Публикувано на 25.04.2021 / 17:15

А НА МЕН КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИШ, ГОСПОДИН ТОШКО, ИЛИ И АЗ ТРЯБВА ДА ОТИДА В … ДУБАЙ?!

А Тошко Йорданов се извинил на сайта на „Има такъв народ“, заради това, че рекъл, че депутатката Росица Кирова била свързана с наркотрафикант. Не било привично за него и неговите колеги да се базират на непроверена информация.

Защо Тошко Йорданов се извини на Росица Кирова, аз лично съм напълно наясно, ще го пожаля обаче и няма да навлизам в подробности, не защото е опасна тема, а защото предпочитам да му гледам сеира по нея.

Но се питам – защо ли Тошко Йорданов не се извини и на мен така помпозно, когато ме напсува на майка и то след като бях пуснала записи от телефонните си разговори с Крум Савов, в които ясно се чу как не аз лъжа, че съм била канена в предаването и на двамата в тв 7/8, и как самата телевизия отказа в последния момент участието ми, защото „щели да ме арестуват“. Поканата бе заради пускането от АФЕРА на чекмеджето с пачките на Бойко Борисов.

От какво толкова се уплашиха 7/8 или кой им нареди да откажат поканата – ми е все тая, особено след като им лъсна „храбростта“, че на всичкото отгоре и ми теглиха една майна.

Та тогава не аз излъгах, че съм поканена, а Тошко Йорданов: 

Виж тук:

ДА ПРИКЛЮЧИМ ДУНАНМАТА ТВ 7/8! ЕТО АУДИОЗАПИСИТЕ, „ЩОТО АЗ ТАЯ НЕ СЪМ Я КАНИЛ, МАЙКА И ШЕ @БА“!

https://afera.bg/%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b8%d0%bc-%d0%b4%d1%83%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%82%d0%b2-7-8-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b0%d1%83%d0%b4%d0%b8%d0%be%d0%b7/

А на мен кога ще се извиниш, Тошко, или и аз трябва да отида в … Дубай?! 

Веселина Томова

Коментари 37 за
“А НА МЕН КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИШ, ГОСПОДИН ТОШКО, ИЛИ И АЗ ТРЯБВА ДА ОТИДА В … ДУБАЙ?!”

 1. Още пролетни етюди: -> Борисов: ”Ние никога не говорим от името на народа, но българите искат друго.”

  -> „Страхливост е да сложиш друг за премиер, а сам да не се явиш.“, каза човекът, сложил друг за премиер.

  -> „Шахматист не е достатъчна подготовка за премиер“, каза пожарникарят охранител.

  -> „Страхливост е да не се явиш пред хората“, каза Борисов, скрит в бункера си.

  -> „Безотговорност е да не управляваш, като можеш“, каза човекът, счупил всички рекорди по хвърляне на оставка.

  А е само понеделник сутрин…

  Страстна седмица ни очаква. В много отношения.

  Хубав ден!

  Facebook, Любомир Аламанов

 2. Радев нямал СРОК за връчване на вторият мандат-ами Тарна Радев защо бързаше с първият-Пълен цирк или да се договорите със Слави ПЕВЕЦА какво да правите-пълна излагация от страна на Слави-ами нали голям го вадиш по телевизията бе юнак-нито ще има 1 лв субсидия, нито мажоритарни избори-да се дранка по телевизора е лесно-И СЕ ЧУДЯ АБЕ ТАЗИ КАРАНТИНА КОЛКО ТРАЕ-СИГУРНА И ЗА НЕЯ НЯМА СРОК-А Тошко НИСКИЯТ ВЕЧЕ СЕ ИЗЛОЖИ БРУТАЛНО-хем не е компетентен, хем едно дървдо не е засадил през живота си, хем не е бачкал като всички останали да ходят на работа, А СЕГА СЕ КЕРКЕНЕЧИ с уличен селски език-че малко се поспри бе Африкански-няма да пораснеш-не се фукайте с джиповете-слезте на земята, защото другият път НЯМА ДА ИМА ПЪРВИ ПЪТ

  1. Казвали ли са ти, че си идиот, зомби?! Или скоро не си ходил на психиатър? Доктор Гълъбова те чака…..

 3. Ковида не се причинява от вирус, Ковида е умишлено умъртвяване на големи групи от хора с цел обезлюдяване на планетата Земя,като се използват най различни похвати,включително и войни. КОВИДА Е САМО ЧУДОВИЩЕТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ВИНАТА ЗА МИСТЕРИОЗНО УВЕЛИЧАВАЩАТА СЕ СМЪРТНОСТ НА НАРОДИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ТОВА Е РАБОТА НА МАЛКА ГРУПА ОТ ПСИХИЧНОБОЛНИ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ И НЕ ИСКАТ НИКОЙ ДРУГ ДА ИМ СЕ ПРЕЧКА В КРАКАТА.

  1. Илиянке ма,не са хора -извънземни са,колко пъти да ти кажа ,че са тук и действат по въпроса…
   Обещали са на някои антидот,та да им слугуват после.
   Проблемът с пневмонита е за да попречи на хората да се обединят и да се борят .
   С различните физически и психически манипулации покрай пандемията хората ще се превърнат в зеленчуци и ще им е все едно как ще пукнат.

 4. Фактът, че Чалгаря на Републиката и сценаристите му нахлуха в парламента е пряко доказателство за онези 80%, за които един професор беше дълго време охулван. Не е ли време да му се извиним? Да вмемем пример от новоизлюпения „политик“ Тошко Африкански! Той и Тиквата се извини на кърджалийската вагина, ама вече бяхме се уверили окончателно колко е прост…

 5. педерасчето Асен Йорданов, дето освен да бърка лайна за пари за друго не става.

  1. Откакто започна НС, с поведението си всички, които са там, работят именно за това – народът да си каже Искаме си Бойко.
   И за това са виновни само тия тошковци, славита, маями , хаджигеновци, атанасовци и пр.
   Нещо показаха ли тия,с което да са по-стока от Тиквата?
   И нищо чудно, след жалкия цирк в парламента, герб пак да спечели изборите, защото другите не стават за нищо.

 6. Наша министърка с крадлив нрав задигнала скъп сервиз от хотел в Делхи, докато била в командировка, разкриват нейни подчинени, които се надяват, че пътищата им повече никога няма да се пресекат с въпросната дама.

  Името й се пази в редакцията, но поради деликатност ще го спестим, съобщи „Уикенд”.

  „В хотела бързо разбрали, че сервизът с висока антикварна стойност не краси витрина в президентския апартамент и веднага потърсили хора от екипа на министърката.

  „Такъв срам брахме, че не е за описване” – разказват асистентите й и допълват, че сервизът бил върнат с хиляди извинения. Уж било станало някакво недоразумение.
  https://narod.bg/

  Май е М.Н. приятелката на Гагаузина!!! Клептомани и крадци!!!

  Тошко е разбрал че е навлезнал в дълбоки опасни води!!!Те са опасни!!!Пак Чехия???Гърмят складове !!!Единият клан се опитва по познатия начин да вземе бизнеса на другия клан!!!Нещо не става …следва рекет на складовете …тровене и т.н. но ГРУ е виновно???Косоварът в Чехия??? Госпожата е невинна защото не е знаела???Ей така си вземаме съдружници!!! При нашата Прокуратура и правосъдие е така-Честна пионерска…Зависи само Кой я казва!!!

 7. Булгарише Навалнише се каваше Тодурше.

  Ако бат Бойко на тоя му даде власт на орлов мост в една нощ ще виснат Слави, МайЪ, Хаджиибрикичев и Недолюме Дявол-копеле.

  ако е верно, днес сме с баба за бати Бойко!

 8. Един очевидно луд изхвърля екскременти във форума, което ужасно ме радва, понеже демонстрира нагледно каква жалка твар е, тъй че , ето го, моля, лудият Цесекар.
  Само дегенерат може да се изявява по тоя начин.
  ОК, айде, педал!

   1. Всъщност ти си много прост, защото не си забелязал, че просто отговарям на един кретен.

 9. Тошето си е нашенско Лилипутче и то от ЯМ-БОЛски жинс .
  Погледнете му снимката, за да разберете що за непрокопсаник си имаме, ама човечето 1.60 грамадно си е въобразило, че е солта на земята .
  О времена о нрави !

 10. Представете си тоя след 12 години, боже опази, на власт. С каруцарското си поведение и език вече ще е успял да напсува де що има световни лидери, а на половината от тях дори да се извини! Ако, разбира се, заради акъла му, не са затрили България и българите оксончателно. Или, щом имаш претенции и мераци за власт, трябва и да умееш да си прехапваш езика. Но това е въпрос на едни седем години.

  1. Чак 12 години.. Що го надценяваш.. На него и предизборното обръщение-забрана към кандидат-дупетатите на ИТН бе достатъчно да го покаже къв цербер ша стане..
   Както са я подкарали ИТН до седмица – две ще стане вече „И Тез Не стават“ за нищо..

 11. Ех ,Тошко!!Поне да беше Тодор,а то даже Тошко не си,а само тошенце и не само в политиката!!!

 12. Невероятен помияр е този въшльо Тошко. Акъла не ми побира Слави какво шмърка или си бие вече, че го сложи тоя отпред. А за Славун няма смисъл да се изказвам !

 13. Онази заплаши, че ще го съди, затова й се е извинил.

 14. злобата и възпитанието издават един размер, който се явява достоен за 5то класник от Първа Виетнамаска гимназия във ВиетКлон

 15. поставен до Творецът, тва био-микрофонче мяза на разшлякана кайма обкацана с мухи

 16. Язък, че се пише на сценарист. Пълен селянин, пази боже сляпо да прогледа. С простотия и чалга заля НС и мисли, че може да диктува условията на играта, сякаш не знае кой дърпа конците. Още не е изтрезнял какво се случва и че ДПС им диктува много тънко какво да правят. ГЛУПАК!!!!!!!!

 17. Тодко първо неговата да попита дал не го е сбирала с чаена лъжичка от чергата на съседите щото в тия недоразити размери, ивици по лицето и прискубаните му ресници мяза на селко кавиорче. Каруцарският му език обаче го издава че не конска, а магарешка каручка е обслужвал, за да нахарани свинкя си и пръко си за високото му образование дет поне педя изостава от дипломката му за 4а клас, явно на елитното вършетачное шуле за шушумиги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *