« Върни се назад Публикувано на 16.03.2023 / 21:24

А ПОСМАЛЕТЕ „УДАРНО“ ПИАРА, ЧЕ СТАНАХТЕ СМЕШНИ! ИЗВАДИХТЕ ОЧИТЕ НА ГЕШЕВ, ВМЕСТО ДА МУ ИЗПИШЕТЕ ВЕЖДИ! АПРОПО, КАТО ПОЗНАХТЕ ВЕДНАГА ГЛАСА НА КЪРО, КАК ТЪЙ НЕ ПОЗНАХТЕ ГЛАСА НА БОКО ТИКВАТА, ЧЕ И С ЕКСПЕРТИЗА, А?!

Под разговора на Веселина Томова с Красимир Каменов – Къро, има един великолепен коментар на Тихомир Томов, който си заслужава публикуването тук:

„За час два разпознават даден глас, а когато ставаше въпрос за Тиквата, дори и след експертиза от известни лаборатории не го разпознаха!!??“

Браво на Тихомир Томов!

Когато АФЕРА единствена пускаше запис след запис на Бойко Борисов, известен като Боко Тиквата, прокуратурата и МВР не даваха пресконференции напоителни със слайдове със записите. Нещо повече, изобщо не разпознаха гласа на Боко Тиквата, и до днес още не са го разпознали, въпреки експертизите.

Да не говорим за видеата на АФЕРА, снимките и чекмеджета, кюлчетата и пачките – пак останаха неразпознаваеми.

Когато обаче трябва да става тумба – лумба пиар, моментално се разпознават гласове, както и се пускат избирателно реплики от разговори, неизвестно кога, къде, с кого и как проведени, без да ни се предоставя пълния запис. Впрочем, ако някой не знае, то това си е практика и със СРС – ченгетата никога не предоставят ПЪЛНИТЕ записи, а само туй парче, което им пасва на „концепцията“.

Подгъзурни агенции на прокуратурата и МВР в усърдието си да оближат колкото се може по-старателно задника на двете институции, минаха границите и на абсурдния тъпизъм. И вместо да изпишат вежди на Гешев, както са се претрепали да правят, направо му вадят очите на Гешев.

Къро се укрива в ЮАР, властите ударно започват да го издирват… Още повече, че има оперативна информация, че подземния бос се укрива в ЮАР. Там ще е и първото място, откъдето ще започне издирването“, пишат едни тотални ахмаци, наричащи себе си журналисти.

А посмалете малко тоя пиар, че стАнахте смешни, бре!

Само малоумник журналя може да напише такава тъпня, в желанието си да угоди на прокуратурата и МВР.

Защото: „оперативна информация“ такава може да има само в тиквите на безпросветните журналя, които стават единствено да продават семки на Женския пазар, не вярваме толкова тъпи ченгета чак да има У столицата.

Къро живее повече от 20 години в ЮАР, бре, смешници, и това очевидно не знаете единствено вие. Какво „да започват ударно му да издирват“, а? И какво като „ударно“ това ще бъде „първото място, откъдето ще започнат“, хахахаха!, а? Спогодба някаква с ЮАР да имаме? Я бегайте в Гугъл, да четете!

Знаете ли кое вече изобщо не е смешно, обаче?

Че в тази държава е наистина ТРАГИЧНО положението от такива непрекъснати безумно тъпи милиционерски „комбинации“, които години наред ни се представят като велики „акции“ за „борба с мафията“.

През това време ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЛАСТНИЦИ, КОИТО КРАДАТ С ГЪЗОВЕТЕ СИ МИЛИАРДИ, остават непокътнати от МВР, прокуратура и вся остальная институция, за която се сетите.

Тях записи не ги ловят, търговия с влияние няма, „заговори срещу държавата и българския народ“ също. Защото ВСИЧКИТЕ са овъртолени в кинтите! И а са хванали Копринков, например, а са стигнали до Радев, а са хванали Вичо Касичката, а са стигнали до Боко и затуй „Касичката“ уж пребил някого, ама за кинти не се говори, а Копринков пък ма’а гащи докато пълни торбите, а и „по пътя на копринката“ топ ченге до топ ченге все глааааадни, и все „разследващи“ мафията, „ударно“ сега ще дирят… кого? Хахаха, Къро в ЮАР!

ГДНП, ГДБОП, вие къде спахте бе, михлюзи, докато Боко Тиквата и компания краде?

Къде спите сега, бре, докато „Пътя на копринката“ щави и краде като ламя?!

Къро от ЮАР ще ловите „ударно“, е, няма такъв смях, а Копринков, дето ви е под носа, духовна чикия ли му правите, а?!

Смешници.

Веселина Томова

=========

П.П. Николай Бареков:

Гешев, преди да ни чете хумореските от вестник Стършел и после да се чуди защо Нова и Бтв му се подиграват – е добре да погледне какво става със собствеността на Нова ТВ – кой как я купи, как я продаде и как Нова ТВ се озова накрая в ръцете на убивания доживотно олигарх Прокопиев. Говорим за сериозни работи, а не за жълти стотинки и за жълти новини.

«