« Върни се назад Публикувано на 28.10.2023 / 21:19

А БЕ, КОЛТУКЛИЕВА, ЩО СИ НЕ СЕДНЕШ НА ЗАДНИКА, А АКЪЛ ДАВАШ НА ДАНС?! СМС НЕ СИ НАПИСАЛА САМО ОЩЕ НА КАРЛСОН, КОЙТО ЖИВЕЕ НА ПОКРИВА!

Соня Колтуклиева е известна предимно с две неща – покрай аферата КТБ, където се прочу с непристойни действия и взети едни пари, и с това, че пише СМС-и на когото свари от Властта, че после и ги публикува напоително като „разследвания“ или дописки със заглавие „скандално“.

Тая вечер Колтуклиева пак написала СМС. Тоя път на шефа на ДАНС Пламен Тончев, да го пита и разпитва, и да дава акъл, как доклада на ДАНС бил „бездарна ингрига“. И си публикува безумния СМС като едва ли не фундаментална статия.

Щом Колтуклиева взе да разбира от ДАНС, положението наистина е мамата си трака.

А, бе, Колтуклиева, що си не седнеш на задника, а акъл даваш на ДАНС?! СМС не си написала само още на Карлсон, който живее на покрива, ама де да те знаем, може и на него да си писала и още да чакаш отговор.

Докладът на ДАНС бил „бездарна интрига“ дава оценка не кой да е, а … Колтуклиева, съвсем в унисон с другия „умник“ Денков, нарекъл доклада на ДАНС „теория на конспирацията“.

Колтуклиева прочела доклада, нищо, прочела, ама нанай!, защото доклада не е публикуван в пълната му цялост, а Труд са публикували само кратка извадка и факсимиле, което означава, че Колтуклиева нищо не е прочела, ама пищи, че било „бездарна интрига“.

И пише СМС на шефа на ДАНС, щото е капацитет Колтуклиева като че е от ЦРУ.

Целият свят разбра, освен „простокировата компания“ и присъдружни десносектанти, какво ПРЕСТЪПЛЕНИЕ извършва заместник министъра от ПП Михаил Стойнов, само Колтуклиева вика, че доклада бил „бездарна интрига“.

Колтуклиева, тия СМС-и, дето ги пишеш наляво – надясно показват единствено комплекс, че не те отбелязват и понеже не те отбелязват, ти пишеш ли, пишеш смс-и, публикуваш си ги, без да получаваш отговори, и така си мислиш, че си … фактор.

Много ти се иска да имаш контакт с ДАНС, ама тя така тая работа не става. И не всеки става за тая работа.

Да напишеш такава глупост в медията, в която работиш, означава само едно – поръчка. Да наречеш доклада на ДАНС „бездарна интрига“ след като има очевадно престъпление, заковано от ДАНС, означава, че си меко казано абсолютна непрофесионалистка в журналистиката. И обслужваш определени интереси с глупавите си пинизи със смс-и.

Ако обаче толкова те сърби, пиши смс-и, Колтуклиева, пиши…

Шефът на ДАНС ще си го премести.

Afera.bg

«