« Върни се назад Публикувано на 11.09.2017 / 16:58

А ЧЕСТИТО! НЕБЕИЗВЕСТНИЯТ ЗА ЪНДЪРГРАУНДА БАЙРАМ НИШАД СТАНА ШЕФ НА РПУ ДЕВНЯ

БАЙРЯМ НИШАДЧестито на печелившите. Небеизвестният за ъндърграунда Байрам Нишад оглави РПУ Девня. Байрам Нишад дълго време работи в „Криминална полиция“ в ОД на МВР – Варна, където бе прочут в знаковата двойка „Кремена и Нишад“.

В края на ноември 2008 година, когато след проверка на звено „Наркотици“ в БОП – Варна целият отдел бе разформирован и всички бопаджии бяха „разквартировани“ за една година по районните управления, със заповед на ръководството на МВР, двойката „Кремена и Нишад“, която бе в отдел „наркотици“ в Криминална, също бе разделена неслучайно.

Кремена Кючукова тогава бе изпратена като оперативен работник в Девня. В записите на Светлин Иванов – Близнака, покрай варненското „мега дело“, Кремена от „Кремена и Нишад“ от Криминална бе свързвана и със странно веселие на рожден ден на същия Близнак.

Сега Байрам Нишад поема РПУ Девня. С трепет очакваме и Емил Михайлов да оглави „новия антикорупционен орган“, а Досев да е пак дясната му ръка в „битката срещу корупцията“, като явките за „битката с организираната престъпност“ да бъдат заковани до Делфинариума в Морската градина. Или в краен случай зад „Коко Бонго“.

Afera.bg

БАЙРЯМ НИШАД

«