« Върни се назад Публикувано на 06.03.2023 / 10:58

А БЕ, РАДЕВ, ТВОЯТ КОПРИНКОВ ЩО БАЧКА ЗА „ШАРЛАТАНИТЕ“ „ПП“&ДБ?!

Радев, АФЕРА откак си се пръкнал като президент ти отваря клепналите очи що за змии държиш в дюкяна си, ама ти си знаеш, пич, накрая пак ще кацнеш на … наш’та!

А, бе, Радев, твоят Копринков що бачка за ония, които лично ти нарече „шарлатани“ – „ПП“ /респективно ДБ/?!

Ти, ахмак ли си, бе, Радев, или чувалите с кинти повече тежат от изгнилата ти окончателно „храброст“ и „мъжественост“?!

Знаеш ли, Радев, как по места лично твоят Копринков нарежда на „опери“ и шефове на ОД на МВР, как да „паднат“ гласовете за герб за сметка на ПП/ДБ, щото ПП/ДБ са по-ближещи американското посолство от ближещия, за да спаси задника си Боко, а?

Копринков, как дела с Бачийски и Кела в Бургас, а, смешник?!

Димитър Илиев „Ялтата“ от коалиция „Заедно“, Радев, не ти ли рече в очите угоднически: „Дайте ни Копринков да оглави политическия проект“, а?! После зад „Заедно“ не стоял Копринков и копринковците му, айде холан, инкярчета предателски, ниедни!

Знаеш ли, Радев, в колко идиотски полит. „проекти“ се е напъхал твоят Копринков и чрез бизнесмените около него, дето са зинали, понеже са много „бедни“, да налапат ако може и те целия келепир на държавата?

За масона ти Узунов, изобщо даже не обелваме и дума, Христо Иванов не слиза от джипа на оня неговия…

Радев, щяхме да го кажем от упор, че си много прост, ама пусто сме възпитани.

Още се туткай, още! Още търси начини да разкараш „елегантно“ Копринков, както Боко бил разкарал Цецо заради асансьора, още слушай олигофрените около тебе, които така те съветват, че накрая ще ядеш точно от тях дебелия!

Какъв мъж си, бе?!

Като една шушумига, твой подчинен, държавен чиновник, не можеш да шутираш вече години, а той не може да носи дисагите вече, пълни с … а познай с какво!

От кво те е шубе, бе, „смелчага“? От курвите? Е-е? От един селяндур, който се прави на Фуше и на Дон Корлеоне в читалищен спектакъл?

Къв мъж си, бре? Търсел „елегантен начин да разкара Копринков“? Ай сиктир, бе! Ти да не си джендър елегантен, бре?

Аман от държава без мъже и плашипутарници, които са и начело!

Аре, Радев, остани си със здраве, ама като те почнат да те импийчмънтосват, и като твойте ти забият нож в гърба, и Копринков и „пътя на копринката“ като паднат в капана, а той е близо, повярвай ми, да не хукнеш да търсиш АФЕРА, която що е рекла – все е вярно, да те спасява?!

Късно ще е, либе, за китка!

Веселина Томова

«