« Върни се назад Публикувано на 02.03.2014 / 16:50

А ТАКА! БОРИСОВ, А ШЕФЪТ НА ГЕРБ-ВАРНА И КМЕТ НА ВАРНА ЩЕ ПОДЛОЖИШ ЛИ НА „ТЕСТ ЗА ПСИХОТРОПНИ И НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА”?!

 

Бойко Борисов даде указания на парламентарната група на ГЕРБ да започне разработването на законодателен текст, който да гарантира емоционалната устойчивост и пригодност на кандидатите за народни представители. ПГ на ГЕРБ щяла да предложи всички кандидати за народни представители да преминават през специализирани тестове за психологическа пригодност, употреба на анаболни, психотропни и наркотични вещества, като след влизането в парламента депутатите да минават всяка година подобен тест.

Борисов е на мнение, че единствено по този начин ще се гарантира, че в българската политика ще влизат само хора, които имат психологическата, нравствената и моралната устойчивост да определят посоката за развитие на Република България, посредством законодателната си дейност в парламента. Избирателите трябва да бъдат сигурни, че представителите им в най-висшата институция на парламентарната демокрация, са хора с незамъглен разум и в стабилно емоционално състояние, се пъчат от ГЕРБ.

Браво, Борисов!

Добър „контра – удар” за онези, които те наричат „белия генерал” и „генерал Нуриега”.

ОБАЧЕ.

Готов ли си, Борисов, да понесеш резултатите от теста на ТВОИТЕ?

И защо в законодателния текст са посочени единствено народните представители?

Ще подложиш ли на тест шефа на ГЕРБ – Варна и кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних например, господин Борисов? Стиска ли ти?

Просто питаме.

Нищо лично.

Afera.bg

 

 

 

«