Публикувано на 31.03.2021 / 9:24

А СЕГА СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В ЛАЙНОВОЗА, КОЙТО 12 ГОДИНИ Е ЗАПУШИЛ ПЪТЯ НА ПРОГРЕСА В БЪЛГАРИЯ И КРАДЕ БЪДЕЩЕТО ВИ

Видяхте ли, един контейнеровоз, който за три дни запуши Суецкия канал, какви щети беше на път да предизвика! Три дни.

А сега се вгледайте в лайновоза, който от 12 години е запушил пътя на прогреса в България и краде бъдещето ви и това на децата ви, с пълни шепи, за да могат хора с по един пръст чело, да стават партийни милионери, вместо да метат тротоарите на родината.

Айде в Неделя, моля ви, вземете мерки! 12 години са това…

Георги Дренчев

Коментари 70 за
“А СЕГА СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В ЛАЙНОВОЗА, КОЙТО 12 ГОДИНИ Е ЗАПУШИЛ ПЪТЯ НА ПРОГРЕСА В БЪЛГАРИЯ И КРАДЕ БЪДЕЩЕТО ВИ”

  1. .EYYYY,I,,Shofjora na KARO/,,VIS.2,,.i TOY..S bRADA/SI PUSNAL KATO BIBITKO/.ama..METO/MVR/to..neshto i,,NA GLAVA/IZRASTNAL,,ot tezi,,METABOLISTI,,deto si gi,,INGIKTIRA,,.I,,proklamira ,,sred PODCHINENITE,,../..Javno ima,,PLAN/V KG!…DO ,,IZBORITE,,DA IZGLEGDA KATO,,SVINJA/MAYKA,,!…

 1. Г-н Дренчев, всички знаем за Кой става въпрос, ама ако искаме да сме педантично точни, то трябва да признаем, че на снимката има два лайновоза, е да единия е от 12 години, ама и другия е доста миризлив.
  Нека на 04.04.2021 всички заедно, даже и „православните католици“ изметем тия „Авгиеви обори“!

 2. Ей българи не забравяйте ЗАВЕТА НА ХАН КУБРАТ за снопа с пръчките…. Както лятото на протеста бяхте единни без разлики в цвят, идеал и партия, бяхте на площада с едничката цел ОСТАВКА И СЪД на бай Т0ЛУП и каскет КАРЕНИН така и сега за да се постигне тази цел трябва да се подкрепи и да се гласува за най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП(добра или лоша), която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел….. СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ на ТОЛУПА и КАСКЕТА….пък после кой от къде е…
  Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
  Тоя ПЕЗЕВЕНК бай0ня много ви обича разединени и така се крепи 12 год.
  Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението и гласуването с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП, ДОГАНЯ и КАСКЕТЯ ….. иначе Тиквун ще е вечен!!!
  Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

 3. Копирам думите на една влюбена в Борисов госпожа собственик на говедоферма, замествам обръщението към Борисов с г-н Живков и така:-
  „Добре дошли, г-н Живков. Много ми е приятно. Няма да ви забравя цял живот. Ако не бяхте вие, биволи нямаше да има в България. Това, което вие сте дали, никой друг не го е дал. Никога няма да забравя това, което направихте. Няма да подавате оставка. Вие трябва да спечелите. Успешно ви е управлението. Нямате грешка. Не ги слушайте какво говорят другите, това е от завист. Десислава Танева е страхотно попадение. Този министър трябва да остане вечно на поста. Работи със сърце и душа. Надяваме се да управлявате дълги години. Искам в България да имаме хубаво и културно животносъвдство“, посочи собственичката на фермата.
  Нямам повече какво да добавя!?!? Това не ви ли напомня за времето преди 32 години. За какво ручахме жабетата Господи преди 32 год. Моля ви българи, гласувайте масово за да махнем тази паплач от власт.

 4. Овчаря прост като Лайновоз с ДЖИПКАТА броди , стадо от вълци във овчи кожи съ себе си води , асфалт на магистралите иска да положи и кинти във джоба да сложи , и лъже и маже и мами той Абдали човеци прости, В Локдаун НЕ-човешки улови вовеки умовете на хората окова в окови непосилно тежки ! БайХуйя Злодея, тоз Абдал ,Овчар ,Каруцар тиранин отдавна развратен, в Ада при Началника Онзи с Рогата нейде запратен, със свойте глупости и лъжи между Абдалите Ху-йьовете п’-ут-ките и Простите , казал е чутовната глупост между глупците, *** Мама му Д** ба..Прост съм и ми е лесно! Пет пари не давам Азе за вази -Е’бал съм ви Язе в дупарата и ще хвърчите с 200 двеста*** и таз лъжа нея Вожда Прости Бойко от Банкя бодигарда на Царя още повтаря „Одма ще ви ИзправА така показва с дланта никого няма да оставя , всички шъ въ шибам през гащите или на гол гъз но ще ви Спася оти съм Спасителя на света и с НАТО, и с ЕС- то бугари и македонци сите ще в Рая под Небето и под Диктатурата ми на шкембето .През кабинета-спалня-Е-бал-ня-и-Баня всички ще да преминат Азе да ги бримчА и шлайфАм, както само аз си зная а шрек Пишман прокурора Гешев ще ги пази за да не избягат..! Свещена глупост, българите прости като патета в кълчища се оплели и властта на Простия Ху’й от Банкя безвъзвратно подарили ! Векове цели разум и съвест в едно са се слели ;борци са в мъки, в неволи за България са мрели ,, ! Българинът примитивен , прост, привикнал хомот, тирания , простотия и зло да влачи, продължава с удоволствие БайХу’йя Простия да тачи; на Тиквата Проста ръката целува и продължава в живота с децата си за 500 лева на месец да мизерува., Диктатура лъжлива и лъкардии фалшиви на Вожда безбожен покорно обича да слуша и да слугува мълчи, и да се моли и няма пощада освен да се качва в неделя на трамвая и на влака и пред урните с бюлетина номер 4 да чака да цака ,надцака като в играта белот Простака от Банкя да прецака и да прецака постановката фалшивите избори на БАНДИТА от групировката с петолъчката сърпа и чука , .Номер 4 е бюлетината символ която мирише на Хунтата яко за много години затвор ..

 5. Тапа.
  Тромб в кръвоносната система на България.
  Трябва интензивно лечение…

  Венсеремос.

 6. Единственото което им липсва на тези два огромни плондира ,са чантичките препасани по диагонал върху шкембетата….еми ,статистически ей това са истинските натурални българи- величествени ,патриотични чобани.

 7. МОЛБА
  от Боко Тиквата
  до гражданите на Република България

  Уважаеми сънародници,

  Изпитвам голяма душевна болка от новината, че САЩ, ме подпукаха за корупцията, скандалите, тормоза, полицейското насилие и натиска над медиите.
  Даже закоравелият ми сикаджийски задник ме боли.
  Моля ви, помогнете ми на 4 април да се освободя от тези страдания завинаги.
  Гласувайте масово, а на мен ми стига любовта на държавните чиновници и измекярите ми.
  Бъдете здрави, а аз ще отида при приятелката си Херо и ще си посипя цялото стройно тяло с пепел.

 8. Днес доклада за правата на човека 2020 на Държавния департамент на Съединените щати закова последния гвоздей в ковчега на ГЕРБ. Явно амеруканците вече са вдигнали ръце от Боко Тиквата, независимо че този боклук плати 2 милиарда долара за да га приеме Тръмп и които бедния български народ трябва да отгладува.
  Между другото Тръмп така и не разбра кой е приел и си е мислил, че разговаря с премиера на западна европейска държава и се е учудил, че такава уважавана страна е допуснала да има такъв ТЪПАК за премиер.

 9. Траян Антов: Трима гласували за Мангъров – един глас за ГЕРБ?!
  „Какво ще се случи, ако гласувате за малка партия, за която предварително се знае, че няма да надскочи 4-процентната бариера. „Ако гласувате за Божков, Москов, Цветанов, Мангъров и други подобни, а те не влизат, вашият глас се разпределя както следва – 28% за ГЕРБ, 25% за БСП, 13% за ДПС и т. н. Сиреч – трима гласували за Божков дават един пълен глас на ГЕРБ.“
  Всяка партия, получила 1 процент и нагоре, през следващите 4 години ще взима субсидия от нашите данъци, нищо че я няма в парламента. Субсидията е 11 лева на един глас.
  В зависимост от изборната активност 1 процент е равен на 50 000 – 80 000 гласа. Ако вземем горната граница, това значи за 1 процент 80 000 х 11 = 880 000 лева на година. Всичко над 1 процент вдига тази сума.
  Затова хитреците от АБВ изтикаха напред Мангъров. Един човек ми каза – Ще гласувам за Мангъров. Той не знаеше обаче Мангъров от коя партия участва.
  Ако приемем, че Мангъров ще донесе на АБВ 2 процента, а 1 процент е 80 000 гласа, през следващите 4 години АБВ ще получава субсидия от нашите данъци по 1 760 000 лева на година.
  За партии с членска маса един файтон хора тази субсидия осигурява добро съществуване за 4 години. Което важи не само за АБВ.“

 10. И друг път бях виждала позеленяли и сбръчкани картофи,но тез ще ги помня докът съм жива.

 11. 10-годишното властване на мафията ГЕРБ” се дължи на добре заучената и приложена практика на БКП за партийното строителство и се основава на 4 принципа: ПАРТИЕН КАДРОВИ ПОДБОР, ИЗБОРНИ МАШИНАЦИИ, ПОДКУПЕНИ СРЕДСТВА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ и НЕПРЕКЪСНАТ ПОЛИЦЕЙСКИ КОНТРОЛ ВЪРХУ ОБЩЕСТВОТО.
  Елементът „КАДРОВИ ПОДБОР” изисква следните характеристики към кандидата за членство: БЕЗУСЛОВНА ПРЕДАНОСТ И ПОДЧИНЕНОСТ на ръководителя на партията (единоначалие); СТРОГО СПАЗВАНЕ на мафиотските закони (опазване на вътрешно-организационната тайна, вертикална отчетност на финансовите „постъпления”, взаимно проследяване и контрол между членовете на партията със задължително писане на доноси; СИЛНА НЕПРИЯЗЪН към политическите опоненти (задължително прилагане на дезинформация, използване на груб език, употреба на обидни изрази и квалификации, създаване на невярна представа за личния им живот).

 12. Дебелаци, шкембета…
  Тези простотии се добавиха към дългия списък тем подобни – пунта мара, келеш, мисирки, главанаци, простаци, шестаци, кюфтаци, ще ги спукам от бой на изборите, пипни ме за мускула, хвани ме за шлифера, българите са като моите кучета, разфасовали момчето (за убития ученик в Перник), гърдите са ми големи, вие сте прости и аз съм прост, младите да копат картофи, да не стават студенти, а овчари…

  Идиотското е, че това не е езикът на подпийнал, необразован и полуграмотен махленски бабаит, а на българския премиер.
  Мен в такива случаи ме обхващат две чувства – на срам и на жал.
  Срам, че така говори премиерът на моята държава.
  Жал, че в моята държава така говори премиерът.

  Някъде прочетох за мълчанието на германското общество през 30-те години, когато започват преследванията на евреите. Там бе казано от един германец – падението ни започна не с Кристалната нощ. Падението ни започна много преди това – когато престанахме да се срамуваме от това, което фюрерът говори и което неговата власт върши. Останалото бе лесно. И логично.

  Аз не мога да отговарям за цялото ни общество. Щом не се срамува от езика и поведението на своя премиер, така да бъде.
  Аз се срамувам. От това мое нарастващо чувство не ме е срам и не съжалявам за него.
  Само не знам дали да не съжалявам, че ми е жал за нашата държава и общество. Особено за обществото. Заслужава ли да изпитваш жал за общество, което е безразлично към езика и поведението на своя премиер?
  Може би не заслужава. Не съжаление и жал заслужава тавока общество, а само едно – да кажеш Жалко за такова общество!

  Николай Слатински

 13. Прекрасният, несравним, безпрецедентен начин по който управляваха кризата с КОВИД-19, ще даде резултат.

  Те си мислеха, че ще намалят избирателната активност и народът ще се уплаши, а се получи точно обратното – активираха протестния вот в по-голяма степен, отколкото да мобилизират твърдото ядро на ГЕРБ.

  Готвят фалшификации и манипулации, но изненада, гледайте извънредните предавания на Алтернативите /ФБ и ЮТЮБ/ и редовното издание на Алтернативите от 18 часа. Имаме горещи новини и изборни резултати, преди ЦИК и Информационно обслужване да могат да ги „обработят“.

  Пикът на пандемията бе управляван така че да съвпадне с изборите – и ще видят разярен народ пред урните. Всички разчитат на този протестен вот, който трудно се прогнозира, за това последните послания на партиите ще бъдат важни.

  Държавният департамент на САЩ „случайно“ изпрати мнението си четири дни преди изборите.

  Разбира се личното си мнение, не това на цялата страна, както ще ви кажат представящите мнението на САЩ „експерти“ министри и заместник министри на външните работи на България. То логично доразвива личното мнение на двамата сенатори, което още по-случайно беше в първия ден на предизборната кампания.

  Борисов така и не разбра, че това че от Запад се правят че го подкрепят в борбата с шпионите, или театъра, който той представя с подобен сюжет, по никакъв начин не означава, че го подкрепят.

  Вашингтон и Брюксел подкрепят политики, принципни насоки.
  5 април ще бъде много важен и интересен ден. Ден първи от началото на промяната и краят на Борисов като политик.

  Голям ден. Освобождение.
  И нека играта на разграничаването от Пеевски и Борисов започне сега! Кой иска да се асоциира с губещ отбор?

  Илиан Василев

 14. Ловният сезон за Онуй е открит. Тези дни много чуждестранни медии и господарят му – САЩ, го подпукаха за корупцията, скандалите, тормоза, полицейското насилие и натиска над медиите. Борисов, който иначе не пропуска да се фотне с американците и да се похвали какво добро са казали за него, странно мълчи.

  А ние, например, се интересуваме – признава ли фактите, изнесени от Държавния департамент /всеки момент, признавам, очаквам Георг или Севда да кажат, че Президентът Радев, Нинова или Путин са платили на ДД на САЩ да оплюе най-проспериращият български политик/, или те нещо не са разбрали от усърдната му политическа дейност? Отрича ли доклада? Или и те са корумпирани и нищо не разбират?

  Аз разбирам едно – дори съюзниците му вече ги е срам от тоя добитък. То вече дори да ти е враг е срамно, пък за съюзник и приятел – съвсем. Направо да е срамно да признаеш, че го познаваш. Явно вече е вдигнат чадъра над него.

  Проблемът е, че при Козяк празно няма. Новите им проекти вече са създадени, финансирани и се чака кой от тях ще се пребори във властта и как ще направят ново колониално правителство. Муцуните се сменят, господарят – не.
  Затова в неделя – ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! НИЕ НЕ СМЕ КОЛОНИЯ И НАШИТЕ РАБОТИ НЕ СЕ РЕШАВАТ НА КОЗЯК! Тези, защитаващи евроатлантически ценности, тези, защитаващи прайдовете, тези, които поставят каквото и да било преди България, нямат място в политиката!

  Да живее България! Тук е българска земя, ние – българите, ще решаваме бъдещето и съдбата си!

  Елена Гунчева

 15. Ах,маймунки мръсни,със позеленяли картофи ли ще ни храните,от Била градини.

 16. Интересно,че в последновреме никой вече не говори за избирателните списъци, за мъртвите души и т.н. И там има заровено куче. Списъците ще дадат отражение на избирателната активност и ще помогнат за фалшифициране на изборите.

  1. Илиянке, то туй последното дето си го рекла, освен с 10-е полови органи да стане. Ама ще ти са нужни ръкавици,че е пандемия.

 17. Нямам търпение изборите да свършат и играта да започне. Нищо,че мангалите просяци,дет се праят на музиканти,вече са освободили подлеза до Билата,Варна.

 18. Абе,какво ядът тези хора,защо са им толкова големи главите, и здрави зъбите ??!!??!!

 19. Добре че Боко няма шкембе, щото нали обвини опонентите си, че имали… Тоя няма ли огледало? Да се сложи и на кантара, да види колко килца е натрупал от джиткането по шосетата, плюскането и краденето. И най-вече – лъгането. А после да се прегледа психически при д-р Гълъбова, и да ни се съобщи резултатът, та да знаем какво НЕЩО ни управлява.

 20. Ще гласувам за БСП като протестен вот с РАЦИОНАЛЕН ПОДХОД срещу бандита Бойко Борисов, защото нито Маяма, нито Ристьо, могат да победят ГЕРБ.
  За Костя Копейкин въобще не коментирам, щото е кръгла нула.
  Не съм нито социалист, нито комунист.
  Само разбирам кой може да свали Банкянският простак от власт, без да се правя на умник и пишмандемократ.
  Мислете и гласувайте !

 21. Паника във върхушката: US-докладът и пътят към затвора
  31.03.2021 Владимир Алексеев България
  Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
  Facebook
  Twitter
  Email
  WhatsApp
  Сподели
  Патологичен страх тресе български управници, политици и бизнесмени дни преди изборите. Отвъд океана долитат една след друга лоши вести, които предизвикват кошмари в средите на мафиотизираната управленска върхушка. Черешката на тортата, разбира се, е Докладът на Държавния департамент, който в частта за България е убийствено критичен.

  Корупция, контролиран главен прокурор от Пеевски, контролирани медии и публикации, имитация на борба с корупцията, повсеместна корупция в структурите на властта, лоша медийна среда и недостатъчна свобода на словото, полицейско насилие срещу протестиращи срещу управлението на Борисов и главния прокурор Гешев, нарушаване правата на гражданите и пр. и пр. Това са само част от негативите, посочени в доклада.

  Крият се обаче неща, които са предшествали годишния доклад на ДП на САЩ.

  Пеевски засечен в ЮАР, чужди служби разследват банкови сметки с милиони на лица и фирми, свързани с емблематични български управници в Обединените арабски емирства, стартиране на дело по закона РИКО в САЩ срещу наши политици и разследване на трафика на каптагон от България към Близкия Изток и терористични формирования. Това са само част от разследвания, свързвани с водещи политици и бизнесмени.

  В САЩ и Брюксел са получени обемисти сигнали за милиарди, изплатени предварително по проекти, възложени на приятелски фирми без обществени поръчки през последната година. В тях се съдържат десетки факти и доказателства за корупция и нарушения на закона.

  До Парламентарната асамблея на Европа (ПАСЕ) е изпратен сигнал за абсурдното поведение на т.нар. Щаб към МВР, в който влизат представители на прокуратурта, ДАНС и полицията, които трябва уж да следят за продаване и купуване на гласове, а всъщност е „чадър“ за престъпни групи и босове, които са впрегнати от местни полицейски шефове да осигуряват гласове за управляващите партии. Досега няма нито едно предварително производство, нито един сигнал за нередности. Защото няма как МВР, ДАНС и прокуратурта да разследват двама вътрешни министри – настоящ и бивш, назначени от ГЕРБ и кандидат-депутати от ГЕРБ. Няма как да бъде наблюдаван и премиерът Борисов, който е назначил въпросните министри и е в близки отношения с главния прокурор.

  Големият шум около разкриването на т.нар. „руска шпионска мрежа“ и подкрепата на САЩ, Великобритания, НАТО и др. страни, не постигна очаквания от управляващите ефект – да компенсира и смекчи описаните в Доклада на ДП слабости на управлението в София. И ако допуснем, че в някаква степен това се е случило, то можем да си представим какво е истинското положение в страната…

  Паниката на сегашното управление е свързана и с оттеглянето на подкрепата на Брюксел и Вашингтон за партия ГЕРБ и нейния лидер Борисов. Други са политическите субекти, с които се водят разговори за радикални промени и реформи след 4 април, които трябва да стартират веднага след структурирането на новото Народно събрание. Тотална промяна в състава на Висшия съдебен съвет е една от тях, както и ограничаване безконтролността на главния прокурор, оставка на Гешев, Борисов аут от активната политика, рестартиране на съдебната система, реално противодействие на корупцията, преглед на редица съдебни дела, за които има съмнения, че са поръчка и саморазправа с конкуренти и неудобни на властта, радикални промени и в медийната среда.

  Наистина властта има от какво да се притеснява. Откраднати милиарди, злоупотреба с власт, закононарушения, мафиотизиране на цели сектори.

  Предстоят безкомпромисни действия в посока на възстановяване на справедливостта. Ще бъде интересно. И ще боли.

  Да четат – тези от шайката – историята на Мануел Нориега. Те ги издигнаха и те ги свалиха брутално.

  Д-р Димитър Попкутуев

  Май ще става доста интересно,а дано!

 22. Времето вече го сменихме, а в неделя ще сменим и мутренската МУ власт!

 23. Всеизвестна истина е, че всеки народ си заслужава управниците. Това важи и за Тодор Живков, и за разваленото му копие Борисов. Боко Тиквата не го избират нито германци, нито марсианци, а болшинството от българите. Затова малцината, които имат достатъчно акъл да не го харесват и достатъчно характер да не се примиряват с това да бъдат управлявани от примитиви, не могат да се сърдят на никого, че българският народ в огромното си болшинство е прост и продажен, и избира такива да го управляват. Любимецът на нашите политици класика Гьоте го е казал най-добре – „За да създадете нещо, вие трябва да бъдете нещо.“…

 24. На тебе каскета ли ти каза за постановката с боко чекмеджето.Че нали на челото му пише че е крадец на този лайновоз

 25. Според компетентни източници от ГЕРБ, Улянов-Ленин е бил прадядо на Корнелия Нинова и заради тази наследствена болшевишка обремененост, не трябвало да се гласува за БСП, а за млади и прогресивно мислещи кадри-курви като Деса Миризливата, Цвета с ПКП, Мариана Винкелова и много други като тях.
  Гласуването за ГЕРБ ще ви осигури прекрасно съществуване в условията на постоянен оргазъм с ежедневното усещане за присъствието на грездея на Банкянския простак в задниците ви.

 26. Борисов: Ето коя е Жената снимала шкафа ми
  31.03.2021 Владимир Алексеев България

  Жената която е снимала шкафа ми е Бобокова! Това е доказано.

  Тя е внесла парите по заповед на Радев.

  Но и това не им помогна и ще спечелим изборите.
  Нека народа да знае, коя е истината.

  Бобокова е получил заповед от Божков и Радев и са направили схемата и компромата с шкафа!.

  Това е истината нека народа знае !

  1. А на мене Радев ми заповяда да натъпча кюлчетата от шкафчето в г*за на Тиквата.
   Изпълних заповедта веднага.
   Вечна слава на Златния г*з от Банкя !

 27. Герберарче

  — Хей, другарю, ти какво решил си с чука!
  С тоя трясък и искри?
  — Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,
  нов път в тези канари!

  „ГЕРБ“, 4 .04 2021

 28. А на бас, че простотията в България се разпространява по въздушно-капков път !

  1. ЗА ТАЗИ ИНФЕКЦИЯ МАСКИ ЛИ СА НЕОБХОДИМИ ИЛИ КАСКИ ?
   по мои наблюдения заразените са предимно сред държавната администрация и лумпените.

 29. Др. Борисооф доказа поне едно. В България всеки може да стане премиер, дори най големия простак, стига медиите да го превърнат във фетиш. Този непогрешим човек представя и най големите си неуспехи като положителни събития. Да ремонтираш цял мандат тунел на „Витиня“, да строиш по 20 км. магистрала на година, да увеличиш 5 пъти държавния дълг за близо 12 г., да доведеш страната си до първо място в света по негативни класации като смъртност, бедност, да сменяш позициите си ежедневно като за АЕЦ „Белене“ един ден беше гьол, а на другия стратегически проект, да говориш като пиян селски кръчмар с народа и обиждаш опонентите си, да унищожаваш безогледно бизнеси и съдби, да си зависим от доставките на газ като спреш ЮП и изградиш Балкански, да предоставяш обществени поръчки на близки до Герб фирми, да си създадеш номенклатура и олигарси, да наглееш ежедневно по медии и никакви закони да не те интересуват, да превземеш съдебна система и оставаш ненаказан за действията си, да купуваш спокойно вота на циганите. Това ли искаме? Защо търпим този човек да определя живота ни? Такива ли сме ние българите? Да излезем на 04.04.2021 г. и гласуваме за която и да е партия, но не и за Герб. Жалко е, че известни личности и най ми е кофти за проф. Горчев , че се вързаха на този и влязоха като гражданска квота за участие в изборите. С какво ви купиха, или принудиха?

  1. След като този тунел „Пява тръба Витиня“ е основно
   реконструиран в периода (0.1.08.2006-28.02.2007)-8месеца
   по проект на проф. Иван Бешевлиев проектант на
   тунела.Офертна стойност -7 милиона.
   Настоящата оферта е за 72 милиона лева и повече
   от три години симулация,че се работи.

 30. Ало, Ангела !
  Фрау Меркел, кои са тези на снимката?
  Аз виждам две мутри, а Вие ?
  В Германия обичате ли мутрите?
  Защото съм Ви виждал да се целувате с мутрата вдясно…
  Entschuldigen Sie bitte

  1. Какви Гешефти от политиците на Меркел се завъртяха в Германия около Пандемията!!!Вождът е техен продукт!!! Процесът на преизбирането му и манипулиране на избори -също!!! Прибави и опита на Цецу придобит в либералмарксисткото Лоби на Щатите!!!Разните Сутрешни молитви за закуска!!!Има много методи за да създаваш Диктатори в демокрацията!!!

 31. Чудитe ce kak тeзи пpимитиви нaчeлo c тиkвaтa oт Бaнkя вeчe 12 гoдини yпpaвлявaт дъpжaвaтa? Oтгoвopa e мнoгo пpocт: Hapoд oт пpимитиви cи избиpa пpимитиви дa гo yпpaвлявaт! Тoвa мoжe дa ce cлyчи caмo в ycлoвиятa нa диkтaтypa. Koгaтo тoвa cтaнe пpи дeмokpaтични избopи в cвoбoднa дъpжaвa, тoгaвa тoвa e eдин oт ocнoвнитe нeдocтaтъци нa дeмokpaциятa, koгaтo caмo c 15% oт имaщитe пpaвo нa глac, пpимитивитe yпpaвлявaт ocтaнaлитe 75%. Тoгaвa пak дeмokpaциятa дaвa изxoд oт cъздaлaтa ce cитyaция, kaтo ce koнcoлидиpaт вcичkи пapтии и гpaждaнckи движeния пpoтивници нa диkтaтypaтa нa пpимитивитe! Пoяcнeниe: Пpимитив идвa нe oт пpимитивeн чoвek, a oт пpимитивнa фopмa нa живoт, тoвa ca пъpвитe opгaнични cъeдинeния пoявили ce нa Зeмятa пpeди 3-4 милиapдa гoдини. Зaбeлeжka: Нe бъpkaйтe пpимaт c пpимитив! Пpимaтa e нa мнoгo, мнoгo, мнoгo, мнoгo, пo-виcoko cтъпaлo нa eвoлюциoннaтa cтълбa oт пpимитивa!

  1. Народ от примитиви. Сега това е факт, след като 30 години бяха гонени можещите. Дори можещите да правят пици и да ремонтират коли, не само онези които правят камерите за космическите мисии, откриват нови частици или създават лекарства. Възрастните си отиват, младите бягат. Остава един пълен с плевели бандустан. Бандустанът е обречен. Все някога ще имплоадира /обратното на експлоадира/ поради липса на възможност да си набавя средства за съществуване. Лошото е, че засега се хранят от външни ресурси. Съвсем нарочно се затрива една нация. В първите години дори евреите ни бяха наредили веднага след тях по интелект. Днес сме на първо място по функционална неграмотност, а в народното събрание, което трябва да ни управлява подскачат само различни видове ПКП-та. Тотална криптореставрация на комунистическия идеал – власт на немощни.

 32. Лайновоза е натоварил говната да ги лапате Герги тъпото Марко войнишкото кепе, Мая магистралната работничка с началник главен сводник на републиката Ванчо едно, Цеко рапона , Васил джендъри , Арман негърка, Хаджито некадърника.

 33. Този отляво през 1994 с Маджо отвличат българина Александър Крайчев – бивш шампион по вдигане на тежести, американски гражданин , предприемач , внася месо от Бразилия и САЩ , след обаждане от двете посолства за информация е освободен , целта на заплахата е да се откаже Крайчев да търгува в България , В този момент човека вляво беше шофьор на Маджо , а не на Мето …, а човека вдясно беше охрана на Пашата….Толкова за мутрите от първо лице , а иначе с номер 13 ако искате да ги видите и двамата “убавци” от снимката в ареста на Г.М. Димитров до месец….заедно с Дилянчо , Каракачанчо , Марешки и Скатаджията Валерко

  1. „човека“ вдясно отдавна е за затвора, но благодарение на тъпотията на българите е министър-председател и се кани още да е на този пост.

 34. Едните мрънкат,че Божков 30г.мълчал,траел си,не спасявал народа („народа“ търси ли спасение или да го … с 200).
  Друг пък – само бил приказвал,ама сричково.Демек много не говорел.Затова пък в десетката – още са в шах и страхливо чакат какво има в ръкава.
  By the way – някой замисли ли се,след като стана възможно да напуска Дубай,що се озова точно в Барселона?Няма да е било заради мекия климат.
  Предизборна разходка до Барселона!

 35. Съобщиха, че днес, сряда, част от противоепидемичните ограничения ще отпаднат.
  Желаещите да духат на Банкянския простак без маска ще имат тази възможност.
  Записванията са при Севда.
  Ще гласувам за БСП С РАЦИОНАЛЕН ПОДХОД срещу бандита Бойко Борисов, защото нито Маяма, нито Ристьо, могат да победят ГЕРБ.
  За Костя Копейкин въобще не коментирам, щото е кръгла нула.
  Не съм нито социалист, нито комунист.
  Само разбирам кой може да свали Банкянският простак от власт, без да се правя на умник и пишмандемократ.
  Мислете и гласувайте !

  1. Държавният департамент на САЩ :Свободата на изразяване е в състояние на “свободно падане”. Безброй много случаи на контролиран вот са били регистрирани в България от Transparency International. Въпреки че законът предвижда наказателни преследвания срещу официални лица по обвинения в корупция, правителството не прилага законът ефективно – държавни служители по всички етажи са замесени в корупция, подкупи, конфликт на интереси.

 36. За 12 години какво се става???
  1878-1890 г от робска земя България става Държава с армия плюс победа над Сърбия и Обединение!!!
  1928-1940г -България е с най-висок икономически и не само потенциал на Балканите!!!
  1947-1959 -изграждане на нови градове транспорт ел.мощности хидромелиорация селско стопанство корабоплаване хим.промишленост образование за да се нареди след 20 години на 27 място в Света!!!

  Перифразирам поговорката -Напънала се Планината и родила Мишка!!! в Напънал се Преходът и се Насрал !!!

  Лайновозът ще си отиде но трябва да се изчистят лайната и миризмата която Той оставя!!!Защото гледам доста Напарфюмирали се лайна да искат да го заместят!!!По миризмата ще ги познаете!!!

 37. Не бих агитирала за която и да е партия, защото и в „новите“ няма нищо ново и прогресивно.
  Ще преценя коя е най-малко корумпирана, крадлива, лъжлива, обещава, но не изпълнява, мами ни с талончета за триене, коя има идеи за развитие напред, уважава гласа на хората и ще го пита за всяка по-важна за родината и за народа инициатива.
  Май-май не ни питаха искаме ли в ЕС и НАТО? Значи ни имат само за пионки.

 38. Значи не сте прави – Боце не е лайновоз а той си е един проЗд Лайняр, но в допълнение е и Гледач на прасета, това е нещо като чирак на свинар : „Аз до 30 години съм живял така – ставал съм в 5.20 ч. да хващам рейса … Ходех до почивните станции да взимам помия за прасетата“ .

  Накъдето се обърнеш – мизерия !

  Гледам тая Тиква – да ми се пъчи по телевизорите, да ми вика „Аз, аз, аз !”, той давал, той пускал, той спирал, той
  разрешавал, той забранявал !
  И все другите му виновни !

  1. Ето го Лайняната Тиква ЛАЙНОВОЗА с ДЖИПКАТА кръстника на Свиневъдите в България
   Ако него го НЯМА и тях СВИНЕТЕ и ШОПАРИТЕ НЯМА да ги ИМА в политиката. Отрежат им кратуните в неделя…–https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dunavmost.com/novini/boiko-krastnik-na-svinevadite&ved=2ahUKEwjP7rW0-dnvAhWDh_0HHVkaCWoQFjAMegQIFhAC&usg=AOvVaw1yFqIeztZObeaWB8uS09Bf

 39. Мерките са ясни! Номер 14! Божков е единственият, който може да се справи с тези гавази! Леви- десни са немощни и могат да викат по оградата на Бойко и той да ги такова с 200!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *