« Върни се назад Публикувано на 18.03.2021 / 9:09

А ТАКА! В „ИЗПРАВИ СЕ И ПОСЛЕДНИЯ ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА“ ВСЕКИ СЕ ФИНАНСИРАЛ САМ! АШКОЛСУН!

Значи, то вече не се издържа. Пак сутрин и пак „дебат“ по бтв. Естествено, пак Хекимян.

Христо Смоленов от ВМРО, патетичен като рецитация на маса по среднощ, когато изведнъж ти домилее, че може и войвода да си бил, ама на маса.

Просим извинение, че не запомнихме името на жената от коалицията на Марешки и Валери Симеонов, тя пък като пасторка – с добро ставали работите, с добро, а не с гняв, мъна -мъна, мън.

И пирона на цирковия спектакъл – Вапцаров от „изправи се и последния да затвори вратата“ на Мая Манолова. Подскача като захарно петле, прилежно подстригало брадата си, защото ще го дават по телевизията.

Крещи и ръкомаха, рецитира Вапцаров, сигурно щото се казва Вапцаров, простете, първото му име не запомнихме, и се пъчи, че не бил в Балкана, а на площада и как, и какво правел там.

Жената го пита откъде са парите на „изправи се и последния да затвори вратата“, ама същински като даскалица, която се прищипва и не смее да спомене името на Васил Божков. Вапцаров като в сцена от „Многострадалната Геновева“ изревава: „ама кажете, Божков, не, не сме финансирани от Божков“.

Обаче. Сега внимавайте!

Вапцаров изрича сакралното: „ПРИ НАС ВСЕКИ СЕ ФИНАНСИРА САМ!“.

Е, те това е приказка.

Женицата на Марешки и Валери Симеонов очевадно е била в голямото междучасие, когато отдавна сме написали, че не Божков финансира Мая-та и компания, а друга, далеч по-мощна фигура.

И сега в задачката се пита: след като всеки се финансира сам в „изправи се и последния да затвори вратата“, готов ли е ВСЕКИ, начело с Мая-та, Арман и така нататък, да докажат откъде имат лични пари, за да пръскат хиляди за изборната си кампания по медиите, откъде Мая-та харчи куп пари, обикаляйки страната цяла година, придружена от екипи и така нататък…

Не, че ще ни отговори някой. Когато съпорта ти идва от където трябва, никой не те проверява, защото си необходим на Схемата.

За да „спасяваш“ здравето на нацията, умишлено спирайки протестите, и да гониш мутрите вън, влизайки вътре при тях в парламента.

Ашколсун! – в прекия и преносния смисъл.

Иначе никой, който изобщо е гледал тоя смешен етюд не чу нищо конкретно за това какво тия кандидати за народно депутатска слава ще направят, ако не дай Боже, вземат, че ни управляват.

Afera.bg

 

«