« Върни се назад Публикувано на 21.12.2023 / 18:19

А, БЕ, ЦВЕТАНКЕ, ТИ ЩО НЕ Я ПИТА ТАЯ, ДЕТО НЕ МОЖЕЛА ДА ПРОСТИ, НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЙНИЯТ НАЧАЛНИК РАДЕВ ТОЗИ, КОЙТО ВСИЧКИТЕ ТИЯ „БЕЗ КОИТО БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е СЪЩАТА“ НИ ГИ НАТРЕСЕ И РАЗМАЗА ДЪРЖАВАТА?! ТОЛКОВА ЛИ ТЕ Е СТРАХ ДА И КАЖЕШ В ОЧИТЕ, ЧЕ ТЯ И РАДЕВ СА ТЕПЕГЬОЗИ!

Вицепрезидентът Илияна Йотова каканижи по бтв при Цветанка Ризова. Така благинко каканижи, че си мисли, че упражнява психо сеанс върху зрителите.

Радев и служебния му кабинет били най, най, най, ама най, прекрасните. Кирил Петков бил излъгал за гражданството си, ама Радев не можел да знае, че го лъжат… На което нормалните българите викат – значи е аптал!

Асен Василев трябвало да има „мъжка постъпка“ и да кажел на Радев: „Радев, ти си прав!“. „Толкова ли е трудно?“, невинничко се кокори Йотова.

И вика: „Да им простя? Не мога да дам прошка“. В целия разговор върти, суче и подчертава, че „вие може да им простите, но аз не мога“.

Верно ли, бе, другарко вицепрезидент?

А, бе, Цветанке, ти що не я пита тая, дето не можела да прости, не беше ли нейният началник Радев този, който ни ги натресе всичките тия, дето сега мънкоти Йотова, че не можела да им прости?!

Толкова ли те е страх, бе, Цветанке, от упор, в очите да и рекнеш на тая, че тя и Радев са тепегьози!

И то нагло нахални!

Не било мъжка постъпка на Асен Василев да не кажел на президента, че бил прав? А каква постъпка е тази на Румен Радев ДА ЛЪЖЕ ЦЯЛ НАРОД И ДА НЕ НАМЕРИ ГРАМ МЪЖКО В СЕБЕ СИ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КОЛЕНИЧИ ПРЕД ТОЗИ НАРОД, ЧЕ НЕ ДРУГ, А ТОЧНО ТОЙ НАТРЕСЕ ТИЯ ПРОСТОИДИОТИ И ДЕСНОСЕКТАНТИ, КОИТО РАЗМАЗАХА ДЪРЖАВАТА?!

Да поиска прошка от този народ, когото докара дотук, благодарение на малоумния си крадлив „копринков“ екип и благодарение на американското си слугуване, което сега, ПАК заради психопатийните си властови комплекси трансформира УЖ в руско обслужване.

Служебния му кабинет бил прекрасен… Ай сиктир!

НИТО ЕДИН ОТ СЛУЖЕБНИТЕ КАБИНЕТИ НА РАДЕВ НЕ САМО НЕ БЕШЕ ПРЕКРАСЕН, А ВСИЧКИТЕ БЯХА КАТАСТРОФА!

КАТАСТРОФА, която изпра Бойко Методиев Борисов, изгаври се с надеждите на хората, набута, продуцира и легитимира във Властта простоидиотите, легитимира и политическия им проект, и сега и Радев, и Йотова мигат на парцали „кой ми сра в гащите“.

Нито един умен и прозорлив не чуха, когато още в началото без глас останахме да предупреждаваме НА КАКВИ ИДИОТИ НЕПРЕКЪСНАТО ЗАЛАГА РУМЕН РАДЕВ. Защото в КОТИЛОТО НА РАДЕВ И ЙОТОВА СЕ СЛУШАТ САМО МАСОНИТЕ ИЗМИСЛЕНО СМЕШНИ И КОРУМПИРАНИТЕ „КОПРИНКИ“, КОИТО РАДЕВ НЕ СМЕЕ ДА ПОБУТНЕ ГОДИНИ НАРЕД. А НЕ СМЕЕ, ЗАЩОТО Е ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ, СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО.

Не давала прошка Йотова, народа обичал Радев, верно ли бе, на колко бутилки сте с Радев, че сте толкова убедени?

Не да не давате прошка, трябва да лазите по корем пред този народ ДА ИСКАТЕ ПРОШКА, нахални тепeгьози!

Защото не този народ, а Румен Радев се кълнеше и ЛЪЖЕШЕ ТОЗИ НАРОД,  че „България няма е същата без Кирил Петков и Асен Василев“, защото били голямата работа.

Е,е? Ебаха майката на България, без никакво извинение! И ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ТОВА Е МЕНТОРА ИМ, БАЩИЦАТА ИМ РУМЕН РАДЕВ!

Afera.bg

«