Публикувано на 26.03.2020 / 9:58

А ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, БЕ! ПРЕВЪРНАХА ВИ В БУРМИЧКИ НА ЕДНА УМИШЛЕНО УПРАВЛЯВАНА ГИЛОТИНА

А ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, БЕ! ПРЕВЪРНАХА ВИ В БУРМИЧКИ НА ЕДНА УМИШЛЕНО УПРАВЛЯВАНА ГИЛОТИНАИзумена съм как е възможно толкова много хора, които иначе се праскат за мислещи, да се подават на такава тъпа манипулация, на такова умишлено диктаторско зомбиране и на истерична хипохондрия!

Даже и коронавируса не успя да им посочи, че когато живееш като страхлива мишка, те постига точно страха от който бягаш неистово!

А вземете се в ръце, бе!

Превърнаха ви в бурмички на една умишлено управлявана гилотина и вие ръкопляскате, благодарите и сте нахлузили маски!

Маски, от които няма никакъв смисъл, но пък подържат илюзията ви, че цял живот можеш да си на далавера, ако не показваш истинското си лице, а избраната маска на жалкото си его.

Веселина Томова

Снимката, впрочем, е напълно реална и е от Чирпан.

Коментари 20 за
“А ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, БЕ! ПРЕВЪРНАХА ВИ В БУРМИЧКИ НА ЕДНА УМИШЛЕНО УПРАВЛЯВАНА ГИЛОТИНА”

 1. Всеки е свободен да вярва на каквото и когото си пожелае!
  Дядката е находчив,направил си е скафандър,съгласно Боковите лафове.

 2. «Господарите на парите» се стремят да изпратят на оня свят 6 милиарда души. И на планетата трябва да останат само 1 милиард души – такива са препоръките на т. нар. „Римски клуб“.

  1. Профессор Катасонов: „За СOVID-19 маячит тень Билла Гейтса
   На борьбу с коронавирусом должен выйти троянский конь «хозяев денег» под названием «нано-вакцина»“
   https://svpressa.ru/world/article/260694/

   1. Глупости. Точно Били Гейтс 2015 година е предупреждавал. че една вирусна инфекция може да причини световна криза и е призовавал правителствата да вземат мерки. Ама кой да чуе?

    1. Точно Бил ти Гейтс има клип в тубата как със ваксини ще намалява населението на земята с 15 процента. Намери го и го гледай. И не дрънкай глупости

    2. Не знаех, че Бил Гейтс бил и врачка, освен че е филантроп с дълбоки джобове.

 3. До Божидар Божилов – Именно.
  Заразата в главите на българите е на друго място. Жал ми е за младите, че са уплашени толкова много. Плаче ми се за клетите дечурлига. Има и нормални, де. Май се увелчават!

 4. ГЛЕДАМ СНИМКАТА И СИ МИСЛЯ.

  Ако карантината заради коронавируса се проточи и обхване плажния сезон, тогава ще ни карат, може би, да плуваме в морето с предпазни маски, дето все още ги няма в аптеките барабар с ръкавиците, спирта и дезинфектантите!

  Затова, когато ги има (маските), запасявайте се, ей така – за всеки случай, без да създавате паника, ако вече не е станало късно за тяхното използване!

 5. Като гледам какви идиоти се разкарват по улиците и разбирам защо една мутра управлява България толкова дълго време.

 6. Още в началото го написах,това е преброяване на глупаците!

 7. През целия си живот, до сега, ходехме без предпазни средства / маски / и нищо ни нямаше !
  Ядяхме и пиехме по ресторанти, дискотеки, на плажа и т.н. Целувахме се, прегръщахме се…ей тия три неща !
  И нищо не ни заразяваше. А въздухът около нас винаги е гъмжал с всякакви микро-макро организми, бацили, вируси…и нищо…е, от време навреме някоя настинка и толкоз.
  Сега защо ни подлудяват ? Че и след короната пак да се озъртаме и съмняваме, дали, аджеба, няма някой друг вирус да ни дебне от засада и да ни потроши.
  Казвам ви, приятели, Господ ни е създал с необходимите способности да преживяваме различните вируси. Ако не, вземаме малко лекарства. Нали знаете, че грип не лекува без лекарства една седмица или седем дни с лекарства. Отказвам да бъда субект на „активно мероприятие“ !

 8. НОВ БЪЛГАРСКИ ДЕВИЗ:
  -ПО-ДОБРЕ ЖИВ ПЛЪХ,ОТКОЛКОТО УМРЕЛ ЛЪВ!!!
  -ДАВАЙТЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я!!! 🙂

 9. В моя пограничен град при учение превърнаха голяма спортна зала в болнична такава с 300 легла на едно място. Нали малка по население и територия България дава значително висок процент за издръжка, поддръжка и други такива за НАТО? Нали дадохме , две ли бяха, безплатни бази на НАТО! Ха сега да вземе и той – натото, да помогне на хората в тази пандемия, а не да си прави учения на някъде си. Вместо тази душегубка с тристата легла, без място за апаратура и медицински персонал, да вземат да се оборудват надуваеми „балони“ с вентилация. Как се отоплява и проветрява тази зала? Някой мисли ли за хората?

 10. Странно е мълчанието по въпроса с хининовите препарати, които трябваше да се задействат за производство от родните фармацевтични фирми. Един олигарх си внесе хлорохинов фосфат и се сега излекуван (така се похвали). Преди два дни попадам на руски сайт за онлайн продажба на лекарства и там о чудо, добре познатия ни препарат Аналгин хинин, ползван от всички ни като основно средство за борба с настинки и вируси преди 89 година е наличен за продажба в същия този онлайн магазин на забележете от цена 73 рубли (1.80 бг лв.) и отново забележете производител е Софарма Болгария. Чудя се какво се чака, видно е, че Софарма има производстените условия и суровините за производство (а пък и здравния министър издаде възбрана за износ на хининови препарати) предполагам, че имат и суровина за производство. Та питам аз, какво чака държавата, някой да внесе препарата от Франция и да го подари на крисизния щаб и той да го разпределя само за богоизбрани. Докога ще мълчим.

 11. Весе, Весе
  Уби рибата! И тази дето я няма по пазарите! Велик пример на …………. срем ме е да напиша думата! Като деца си викахме един на друг – „Шубето е голям страх“. Боже, боже колко години назад ме върна!?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *