« Върни се назад Публикувано на 25.11.2021 / 17:02

А ЗАЩО СЕ ИЗКЛЮЧВА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ?! ЛИПСВА ЕДИН ПЪТНИК! КОЙ Е МОЖЕ ДА БЪДЕ УСТАНОВЕН ЗА МИНУТИ И БЕЗ ДА ЧАКАТ ДНК! НА ГНИЛО МИРИШЕ, НА ГНИЛО!

Още в първите часове след зловещата катастрофа на магистрала Струма, шефът на Следствието Борислав Сарафов категорично заяви, че е имало взрив.

Днес същият шеф на Следствието Борислав Сарафов рече, че категорично отхвърлили версията за терористичен акт.

И от какъв зор са я отхвърлили?!

И защо се изключва терористичен акт?!

Вече стана ясно, че в намерените туби е нямало нищо, което да предизвика отвътре пожар, вследствие на катастрофата. Стана ясно и че шофьорът е карал с умерена скорост, предвид часовете за изминатите около 300 километра до мястото на трагедията.

Стана ясно и че двайсетина минути преди това автобусът е спрял на бензиностанция за почивка.

Ако беше карал с високо превишена скорост, автобусът нямаше да се спре от втората мантинела. И как така за секунди се подпали така мощно цял автобус, в който почти всички изгоряха?! След като се оказа, че намерените туби са празни, а дизел не може да предизвика такъв светкавичен мощен пожар?!

Днес прокурор Сийка Милева натърти, че един пътник липсва и това било „мистерията“.

Двайсет минути преди катастрофата автобусът е бил на бензиностанция.

Сийка Милева вика – търси се къде е пътникът и това била мистерия!

Чакали ДНК -то от Македония, че да разберяли нещо.

Досега за часове можеха да разберат кой е изчезналия пътник, според нейните думи, и без да чакат ДНК!

Македонските служби имат снимки и имена на всички пътници в автобуса и може веднага да се разбере кои са били в автобуса.

Друг е въпроса, че куцо, кьораво и сакато се изреди на мястото на трагедията от така наречените началници и изпотъпкаха де що има първоначални пресни следи и улики, само и само за да ги дадат сто пъти по телевизията.

Начело с Бойко Рашков, който сто пъти бе тиражиран да изрича драматично как в цялата си практика не бил виждал такова нещо. Ами няма как да е виждал, защото като следовател Бойко Рашков НИКОГА не се е занимавал с тежки криминални престъпления, а с икономически, и никога не е виждал труп, камо ли разчленен, камо ли изгорен.

Проверени ли са записите от камерите на ВСИЧКИ бензиностанции по пътя до мястото на катастрофата, не само на тази, за която се знае, че са спрели?!

Как така е изключена от Сарафов още на втория ден хипотезата за терористичен акт, след като нито една експертиза още не е излязла с окончателни резултати?!

Водещата версия била  човешка грешка на шофьора. Здрасти, че бързам. Николай Марков го написа още в първите часове след трагедията – че това ще изрекат великите ни „разследващи“, един от които – Сарафов днес рече, че търкането по мантинелата било като шмиргел и от него се запалил автобуса. Смешници.

И къде е изчезналият пътник, а?!!! На гнило мирише, на гнило!

Afera.bg

«