« Върни се назад Публикувано на 24.03.2022 / 16:50

А ТИ ПИТА ЛИ БЪЛГАРИТЕ ЗА „СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“, РАДЕВ, ПОЛИТИЧЕСКО ДЪНО?! НИКОЙ ПОСЛАНИК НЯМА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА ЧУЖДА ДЪРЖАВА, НО ХЕРО МУСТАФА ГО ПРАВИ АРОГАНТНО И С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА РУМЕН РАДЕВ!

Румен Радев: „…Никога Алиансът не е бил по-единен в осъзнаването на необходимостта от неотложни мерки за подкрепа на Украйна, за прекратяване на агресията от Русия, към връщане на дипломацията, за усилване на източният фланг на НАТО.

….Необходимо е да засилим съвместните тренировки, да увеличим ситуационната осведоменост и всички да работим заедно, така че да имаме устойчив преход към дългосрочна адаптация на възпиращия и отрбанителен потенциал на Алианса и трябва да повишаваме и устойчивостта по отношение на мобилността, на логистичното осигуряване….“

РАДЕВ  ЗА  МИТРОФАНОВА: „Никой посланик няма право да говори от името на българския народ.“

Президентски катапулт на политическото дъно.

Но Радев може да твърди, че българите трябва да бъдат управлявани в синергия с дневния ред на САЩ.

Ти пита ли за това българите, Радев?!

Стефан Янев и Кирил Петков – политическите производни на Радев твърдят, че България е НАТО и НАТО е България.

И те не попитаха българския народ за тази надупена позиция.

ДА ПОЗВОЛИШ НА ЧУЖД ПОСЛАНИК, в случая Херо Мустафа да проникне в:

– АЕЦ Козлодуй – обекта на националната ни сигурност

– служба Военно разузнаване

А в същото време да размахаш гневен пръст срещу руския посланик Митрофанова, задето е изрекла очевАдната истина за отношението на българите към Русия?!

Е, господин Румен Радев, с това днес извърши блестящ президентски катапулт към политическото дъно!

Стела Банкова

П.П. Явор Дачков: „Никой посланик няма право да говори от името на българския народ.“

Вярно е. Също така е вярно, че никой посланик няма право да управлява чужда държава, но Херо Мустафа го прави арогантно и с любезното съдействие на Радев. В лични разговори с нашенските политици тя дори не си прави труда да бъде дипломатична, а ги командори като подчинени чиновници. Репликата на Митрофанова по адрес на Кирил Петков бе недопустима, но вярна по същество.

Маша Кременска:

Айде,честито!

‘НАТО ще създаде четири допълнителни многонационални бойни групи в Европа в отговор на специална операция на руските въоръжени сили в Украйна, се казва в изявление на алианса след извънредна среща на върха.

„Създаваме четири допълнителни многонационални бойни групи в България, Унгария, Румъния и Словакия. Взимаме всички необходими мерки и решения, за да гарантираме сигурността и защитата на всички съюзници във всички региони и с цялостен подход“, се казва в изявлението.

Опазил ме Господ, да ме пази натото!

«