« Върни се назад Публикувано на 27.03.2024 / 9:00

А КИРИЛ ПЕТКОВ ОТКЪДЕ ИДВА?! ОТ СТРУКТУРИТЕ НА ФИНАНСОВИТЕ ИЗМАМНИЦИ, СОРОСОИДНИТЕ МРЕЖИ И АГЕНТУРАТА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ

Борисов бил „средна ръка стратег“, обясни Кирил Петков. Явно счита себе си за ВИСОКА ръка стратег. „На не една нула й се струва, че е елипса, по която обикаля Слънцето.“

Вчера Кирил Петков говореше от трибуната, че най-важното нещо е „да си спазваш думата“. И аха да счупи няколко бутилки в главите на аудиторията, че да го чуят за нуждата от унищожаването на службите!

Днес сънлив се появява в bTV да обясни, че „Борисов хвърля държавата в хаос“! Парадоксът е, че Кирил Петков е най-големият хаос! Харвардската трагедия завлачи България към обедняване и десуверенизация в разрушителни размери. „Никой не ми се е обаждал да ми казва какво да правя“, каза Кирето. Ама защо да му се обажда някой на Кирето след като той обикаля и се предлага предварително.

Те така се появиха ПП и това е основата на тяхното съществуване. Подлагане на чуждо влияние в максимална степен. Тези хора казват на чуждите фактори: НИЕ СМЕ ВАШИТЕ СЛУГИ ТУК, СЪДЕЙСТВАЙТЕ НИ ДА БЪДЕМ НА ВЛАСТ!

Тези хора всичко продават и предават от България, ВСИЧКО! Убиха енергетиката. Набутват държавата с дългове и създават опции да губим дела за милиарди. Преливат ресурси от държавата към техните спонсори по всякакви начини без да им мигне окото.

Всичко, което се развива през последните три години, е ЖАЛКА ДЕГРАДАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА. И изведнъж Кирето заговори, че Борисов идвал от силовите структури. А Кирил Петков откъде идва?! От структурите на финансовите измамници, соросоидните мрежи и агентурата на глобалистите.

Отваряйте си очите в следващите дни, защото МС в оставка може да одобри каквото си пожелае от схемите на Асен Василев, например идеята му за поемане от държавата на дълговете на Топлофикация, за да може да бъде продадена или отдадена на концесия. За една взятка от сделката, ще създадем още един сериозен лост за манипулация на националната власт. Но на мароканските скакалци това им е задачата. Разпродаване без остатък!

Калина Андролова

«