« Върни се назад Публикувано на 20.11.2023 / 9:47

А БЕ, ЩО ВСИЧКИ „ЕКСПЕРТИ“ МЪЛЧИТЕ ЗА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ, С ПРИСАДЕНАТА КОСА И ПОПРАВЕН НОС ОТ СЛАВЧО ХРИСТОВ?! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НОСИ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСЯКА ОПЕРАЦИЯ НА МВР И ТОЧНО ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ШУТИРАН, АМА Е ЛИЧНА КАПИЯ НА „ГНОМА“ И ЗАТОВА ПРОСТОИДИОТИТЕ СИ ИЗМИХА РЪЦЕТЕ СЪС ЗАМ-МИНИСТЪРА!

Всеки, ВСЕКИ, който и най-елементарно разбира от МВР и служби, знае, че единственият отговорен за всяка операция, извършена от МВР, е главният секретар на МВР, защото именно Главният секретар на МВР отговаря за оперативната дейност на вътрешното министерство и представлява професионалното ръководство на МВР.

В случая имаме главен секретар на МВР Живко Коцев.

След погрома в столицата НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ, както от така наречените „експерти“, налазили телевизии и медии, така и от самите слугински безхаберни медии, не споменава дори името на главния секретар на МВР! Дори не го споменават като длъжност, уж, „анализирайки“!

Вместо да бъде искана оставката точно на главния секретар на МВР, неадекватното зомби, което имаме като ПП/ДБ премиер уволни … заместник министъра на МВР Темелакиев. Действие – напълно кретенско и безсмислено.

Ако някой трябваше да изхвърчи на минутата от МВР, то това е точно главният секретар на МВР, защото именно той носи пълната отговорност за оперативната работа на МВР.

Защо НИКОЙ, АМА СЪВСЕМ НИКОЙ, не пита кой е подписал и утвърдил плана за въпросната операция на МВР в нощта на погрома? Заместник министърът или главният секретар на МВР?!

И сега е ред на АФЕРА да ви обясни защо именцето, дори длъжността на именцето на Живко Коцев, като главен секретар на МВР, не се споменава.

Защото:

Главният секретар на МВР Живко Коцев е ЛИЧНА КАПИЯ НА „ГНОМА“ АТАНАС АТАНАСОВ.

Живко Коцев дължи цялата си „кариера“ в МВР точно на „Гнома“, респективно на Иван Костов, а още по-респективно на … Славчо Христов.

Главният секретар на МВР Живко Коцев, който е лична капия на „Гнома“ Атанасов, и който се мандахерца по тв студиата иначе с лъскави скъпи костюми и ексцентрични вратовръзки, и кърпички в джобчето на сакото, дължи присадената си коса и преправения си нос – а познайте на кого! – на Славчо Христов!

Сега, нали ви е ясно, защо Денков, атанасовци и ПП/ДБ компания не смеят да гъкнат на тема главен секретар на МВР и дори си позволяват да демонстрират абсолютна некадърност и непрофесионализъм, НЕспоменавайки дори, че именно главният секретар на МВР носи цялата отговорност за операцията на МВР.

Апропо, като непрекъснато и натрапчиво се пита къде е бил вътрешния министър по време на погрома, защо никой не попита къде е бил главният секретар на МВР Живко Коцев, с оправената коса и нос от Славчо Христов? Да не е бил на гости на „Гнома“ с когото са съседи?

Сред МВР, както и сред всяка гилдия, както впрочем и сред всички протестиращи, независимо какви са те, има лумпени, идиоти и вандали, и в България обикновено те се знаят наизуст, да не говорим пък във футболните агитки. Ченгетата превишили правата си, разбира се, трябва да понесат отговорността си.

Но!

Този, който носи цялата отговорност за действията на МВР е главният секретар на МВР, защото той отговаря за оперативната работа и действията на МВР.

Защо не го пипат? Защо никой не споменава и именцето му дори?

Защото е човек на ПП/ДБ, лична „творба“ на „Гнома“ и Славчо Христов.

И искайки оставката на вътрешния министър, „гномове“ и денковци целят точно въпросния „денди“ с оправения нос и коса от Славчо Христов, да стане вътрешен министър. Схема „копи – пейст“ като с шефа на ДАНС и Петър Петров, когото искат да набутат за шеф на ДАНС. Същият Петров, който пък политически е кадрувал, за което призна вътрешния министър и заради което незабавно трябва да бъде шутиран от ДАНС.

Тия пп/дб не са само простоидиоти. Мръсници са.

Веселина Томова

«