за много малко пари слагат думи, които не разбират…

….Другата гледна точка? Западната демокрация отдавна е дала отговор на този въпрос – по някои теми – няма друга гледна точка.

….Да вземем добър пример от Щатите, които спряха акаунтите на Тръмп в Мрежата…

….Който е фен на Путин да си ходи Вконтакте…

Появи се в сутрешен блок някакъв човечец, който обяви за тролове нормални хора застанали с имената и лицата си във ФБ, само защото техните мнения не съвпадали с неговите – сега били за неутралитет (което той превежда, като поддръжници на Путин), преди били срещу фармацевтични експеримент, дигитални сертификати и ограничаване на човешки права, а още по-преди били срещу антидетските стратегии и призовава, банването на тези хора да не се квалифицира като цензура!

Да се създаде нов механизъм в социалните мрежи за тяхното преследване, на който те щели да съдействат в лично качество.

Най-голямото му нахалство беше да праща тези хора във В контакте, същото VK, достъпът до което цензурата спря! Изобщо ако имате друго мнение, различно от неговото, нямате място никъде, освен да си го говорите у вас и то докато не дойдат да ви арестуват, защото комшията ви е докладвал, че тролите там.

Байо, винаги и в цял свят преследването на някакви хора само защото имат мнение, различно от твоето, е само едно – ЦЕНЗУРА!

Все още има живи хора, които сме живели във време на цензура и я разпознаваме безпогрешно. Същото време, което ти неудържимо плюеш, но се опитваш да върнеш!

Разкарай си оттук призивите за тишина и самият ти се омети незабавно!

Как пък не проумяха, че колкото повече се забранява нещо, толкова повече стават и се втвърдяват неговите поддръжници!

Мариана Христова

«