« Върни се назад Публикувано на 14.11.2014 / 22:33

А БЕ, ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ ЗАБЪРКА ЛИ БОЙКО БОРИСОВ С ХИТЛЕР?!

Pосен ПленелиевУмоляваме онези, които са пропуснали участието на президента Росен Плевнелиев в „Панорама”, да го направят незабавно. Най-вече психиатрите. Като гледате записа, ваблегнете на жестовете, мимиките, движението на тялото, очите, ушите, веждите и заучените ръкомахания. Има нещо гнило в менталното състояние на Плевнелиев, да ни прости Господ и 4-ти километър.

Росен ПлевнелиевИначе Плевнелиев наговори толкова „санирани“ глупости, че няма абсолютно никакъв смисъл да ги цитираме.
Обаче. Плевнелиев се напъна да сравни Тодор Живков с Хитлер и се нахака в … Бойко Борисов.
Ето как: „Режисьорите на прехода режисират Тодор Живков като човек от народа. Строял пътища, било евтино. Но човек от народа ли е този, който стартира Възродителния процес? Който беше готов да хариже България за 16-а република? За фашизма има ли разделение? Не. Всички сме наясно. Германия направи своя прочит. Другите западни страни – също. Всички го направиха. Даваме ли си сметка, че Хитлер е строял пътища, че престъпността била сравнително ниска? Правили ли го това човек от народа?
Pосен ПлевнелиевА сега де! – „Даваме ли си сметка, че Хитлер е строял пътища, че престъпността била сравнително ниска?”.
Че това са любимите фукни на Борисов! От което следва, че президентът направи характеристика на Бойко Борисов, махайки ръчички като наляво – надясно, напред – назад.
Докато Плевнелиев чупеше китки в телевизора, Фейсбук избухна от потрес. Там го наричат „и.иот”. Естествен.
Pосен ПлевнелиевAfera.bg

«