Публикувано на 21.01.2022 / 9:01

А ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ЩЕ ЗАЩИТИМ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ!

„БЛС сезира етичната комисия заради твърдения на доц. Мангъров“

Отдавна не се бях занимавал с УС на Българския лекарски съюз. Зная състава му и с някое друго изключение, се състои от колаборатори на властта. Всяка власт, няма значение – ГЕРБ, Служебно правителство, Орешарски и т.н. Повода да се занимая с тях е Решението им да сезират Етичната комисия на Столична колегия по повод изявления на доц. Мангъров.

УС на БЛС няма тези права и задължения, решението им в е противоречие със закона и е грубо нарушение на чл.11, 12 и 13 от Устава на БЛС.

А кой уважава Организация, чийто УС сам си погазва правилата?

Срам ме е, но съм член – по принуда и следва да се боря отвътре!

Казвам го като лекар, който е бил 2 мандата – 6 години член на Контролната комисия на БЛС. Етичната комисия може да се сезира само от пациент или от друг лекар, ако е засегнат,  а чл. 13 от този ЕК е пълна глупост и е празни приказки!

Така , че медийните ала-бала че УС на БЛС дала еди кой си някъде са правни глупости, както на ПР-ите на БЛС , така и на членовете на УС.

Лошото е че Съюза пак олекна и не заема мястото, което му беше отредено! А председателят на УС на БЛС – Маджаров е … как да кажа… измислете вие! и получава заплата от близо 7000 лева за да ви подтиска!

А доц. Мангъров ще защитим по всички възможни начини!

д-р Георги Тодоров

Коментари 12 за
“А ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ЩЕ ЗАЩИТИМ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ!”

 1. Бог с д-р Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров и всички истински лекари! Ние след вас!

 2. СГ“Винкело“ поздравява СЗО и проводниците и полупроводниците на ковидарството по света и у нас с песента „Много мина, здрава ви гърбина“ ,сурва,сурва за мнозина до амина…
  Сурвакането и тричането са неизбежни…

  -Айде, всички ковидари стягайте се за камари.
  Сурва,тричка и щети плащайте вии от зори.
  Ако свършат ви парите ,осребрете си земите и имотите в чужбина…

  Сурва, здрава ви гърбина!

 3. А кога ще потърсят сметка от участниците и менторите на НОЩ? Имната им са публично известни, а делата им видяха и усетиха върху себа си целия български народ.

  Или всички тези псевдо-медицински, псевдо-научни и анти-хуманни действия срещу цялата ни нация трябва да се забравят и да останат ненаказани?!

  Има ли извършени престъпления срещу човечеството? Какво се ослушва Прокуратурата – да работи така, че да има справедливост и обществото да види ефективността от тази работа!

 4. Галопиращата Кобилкина , синьо – червената звезда от стария бардак , нали имаше намерение да променя това, болниците да не бъдат търговски дружества .
  Лекарската мафия няма да има интерес да бъде променен закона, сега има прозрачен избор за директори и съвети на директори на болници и други учреждение в здравната система.
  Назначението на миризливата от промяната Лорер е един от многото примери за това, на първо четене .
  На Мангъров, могат само да му носят чантата, тези некадърници от промяната, за друго не стават.

 5. Маджаров е плужек, ей това е той нагаждачески, услужлив, платен ПЛУЖЕК.

 6. Маджаров е човек който освен аванта друго не прави! Същия е бил директор на РЗОК-Пловдив и който и да попитане не го помни с добро.
  Лъжец…….

 7. Етика и Морал има толкова колкото е Разликата между Клиент и ПАЦИЕНТ!?!?!?

  Клиент – купувач или потребител в търговията

  Пациент – който получава здравна помощ от лекар или друг медицински специалист, това се отнася както за хората, така и за животните пациенти на ветеринари. Пациентите получават лечение, третиране на симптоми, както и изследвания, свързани с диагностиката.

  С Търговските Държавни Дружества наречени БОЛНИЦИ имаме Хибридния Вариант- Клиентопациент !!!

 8. Великата пракуратура и тя се сезирала срещу доц.Манъров а не да пачките и милионите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *