« Върни се назад Публикувано на 19.05.2021 / 15:29

БАВЯТ УМИШЛЕНО ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, ЗАРАДИ СКАНДАЛЕН НАТИСК НА МРЪСНИКА ГУЦАНОВ! ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ КЛЕКНЕТЕ ЛИ ДА УГОДИТЕ НА БСП&ГЕРБ!

Днес, 19 май 2021 година с Решение на МС, което АФЕРА публикува, са освободени областните управители на 28-те области. На тяхно място са назначени нови областни управители.

Единствено четири области, въпреки че областните им управители са освободени, остават без назначени нови областни управители.

Това са София, Варна, Добрич и Силистра. За Варна временно изпълняващ остава зам. областния управител Петър Манчев – 100 % лице на ГЕРБ Иван Портних! И на всичкото отгоре Петър Манчев е съученик на ГЕРБ Иван Портних!

Както първа и единствена писа АФЕРА, във Варна за нов областен управител трябва да бъде назначен Светлан Златев.

УМИШЛЕНОТО ЗАБАВЯНЕ НА ОБЯВЯВАНЕ НА НОВ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, въпреки освобождаването на стария от ГЕРБ Стоян Пасев, се дължи на безпрецедентния скандален натиск на мръсника – шеф на БСП -Варна Борислав Гуцанов, който той оказва от първия ден на служебното правителство върху премиера му Стефан Янев. И АФЕРА не се отказва от думата „мръсник“, защото действията му са мръснишки.

Гуцанов се опитва да пробута свои кандидатури за областен управител на Варна в лицето на адм. Петър Петров, или Тодор Йотов.

Гуцанов през МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ, в завера с ГЕРБ, използвайки мръснишки доноси и преса, на всяка цена иска да наложи свой областен управител на Варна.

Забавянето на назначаването на областен управител на Варна, както и на останалите три града – София, Добрич и Силистра, означава, че правителството на Радев показва управленска немощ, и че е готово да се поддаде на натиск, което се разминава с всякакви приказки за промяна, битка с корупцията, и сила, и смелост.

Да угаждаш и да не отсвириш на момента лице като Борислав Гуцанов, който е в НЕПРЕКЪСНАТА СИМБИОЗА С ГЕРБ ВЪВ ВАРНА, НИЩО, ЧЕ ИНАЧЕ Е ОТ БСП, когато идва при теб и натиска да слага свой областен управител, е позор, за който и да е министър председател. Камо ли за такъв, назначен от Румен Радев.

Гуцанов, който години наред бе дундурликан от Дънката, заедно с цялата общинска група на БСП, Гуцанов, който ВИНАГИ Е ИГРАЛ ЗАЕДНО С ГЕРБ ВЪВ ВАРНА, Гуцанов, който на всичкото отгоре излъга даже и Дънката за проект, през министър на БСП и Дънката заедно с Дамбовеца го унижиха  пред куп хора, защото прибра парите и не върна и кинта, Гуцанов, който няма спечелени избори на варненска територия, точно защото винаги е бил в СИМБИОЗА с ГЕРБ, да оказва натиск и заради това правителството да бави назначението на новия областен управител на Варна – това е позор, господин Президент!

Господин Президент, ако допуснете ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО да угоди на БСП & ГЕРБ в лицето на щенията на Гуцанов, Варна я пишете бегала! Ако допуснете да продължава това гънене на правителството ВИ пред подобни нечистоплътни лица, няма да станете и втори път президент!

И това Ви го казвам аз – Веселина Томова.

Хванете юздите здраво на премиера ВИ и на министрите ВИ, защото с тези действия ВИ ТОРПИЛИРАТ И БУКВАЛНО ВИ НАВЪРЗВАТ В ЕДНА РЕДИЧКА СЪС СИМБИОЗАТА „ГЕРБ – БСП“!

Веселина Томова

П.П. А! И господин Президент, Гуцанов имал списък със свои хора за …18 служби!!! Е, ще угодите ли на Гуцанов „ГЕРБ&БСП“?!

 

«