« Върни се назад Публикувано на 10.08.2021 / 20:21

А ОТЗАД СИ ВЪРВИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО В МАФИЯТА…

Анастасия Гешева:

Както казах, нещата на Радев се уреждат.

Това е една от скритите цели на провала на кабинета ИТН, да се предложат неизбираеми отблъскващи образи, които да са толкова ачик противни, че да не може да минат, както и стана.

Следващото е да се даде третия мандат на ДБ, ще уговарят подкрепа за него, Херо ще натиска и като нищо ще имаме пронатовски, проваксърски и проглобалистки кабинет още другата седмица. А отзад си върви преразпределянето в мафията, като активна роля вече има и за Прокопиев. Новият Шиши се казва Прокопиев.

Точно както последователно обяснява Веселина Томова, чиято работа ми е първа помощ за ориентиране. Тя знае защо президента прави партията си сега, когато не трябва, а не миналото лято, когато трябваше.

Както казва шопът, Мразим кога излЕзем прав!

Айде Киро Хаварда е готов за Мин предс. Рано или късно ще го поставят.

Само не знам какво ще ги правим Славчовите  почитатели и гласоподаватели. Хора, не ви ли е малко неудобно от всичко около вашия любимец?

Елка Владова:

Никак не обичам и аз, Веселина Томова да излезе права! Но тя винаги бяга пред събитията и всичко, за което ни предупреждава от далече се превръща в реалност! Най-много ме боли от нейната истина! Все ми се иска ей този път да не познае…, но и този път позна!

От миналата седмица т.н. Киро Харварда дава заявки за политически проект с ядро служебния кабинет! И онези, набедени за дебили 80%, биха асоциирали този проект с едно единствено лице: Президент Радев!

Президент Радев посочен, издигнат и избран за Президент на Република България, с категоричната подкрепа на БСП и Корнелия Нинова?!

Един въпрос остава да виси и няма да получи отговор! Защо вдигнатият юмрук миналото лято не направи партия и не поведе измъчения ни народ, а го прави сега с хранениците на Сорос и психодесните?

Няма ненаказано добро Корнелия! Еврейска поговорка! Запомни я!

Afera.bg

«