« Върни се назад Публикувано на 02.10.2023 / 9:22

А ПЪК ЕДИН „ДАРИК“ ЗАЛИЗАН ИСКА ДА БЪДАТ ШАМАРОСАНИ „ГРЪМОГЛАСНИ ЖУРНАЛИСТИ“, ДЕТО ПИШЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ! ВЕРНО ЛИ БЕ, ПАПАГАЛ „ПРАВИЛЕН“?!

По bTV – дежурните „анализатори“ Гого Лозанов и Константин Вълков от „Дарик радио“, който е и някакъв шеф там.

Константин Вълков, който е особено дразнещ с пиниза си на зализан, възпитан /уж/, локумно правещ се на ментор, коментира кандидатурата на Хекимян за кмет на София и изведнъж зад гьобелсовите очилца светват злобни пламъчета:

„Важното е да се види кой има право да коментира… Има гръмогласни журналисти, които клеймят в социалните мрежи, и които трябва да бъдат шамаросани! Да си пишат в медиите, а не в социалните мрежи… Куцо и сакато се изказва без никаква подготовка…“.

Иначе въпросният Вълков нарцистично се пъчи, че той искал да вмъква винаги личното си мнение, „като задавам въпроси“, защото за него това било много важно.

За него.

Щото той си мисли, че има „подготовка“ и не е от „куцото и сакатото“, като нас и всички останали.

И понеже не му харесва какво пишат определени „гръмогласни“ журналисти в социалните мрежи, те трябвало да бъдат … шамаросани.

Верно ли бе, папагал „правилен“?!

Ами напиши сигнал до МВР, ДАНС, Прокуратурата и до твоите аверчета „десносектанти“, че да почнат да шамаросват всеки, който не влиза в „правилната ви вяра“.

Накрая „правилният“ Вълков вмъква и „правилната“ русофобска линия:

„А за руското влияние, националните медии трябва да имат филтър към някои политици в България…“. Демек да бъде забранено да влизат в телевизонните студиа. То не, че и сега телевизиите, като bTV, не канят само по „правилни списъци“, спуснати да апологетстват опорните точки на американското посолство, ама Вълков иска „филтър“ и „шамаросване“, белким му дадат безплатна карта за Макдоналдс…

На целия тоя фон Гого Лозанов се плюнчи и той против руското влияние и плещи за журналистика, а водещите пък се пъчат като „рупори на свободното слово“. И са толкова отнесени от вихъра, че даже и не си дават сметка как единственото, което постигат отвъд илюзиорния си измислен свят в телевизионното студио е че зрителите срещу екрана единственото, което правят е джелатски да ги псуват.

Нещастници!

Afera.bg

«