« Върни се назад Публикувано на 23.06.2024 / 8:45

А ЧЕСТИТО! И ЦАНОВ, И КОМПАНИЯ, КАЦНА НА НАШ’ТА! „ВЕЛИЧИЕ“? НЕЩО ТУК СМЪРДИ!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО/

Изгледайте този клип на Цанов. Нищо, че той винаги реагира след дъжд качулка, щото го е шубе да реагира на момента, точно когато трябва.

А честито! И Цанов кацна на наш’та!

С едно малко изключение – че Цанов продължава да брани и да превръща в жертва подполковника Марков, който го използва. Дааа, подполковника Марков използва Цанов и продължава да го използва!

И там ще узрее Цанов, сигурни сме, ама пак по-късно – след байряма…

Защото що е рекла АФЕРА, все е вярно.

АФЕРА беше първата и тази, която направи популярен подполковника Марков, но в мига, когато ГО ТУРНАХА КОНТРОЛИРАНО ДО ФИНАНСОВИЯ ИЗМАМНИК ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, ПАК „АФЕРА“ КАЗА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗНАСЯ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА МАРКОВ И „ВЕЛИЧИЕ“.

„Величие“? Нещо тук смърди!“, вика Цанов. Здрасти, че бързам, Цанов! Ти си голям „борец“ за истината само когато си засегнат лично. И писна, щото те хейтили троловете. Иначе, ако не бяха те хейтили, щеще да си … трайкаш.

И с Марков ще стане така, ще мълчиш, докато пак лично не го отнесеш.

Същият подполковник ме направи на дроб сърма – и мен, и сайта ми АФЕРА. Е-е?! През оная работа ми е. Истината ми е по-важна от това, което някой плюе отгоре ми.

А истината за измамната пирамида и секта „Величие“ и налудността контролирана на Марков съм я изнесла още преди години, когато всичките вие правихте възхваляващи клипове за лицето Марков и Величието на „белите вълци“.

„Нещо тук смърди!“, вика Цанов.

Не, не смърди, а вони на гнилоч, зарибила балъците. И не си прав, Цанов, някои клипове на твои колеги никак не бяха безплатни, ама никак!

Вчера Ивелин Михайлов, който отдавна трябваше да е в ареста, рече в сектанското село: „Исторически парк е новата Шипка на България!“.

Марков не се виждаше нещо до него на сцената.

Но! Когато продължаваш да защитаваш подполковника, Цанов, който те използва като пешкир, и го превръщаш едва ли не в жертва, значи в тъпак наивен, на финансовия измамник Ивелин, имай едно на ум, че … най-хубавото предстои.

П.П. Впрочем, Службите е крайно време да се занимаят с подполковника Марков във връзка с разследването на убийството на Алексей Петров, как и откъде знае, че ще бъде убит, свързано ли е това с бивш шеф на службите, о, и прочетете последното изречение в поста два месеца преди убийството на Алексей, което е симбиоза и с едно до болка известно пожелание „Бъдете здрави!“, което произнася, сещате се кой.

Веселина Томова

«