« Върни се назад Публикувано на 10.12.2014 / 19:55

А, БЕ, КАК НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН ГЕНЕРАЛ ДА МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ, А НЕ СЪС ЗАДНИКА?!

Генерал„Генералчета”. Един подир друг. Като под команда с натискане на копчето. Всичките – на Бойко Борисов, Костов и Доган – или поотделно, или на тримата вкупом.
Атанас Атанасов.
Димо Гяуров.
Иван Драшков.
Бриго Аспарухов… И още…

Ген. Васил Василев, който последен /засега!/ се включи в пласмента за Петко Сертов – с „личната драма”: „„Мисля си за личен мотив при изчезването на Петко Сертов, защото си е взел документите. Може да има друг телефон в себе си. Ако си беше забравил телефоните, щеше да се върне да си ги вземе. Нали така. /б.р. Потресаващо безхаберие и некадърност! Ако това е „анализ”, леле, Боже!/
През последните дни, ако някой бе анализирал внимателно думите, с които „генералите” коментират изчезването на Петко Сертов и медийните местенца, където го правят, щеше да установи безапелационно поне две неща.
Първото е, че или българските „генерали”, свързани със спецслужби, са абсолютно некадърни малоумници и второто – или, че умишлено и мерзки мислят всички за идиоти в тази държава, пласирайки удобни някому глупости.
Ако това са ни „генералите”, аман ни е държавата. А тя си е аман, както се вижда.
Мерзавски, същите тия „генералчета” и присъдружията им от типа на Методи Андреев, сега се сетиха да реват срещу … „драшковчетата”, овладяли службите, благодарение на Костов, Доган и Борисов. ЗАЕДНО!!! А сега пищят, защото се натискат да ДОРАЗСИПЯТ ЗАПОЧНАТАТО СРУТВАНЕ НА СЛУЖБИТЕ ОТ ТЯХ.
Как не се намери един генерал в тая държава да мисли с главата си, а не със задника, когато си позволява да коментира случая с Петко Сертов?!
Няма и да се намери, защото ВСИЧКИТЕ през годините разказаха играта на службите и МВР. И сега там се подвизават „подчинени” по „професионализъм” и на АФЕРА. Апропо, както написа първи сайта „БГ Снайпер“ по лична заръка на Бойко Борисов започна „заглушаването“ на случая с Петко Сертов с ваденето на „разработки“ и шумни „операции“. Часове след като го огласи „БГ Снайпер“ и хоп! – тумба – лумба „операция“ „черно тото във футбола“. Честито на баламурниците. И на „генералчетата“, махащи гащи в „постановката“.

Afera.bg

 

«