« Върни се назад Публикувано на 17.06.2023 / 15:43

А БЕ, ЛИЦЕТО БОРИСЛАВ БОБИ САРАФОВ, Я ВЗЕМИ СЕ КАЧИ НА ТРАКТОР И ИДИ В БАНКЯ, ПОСЛЕ В „БЕРЛИН“, А НАКРАЯ ЗАНЕСИ ЕДИН ПЛИК В „8 ТЕ ДЖУДЖЕТА“, И ТОГАВА ЛЪЖИ НА ВОЛЯ КОЛКО СИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЗАВИСИМ И КАК ВЛАСТИТЕ ТРЯБВАЛО ДА БЪДАТ РАЗДЕЛЕНИ!

Лицето Борислав Боби Сарафов:

„Във връзка с различни позиции на представители на политическите партии и в качеството ми на временно изпълняваш длъжността главен прокурор, избран от компетентната прокурорска колегия във ВСС, съм длъжен да заявя, че:

Фундамент на правовата държава е спазването на принципа за разделение на властите.

Гаранция за устоите на демократичното общество е ненамесата на законодателната и изпълнителната власт в дейността и функционирането на съдебната власт.

Всички участници в политическия процес, осъществяващи функции на държавно управление, извън съдебната система, следва стриктно да съблюдават духа и буквата на Конституцията на Република България и да се въздържат от намеса, изразяваща се в пряко въздействие или внушения, които накърняват устоите на правовата държава.

Призивите за реформи в съдебната система следва да намерят реализация чрез законодателство и решения в рамките на компетенциите, за да се възстанови нарушения баланс между властите в интерес на обществото“.

АФЕРА:

А бе, лицето Борислав Боби Сарафов, за какво разделение на властите говориш точно ти, бре!

Туй „комюнике“ Севда на Боко Тиквата ли ти го написа?!

Я вземи се качи на трактор и иди в Банкя, после в „Берлин“, а накрая занеси един плик в „8 те джуджета“! Дестинациите и превозното средство са ти познати, нали? Точно на теб, дето не си изобщо „политически обвързан“, ама изобщо не си обвързан, и дето още преди осем години в телевизионен ефир точно като прокурор и то висш, изрече, че винаги си гласувал за ГЕРБ!

Срам, нямаш ли, поне да мълчиш, че си потънал до гуша в … И с политическите си зависимости, освен другите, покрай „8 те джуджета“?!

Afera.bg

«