« Върни се назад Публикувано на 12.03.2014 / 8:18

А БЕ, ХОРА, НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ ИЗБОРИ! ИЛИ ТЕ ВЕЧЕ СИ ГИ НАПРАВИХА!

 

Някаква летаргия е обхванала българската част на фейса, вяли коментари, копи-пейст на статии, снимчици, тук-там някой се оплаква, че е блокиран или че той е блокирал някого. Дежурните от ДАНС умират от скука. Боко се фръцка със собствените си некадърни фотоси от таблета(някой да му беше обяснил за фотошопа), Меркел се изцицила. Извънземните и днес не дойдоха, май само взеха Малайзийския самолет. Оная от Аляска иска ядрена война, добре, че никой не й обръща внимание.

Съвета за сигурност затова е съвет, да се съветва, не да взима решения. Китай затова е най-великата нация вече, каза на руснаци и американци да си налягат парцалите и да ги гледат в очите(колкото и да е трудно да оцелиш тия цепки). Даже Шампионската лига вече не е интересна, Милан пада, Байерн отбива номера!

В „Под прикритие“ една Емануела през 3-4 секунди е с гащи и без гащи, Къци вече е Кец, Нети засенчи Лайза Минели, „Дързост и красота“ още ни събужда, БТВ-то ни приспива малко след като сме се събудили, НОВА се чуди как да го направи преди тях. Цецето Ризова дуе джуки, а Митака Цонев си гледа часовника по-често от ватман на предпоследна спирка.

Боавска обяснява, че флейти по-добре от Кузич, бат Петьо вече в либерал, Слави Биата е НФСБист, Ореха даже проговори, ама по-добре да бе мълчал. И още какви ли не турски, амерички и паневропейски бози!
А бе, хора, защо нищо не се случва! Нали щяхме да правим избори!

Или те вече си ги направиха?

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

«