« Върни се назад Публикувано на 01.10.2017 / 10:04

БАДЖАК ЖУРНАЛИСТИКАТА ОБЯВИ КРАЛИЯ ЗА ДОСТОЕН ЧОВЕК. ИЗДИВЯХ. ИДИОТИ МРЪСНИ.

делян добревТози, дето е крал и с гъза си, се оказа, според българската журналистика достоен човек! …. Ама тая, дето й викат баджака, да вземе да го разпита тъжното дете делян конкретно. Ей, майка им стара на тия … Послали са се.

Баджака обвини Йончева, че няма смелост и поздрави коп…., обяви, че бил достоен човек. Издивях. Идиоти мръсни.

Честно, ако можех да вляза в телевизора, щях да я набия тая.

Преди години, не помня колко, журналистката Веселина Томова, предупреди, че най-важното нещо е да се разплетат и унищожат далаверите из провинцията. Че там е заровено кучето. Беше много люта и предупреди, че тамошните дирибеи ще ни унищожат. От тогава я харесвам и следя, оказа се ужасно права! Случи се! Наглеци!

‘Начи тия от Хасково /които хич не са единствени/ ще се махнат от постовете си, Делян Добрев ще напусне политиката, ама ще си живеят с милионите, които са НИ откраднали, ще си пътуват по света, ще кльопат трюфели… Нали разбирате, никой от тях няма да влезе в затвора, няма да им конфискуват имотите, изобщо нищо няма да им се случи, освен, че ще спрат да крадат… поне за малко. Щото такива хора много скоро ще измислят нов начин да мамят. Те друго не умеят. А ние… ние ще се гърчим в тоталния хаос, който създават. Щото освен да крадат, такива типове създават хаос, който дори е по-страшен от бедността. Развращават, деморализират, мародерстват. Мародерстват…Това е!

Днес пък нормалната, честната, интелигентна журналистика, беше разстреляна окончателно от Жени Марчева.

Мир на праха й!

Виктория Тинтерова

Бележка на АФЕРА: Иначе Делян Добрев отишъл при Бойко Борисов и като си говорили, Добрев решил да подаде оставка като депутат. АФЕРА припомня какво пише от години: „горят“ градчета и малки градове, но София и Варна, например – НИКОГА НЕ!, защото там е СИМБИОЗА и ГЕРБ, и БСП са овъртолени взаимно като кайма за суджук. А Боко & Шиши & Цацаров бдят да няма нито една, дори пунта – мара, разработка за корупция по високите етажи на властта. Да сте чули прокуратура и Боко, и БСП, да са си мръднали задниците за последния, разкрит от АФЕРА, невъобразим скандал с „крайно-нуждаещите се властници“ от Варна?! Не. Няма и да чуете. Освен, че АФЕРА може пак да я разкостват в съда. Те това е „битката с паралелната държава“. Пускаме „фира“ за някой, за да продължаваме да ПРИКРИВАМЕ ЕДРАТА МОЩНА СХЕМА, ОПАСАЛА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА В КОРУПЦИЯ!

«