« Върни се назад Публикувано на 10.03.2021 / 8:52

А СЕГА ДЕ! ХАДЖИГЕНОВ ОТВАРЯ ЗАВЕДЕНИЯ, А ПЪК „ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР“ НА „МУТРИ ВЪН!“ ГИ ЗАТВАРЯ! МАЯ-ТА НЯМАЛО ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР, АМА ЗА КАПОН НИКОЙ НЕ ПИТА

Сутрин рано. Нещо като „дебат“ по Нова тв между Николай Хаджигенов и човек на десносектантите.

Виктор Николаев пита и двамата дали биха затворили заведения сега, заради коронавируса. Хаджигенов отговаря, че категорично няма да ги затвори. Човекът на десните изрича чутовна глупост, че щял да призове хората да спазвали мерките, на което чак Виктор Николаев не издържа и репликира: „Ама те това го правят в момента и ГЕРБ!“.

Кой ще е здравният министър на „Изправи се! Мутри вън!“, пита Виктор Николаев.

И Николай Хаджигенов отговаря след секундно замисляне: „Много известно име… Д-р Марков се казва.“

Озадачаваме се, че Хаджигенов не знае или не помни първото име на бъдещия им здравен министър и отваряме Гугъл, че да видим колко „д-р Марков“ има.

Излиза известният, пускан непрекъснато по провлавстовите телевизии д-р Петър Марков. И ето какво прокламира въпросният бъдещ „здравен министър“ на „Изправи се! Мутри вън!“:

Т.е. Хаджигенов ще отваря заведенията, а пък „здравният министър“ на коалицията им – е провлаството откъм ГЕРБ настроен и е категорично за затваряне на заведенията.

А сега де!

Хаджигенов казва и че Мая Манолова нямало да бъде премиер, излъчен от „Изправи! Мутри вън!“, щото щяла да бъде по-полезна в парламента.

Виктор Николаев настоява да чуе името на премиера на хората на Мая Манолова и „отровните“.

Хаджигенов казва, че имат премиер, ама нямало още да го казват.

Виктор Николаев не пита за Мария Капон, за която АФЕРА писа, че в прав текст още през септември миналата година Арман Бабикян посочи като техен премиер пред представител на АФЕРА.

На въпрос на на кой българин се възхищават, Хаджигенов отговаря: „Христо Комарницки, Чавдар Николов“, а човекът на десносектантите казва: „Григор Димитров“.

Това е положението.

Afera.bg

 

«