Публикувано на 25.11.2021 / 17:02

А ЗАЩО СЕ ИЗКЛЮЧВА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ?! ЛИПСВА ЕДИН ПЪТНИК! КОЙ Е МОЖЕ ДА БЪДЕ УСТАНОВЕН ЗА МИНУТИ И БЕЗ ДА ЧАКАТ ДНК! НА ГНИЛО МИРИШЕ, НА ГНИЛО!

Още в първите часове след зловещата катастрофа на магистрала Струма, шефът на Следствието Борислав Сарафов категорично заяви, че е имало взрив.

Днес същият шеф на Следствието Борислав Сарафов рече, че категорично отхвърлили версията за терористичен акт.

И от какъв зор са я отхвърлили?!

И защо се изключва терористичен акт?!

Вече стана ясно, че в намерените туби е нямало нищо, което да предизвика отвътре пожар, вследствие на катастрофата. Стана ясно и че шофьорът е карал с умерена скорост, предвид часовете за изминатите около 300 километра до мястото на трагедията.

Стана ясно и че двайсетина минути преди това автобусът е спрял на бензиностанция за почивка.

Ако беше карал с високо превишена скорост, автобусът нямаше да се спре от втората мантинела. И как така за секунди се подпали така мощно цял автобус, в който почти всички изгоряха?! След като се оказа, че намерените туби са празни, а дизел не може да предизвика такъв светкавичен мощен пожар?!

Днес прокурор Сийка Милева натърти, че един пътник липсва и това било „мистерията“.

Двайсет минути преди катастрофата автобусът е бил на бензиностанция.

Сийка Милева вика – търси се къде е пътникът и това била мистерия!

Чакали ДНК -то от Македония, че да разберяли нещо.

Досега за часове можеха да разберат кой е изчезналия пътник, според нейните думи, и без да чакат ДНК!

Македонските служби имат снимки и имена на всички пътници в автобуса и може веднага да се разбере кои са били в автобуса.

Друг е въпроса, че куцо, кьораво и сакато се изреди на мястото на трагедията от така наречените началници и изпотъпкаха де що има първоначални пресни следи и улики, само и само за да ги дадат сто пъти по телевизията.

Начело с Бойко Рашков, който сто пъти бе тиражиран да изрича драматично как в цялата си практика не бил виждал такова нещо. Ами няма как да е виждал, защото като следовател Бойко Рашков НИКОГА не се е занимавал с тежки криминални престъпления, а с икономически, и никога не е виждал труп, камо ли разчленен, камо ли изгорен.

Проверени ли са записите от камерите на ВСИЧКИ бензиностанции по пътя до мястото на катастрофата, не само на тази, за която се знае, че са спрели?!

Как така е изключена от Сарафов още на втория ден хипотезата за терористичен акт, след като нито една експертиза още не е излязла с окончателни резултати?!

Водещата версия била  човешка грешка на шофьора. Здрасти, че бързам. Николай Марков го написа още в първите часове след трагедията – че това ще изрекат великите ни „разследващи“, един от които – Сарафов днес рече, че търкането по мантинелата било като шмиргел и от него се запалил автобуса. Смешници.

И къде е изчезналият пътник, а?!!! На гнило мирише, на гнило!

Afera.bg

Коментари 29 за
“А ЗАЩО СЕ ИЗКЛЮЧВА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ?! ЛИПСВА ЕДИН ПЪТНИК! КОЙ Е МОЖЕ ДА БЪДЕ УСТАНОВЕН ЗА МИНУТИ И БЕЗ ДА ЧАКАТ ДНК! НА ГНИЛО МИРИШЕ, НА ГНИЛО!”

 1. Anonymous Bulgaria, напълно съм съгасна, ще бълват глупотевини, мислейки си, успяват да промиват мозъци.

 2. Без каквато и да е връзка със случая Боснек: Половината столичани са посетили с кола/ авобус Южната съседка през последните години. На връщане от екскурзията при напускане на граничната плаца в посока към София, малко след отбивката за село Кулата изведнъж ПРАВИЯТ път става еднопосочен. 2-те ленти на юг и 1-та на север са разделени от стоманена Надлъжна мантинела, масивна. много здрава със солиден фундамент и същите стоманени подпорни колове . Мантинелата висока 70 – 80 см изниква фронтално пред водачите и е страшна опасност При лоша видимост- нощем , мъгла, нещо внезапно изкочило на платното, висока скорост, замръзване на грунта или моментно разсейване на водача, говорене по тлф – ефектътще е същият както Боснек. Кой Ентелегент разпореди този капан? При следващото ми преминаване през участъка, мантинелата вече беше ударена фронтално и изкривена, предположително от камион, съдейки по изкривяването. Как пък един човек не се обади да протестира за предпоставката за инцидент? Как професори, депутати и декани ,спецове пътищари,кметове и партийци млади и стари ерудити, артисти и камионджии не скочиха да се премахне този нож на който всеки един от нас може да се разпори? Получава се ефектът от „Остров Тамбукту“ , където крокодилът по обратния си път минава върху залложения му стърчащ от пясъка нож. При последноти ми преминаване преди 2 години ситуацията беше както е описана. Сега – нямам представа. Може да е обезопасено мястото. Мислещите хора обезопасяват: При разделянето на шосе 90 и шосе 94 се образува остър триъгълник бетон заради моста отгоре. Пред върха на триъгълника хора мислещи за безопасността, са наредили три реда на 2/3 етажа като пирамида, бидони 200 кила оранжев цвят пълни с вода за буфер, Цел: Ако някой по някаква причина се удари в разделението – да се бухне в 3 реда гумени бидони с вода , а не директно в бетонната стена. Това ще смекчи удара и ще спаси живот. Никой не е застрахован , че няма да му се случи било от собствена грешка или избутан от лентата за движение при някакви остоятелства – верижен ексидент или каквото и да е.

 3. В Турция цената на бензина е наполовина от БГ. Най-вероятната версия е експлозия на туби в предната част.
  Но тази версия има неприятни морални моменти и за РСМ, и за паметта на загиналите.
  Предполагам, че са се разбрали да не работят по нея. В този случай ОДОБРЯВАМ!

 4. Виновни са производителите на автобуса – германците, те искат да изгорят шиптърите, мръсните германци, произвели толкова запалим автобус. Ало, вие нормални сте, бе, знаете ли какво е германец да произведе техническо средство, което отговаря на всички изисквания за незапалима стока. Всичко, което ви говорят са глупости на местните дебили, македонските дебили и останалите – лъжат като за световно. Става дума само и единствено за военно запалимо вещество или „дизайнерско“, произведено за ползване от шиптърите в Македония, произведено в Турция и дадено на шиптърите от МИТ, което със сигурност се открива от химик в лаборатория, защо не поканите производителите на автобуса, немски лаборатории да изследват, какво точно е горяло, а ни занимавате с тъпизмите на дебили и българи и македонци, които се пипат за експерти, вижте курвенската муцунка на „говорителката“, гнусната муцуна на изрода селяк и получовек – Сарафов и ще си обясните, че това е кал, комунистическа, долна кал, едната – потомствен дегенерат, другата обикновена вулва за игра на пенисите в прокуратурата. Това е.

 5. В Банана Булгара терористични актове и корупция няма.
  Който не вярва да провери.

 6. Помните ли изгорелите вагони на гара Реселец, до Червен Бряг? Беше 7 март, май 2011…
  Та – снимката показваше два вагона, овъглени точно както е овъглен и този автобус. Но главното беше друго – рамите на вагоните бяха увиснали по средата – видно беше, че от високата температура стоманата е била омекнала.
  И там допускането за терористичен акт беше беше отхвърлено. А бяснението за пожара беше – счупени дамаджани с домашна ракия, която се е запалила от искра от ел.инсталацията на един от вагоните. Доколкото помня, ел.инсталацията в тези вагони беше 12 волта.
  Такива ми ти работи…

  1. Виждал съм на 12 волта жица да свети като реотан, за секунда остава без изолация. Мощността е напрежението по тока. Акумулаторите на колите дават по 700 ампера. Възможно обяснение е, но наистина различните материали имат различна температура на горене.

 7. За Президентът с Китарата???Имаше преди години един друг Президент със…саксофон!!!Търси се новата Моника Левински???Радеф…внимавай с Мониките …дето се вика с-…Кур т капанъ!!!

 8. Спомням си за един бомбаджия под закрилата на полицията, службите и властта, пък и на Военно-медицинска болница, дето тренираше хвърляне на бомбички от 5-тия етаж на Македонския дом на Пиротска 5 в София! Пък и го бяха хванали на летище София с пищов „Макаров“ в дипломатическия му багаж?! Нещо нетипично се е снишил по Татовски и смуче блага греана ракия с спец-прахчета, май?!

 9. Терористичен акт няма само дето ни се губи ТЕРОРИСТА!!! Докато не го хванем нямаме доказателства!!! Пилат Понтийски трябва да е бил БЪЛГАРСКИ СЛЕДОВАТЕЛ!!!

  1. Днес стана ясно, че един от оцелелите в катастрофата твърди, че са спасени 8, а не седем души.

   Според сина на загиналия втори шофьор на автобуса, с когото телевизията разговаря, в списъка с оцелелите, които се лекуват в „Пирогов“ има едно име – на 36-годишен мъж, което не е било сред пътниците на „Беса Транс“.

   От Бърза Помощ в БЪРЗАНЕТО са сгрешили БРОЙКАТА???
   Когато от самото начало започват противоречиви ИНФОРМАЦИИ…замирисва на…СЯРА!!!

 10. Прекалено удобно за българо-македонската дружба по пътя им към заколението за да е случайност.
  Със здраве!

  1. По-скоро е обратно. Външният министър Бояр Османи казва, че голям процент от загиналите са негови познати и приятели. По-скоро се търси конфликт. От двете страни на границата се търсят различни причини – тук пътя не ни е хубав, там фирмата не била редовна. Дава се нещо на хората, за което да се хванат, защото мъката в тази общност може да ескалира напрежение. Прави впечатление, че дори роднините на пострадалите казват – каквото реши Господ. Няма афект, злоба, истерия.

 11. Чудничко, поредния резльо който обича да взривява. Но този път ми мяза на МОССАД-ска работа (те пак са резльовци).
  И НИЕ КАК ХУБАВО КЛЯКАМЕ.
  Сценария ще е следния :
  – ВИНОВЕН Е ПЪТЯ (в съчастност БОКО, нищо че това или датира от Царско Време, когато Харвардите 1-ви прочит властуваха, или от времето на ТРОЙНИЯ който ни емеше 4 години)
  – МакеДоналдсия ни СЪДИ международно така, натират ни в КУЧИ Г*З , оттам ЕВРОТОЛЕРАСТИТЕ за НАЗИДАНИЕ ни МАХАТ ветото от ЧЛЕНСТВОТО ИМ ЗА ЕССР.
  – Може даже и да заиграе опорката на ФАЩ със мегаизмисленото „македоналдско“ малцинство в България – сещате се за кой край може това да се отнася – току виж получат и малък подарък – Дупница, Кюстенджил, Благоевград, Симитли , Петрич и прилежащите им земи. Сигур обаче ще гледат да запазят поне откъм-самоковската част на Рила заради ски курортите.Ако не друго, интересна граница ще проимаме.

 12. Като го слушам този с големия нос, все едно малко по силно да ида да ритна автобуса и той вземе, че пламне. Защо казват за 8-я спасен? Седмина успяват с Божията помощ да се измъкнат. Ако е имало още някой, той ще е ранен, в шок…Но според кака Сийка едва ли не е яхнал колело и продължил по пътя. Просто ей тъй…Нещо което не ми се изясни съвсем – децата. Изтърсиха се разни с микрофони в селото и местното у-ще дето учели. Та, какво правят по време на учебната година тези деца в автобус прибиращ се от екскурзия в делничен ден? Не са тръгнали с родителите си през почивните дни и върнали, не е ученически превоз?

  1. Разминаване в списъка на оцелелите от жестоката катастрофа на АМ „Струма“, с който разполагат България и Република Северна Македония

   Според българския списък, там фигурира името на млад мъж, а в този на западната ни съседка – по-възрастен мъж, който има белгийско гражданство, предаде БНТ.

 13. Явно не става въпрос за липсващ пътник.
  Става въпрос за човек, който се е изнизал на бензиностанцията, малко след която автобуса е гръмнал и изгорял за секунди. Сякаш е знаел какво ще последва. Голям късмет?! 🙂
  Не е от туби с бензин. Те самите го казват. Ако имаше и минимални съмнения/възможности щяха да употребят тази възможност.
  Не е тер акт.
  Нафтата не гори така.
  ==
  Тогава? Какво остава да не е така?
  Ако не намерят „изчезналия“ пътник за мен е ясно какво е: Нафтата!!!! 🙂
  Самозапалил се нов Мерцедес, изработен от негорими и трудногорими материали не върви.
  ===

  1. Възникват въпроси към „експертите“, дето се изказват за всичко като последна инстанция:

   1. Как се губи ориентация от водач, който прави редовни курсове по този маршрут и поне 2-3 пъти на месец минава оттам?
   2. Как сигнализацията е била ОК за стотиците хиляди шофьори, минаващи през този участък, и никой не е загубил ориентация заради инфраструктурата, само не и за злополучния автобус?
   3. Как автобус (без да се преобръща, търкаля, или да падне от високо) пълен с хора изгаря толкова бързо?
   3. Защо никой от останалите 3 автобуса не е спрял? Защото и те са возили контрабандно гориво и са бързали да хванат митничарите на смяна, за да си вкарат товара в Македония?
   4. Защо автобусите от Македония за Турция минават през България, а не през Гърция, след като пътят през Гърция е много по-къс, с поне 150 киломентра, а и магистралата в северна Гърция е много по-добра от българските магистрали? Защото контролът през граничните пропусквателни пунктове на Гърция е много по-голям и през тях не може да минат нелегално товари, като бензин и вероятно много други контрабандни стоки?
   5. Защо автобусът е претоварен?
   6. Защо автобусът е пуснат на път технически неизправен и без документи за международен превоз?
   7. Защо 20 мин. преди катастрофата при почивката на бензиностанцията е сменен водачът с такъв от друг автобус?
   8. Защо се пропуска изявлението на македонския главен прокурор, че е видял неизгорели туби с гориво в задната част на автобуса, в багажното отделение близо до двигателния отсек?

   Едно хергеле идиоти, тропат с копита по джоба на България, който всички ние пълним. А адвокати-хиени само това чакат…

   1. Вероятно защото всяка митница е индивидуално различна от останалите

 14. Сигурно специалистите от ДАНС са му казали на Сарафов, че след Сарафово в България вече няма тероризъм!

 15. От целия автобус само двигателният отсек не е горял – боята и стоповете са си на него. Така е защото все пак е нов Мерседес, пожарната преграда е сработила. Обаче обзавеждането вътре може и да не е на Мерседес, и да не е негоримо. Каквото и да е горяло не му е било мястото там и човек с име и адрес го е поставил. А какво го е подпалило се установява с експертиза, каквато ние нямаме 🙁

 16. Вече трети ден всички български медии услужливо дават трибуна на всякакви майцепродавци, „експерти“, Фейсбук драскачи, НПО-та и грантаджийски калинки, готови да накиснат родината си. Самооплюването, гонено от дребни политически сметки продължава. Все повече ми намирисва на организирана акция – ние да пуснеме македонците в ЕС, гузни и потънали в скръб и вина, която ние нямаме. Сами ще се изкараме виновни за катастрофата на нередовен автобус, около който има още много неизвестни. И е съвсем естествено македонците да се възползват от нагъзената позиция на медиите ни и да хвърлят цялата вина върху България. Ще ни спукат от дела и ще плащаме милиони компенсации на близките на загиналите. Българският мазохизъм няма граници!…

 17. Нафтата или Бензина не Избухват а техните изпарения!!! В затворено пространство да не разберат 50 човека че има изпарения!!!Колко случаи имаме автобуси и то стари да се ПОДПАЛЯТ???Някъде да е имало първо взрив а след него пожар?!?!?!?
  Играта на МЕТА-Вселената…???
  …шеф на Следствието Борислав Сарафов-…Сарафово-автобус-атентат!!!Какви Съвпадения на СЪДБАТА!!!

  1. Топло, топло. Играта е на Мета вселена. Нямам предвид само Зукърбърг, но и Бил Гейтс и Джеф Безос, които скоро бяха доста време из Турция…. Трилиони трудно се пазят, особено като са крадени. Всички средства са позволени в този бизнес… И в Сарафово беше същия бизнес – еврейски ИТ фирми. Тогава беше Сън, купен от Оракъл. В основата патент за криптиране по крадена технология. Сега Амазон и Гугъл са поканени да правят изкуствен интелект… от Радев. Майкрософт нещо го ритнаха за облаците и изкуствения интелект от армията на САЩ и ще ползва вероятно за прикритие Джеф Безос, който има късмета да не спечели търга на армията на САЩ за облаците. Стягат примката около доставчиците /аутсорсери/, ама мястото е празно. Колкото и да стягат няма какво да им доставят. Да си спомним, че кухата патка пратена лично да представлява Бойко в Израел беше шефка на електронното правителство. Електронното правотелство, което кирчовците започват с устремен ентусиазъм да правят по идеи от преди 20 години.

 18. Не, не е терористичен акт. Това е човешко жертвоприношение чрез изгаряне. 45 невинни човешки жертви, включително и дечица, всички принесени в жертва на Молох и Бафомет!
  На 21.11.2021г. имаше голям християнски празник – денят на християнското семейство.
  Всеки, който има поне 1мг. мозък може да се досети по чия поръчка беше извършено това варварско човешко жертвоприношение.

  1. Подкрепям тази теза. А предния ден горя домът за стари хора. И в двата случая – живи изгорели/ изгорени.

 19. Още като съобщиха за катастрофата,изказах предположение и то е най-вероятното,за атентат.Вероятния извършител е изчезналия пътник ,който е поставил бомбата в багажно отделение близо да резервоара на бензиностанцията,по време на почивката и се е изнизал,останалото се знае.Липсва мотив ,но и това е лесно обяснимо,всички в автобуса са били албанци и терориста може да е някой от нашите братя македонци,които ще приобщаваме в ЕС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *