« Върни се назад Публикувано на 27.02.2023 / 13:06

А БЕ, ГЕШЕВ, „АМЕРИКАНСКИЯТ ШПИОНИН“, АВЕР НА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, СЕ ХВАЛИ, ЧЕ СИ УРЕДИЛ НЕЩАТА С ПРОКУРАТУРА! ПОГВАЙ ГИ ТИЯ СПЕКУЛАНТИ И ИЗМАМНИЦИ, ЧЕ „АФЕРА“ ЗОР ВИЖДА ВЕЧЕ ДА ВЪРШИ РАБОТАТА НА ВСИЧКИТЕ ИНСТИТУЦИИ!

На 7.02.2023 АФЕРА публикува:

На 8.02.2023 АФЕРА публикува:

„Американският шпионин“ бе разпитан в ГДБОП, засече единствена АФЕРА.

В ГДБОП е образувано досъдебно произвоство по сигнал, че добилият популярност като „американския шпионин“ Калин Едрев, който лъсна с кореспонденцията си за аверите си Кирил Петков и Асен Василев, е източил 90 000 лева от частно дружество.

АФЕРА разкри още, че преди време Калин Едрев заедно с двамата партньори регистрират търговско дружество, което търси заем от половин милион лева.

Едрев обещава на партньорите си, че ще уреди въпросната сума, но след първия преведен транш по банков път от 90 000 лева, той лапва кинтите и заминава за Дубай, където посещава скъпи хотели и ресторанти.

„Невидимият дрон“ на АФЕРА засече, че „Американският шпионин“ Калин Едрев вече се е похвалил, че всичко бил уредил с прокуратурата и нищо нямало да му се случи.

Прокурор по досъдебното производство е прокурор Светлана Димитрова от СРП.

А бе, Гешев, кой е тоя „американски шпионин“, плътен авер на Кирил Петков и Асен Василев, че се хвали, че си е уредил „невинността“ с прокуратурата, а?

Я, подред на номерата, Гешев, тия спекуланти и измамници от компанията на Кирил Петков и Асен Василев, че зор виждаме вече от АФЕРА да ви вършим ние работата на всичките институции!

Afera.bg

«