« Върни се назад Публикувано на 15.03.2022 / 20:24

А СПРЕТЕ СЕ, БЕ! РЕВАТ ЗА „РУСКАТА ЦЕНЗУРА“, А НЕ ВИЖДАТ НАСРАНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ, ЧЕ СА МИСИРКИ НА СЛУГИНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ!

Спрете се, бе, насрахте се, без абсолютно никакво извинение, да пищите, клеймите, хленчите и сополивите каква цензура имало в Русия и как някаква съмнителна руска „героиня“ развяла плакат в праймтайма на руската държавна телевизия.

Цял ден БАШ СЛУГИНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НА БЪЛГАРИЯ, които не смеят да гъкнат нещо различно от „правилната“ властова вяра, бършат сълзи и сополи за „руската цензура“ и себе си не видят.

Току-що и Гого Лозанов с папионката се изказа така, като че в България е рай на свободното слово, а говорителката на бтв Виктория с лигав глас на будоарка припяваше какъв бил Путин и каква била цензурата в Русия.

Е то бива наглост и намкьорство, ама такива отвратителни пердета няма!

Вижте себе си, бе, лиготии!

Вижте се колко се насрани, колко сте наведени, колко сте зомбирани, какви безобразни слуги сте – ближехте задника на Боко и компания, сега ближете задника на „новата“ управленска компания, в телевизиите ви гъмжи единствено от „правилни“ гости по „правилен“ списък, манипулирате отвратително от сутрин до вечер и с цялото си нахалство врещите срещу цензурата в Русия. И превръщате в „героиня“ една измислена, внезапно пръкнала се „храбра“ руска журналяйка. Дето селския и пиар – пиниз си личи и от самолет.

Впрочем, досущ същата като нашите мисирки, които като видяха, че пада Боко си изпочупиха краката и изкривиха устите да го плюят в 12 без пет, или след като мандалото падна, и не заради друго, а за да осребрят от „новите“, които идат.

За каква журналистика имате наглостта да говорите точно вие, а?! Които от сутрин до вечер пропагандирате унизително срамно и манипулирате до повръщане всичко, за което се пъчите, че „информирате“?!

Лика прилика сте си с руската „героиня“ журналайка, дето добре си изчисли вдигането на цената.

Но това няма нищо общо с истинската журналистика!

Колажа може да бъде отнесен към всяка една „голяма“ българска телевизия.

Веселина Томова

«