« Върни се назад Публикувано на 06.05.2024 / 19:35

А БЕ, БТВ, НЕ СТРЕСИРАЙТЕ БЕЗЛИЧНАТА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА, ЧЕ ХЕПТЕН НЕ МОЙ Я ЗАБЕЛЯЗА НИКОЙ! ТЯ, НЕ ЙОРДАН ЦОНЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС ВЪВ ВАРНА, ЛИСТАТА, СТЪКМЕНА ОТ САЛИ ТАБАКОВ С „ШЕФА“

Ало, bTV, не мой така! Не стресирайте и без това безличната Филиз Хюсменова, че хептен ще се изгуби в пейзажа и не мой я забеляза никой!

В централната емисия на новините си bTV съобщи, че водач на листата за ДПС във Варна е Йордан Цонев. Ама не е!

Водач е Филиз Хюсменова, а Йордан Цонев води във Велико Търново.

Въпреки че ако питате АФЕРА Йордан Цонев трябваше да води във Варна, ама нейсе, така е, когато някои неща се решават на огромно количество водка.

Листата на ДПС за Варна всъщност е плод на  лицето Сали Табаков – бивш областен председател на ДПС, разследван от КПКОНПИ и прочул се с бруталното си мутренско поведение, заради което бе тихомълком игнориран. Крути действия срещу него не бяха обаче предприети, тъй като както се хвали самият Сали Табаков – „Шефа“ е негов и е зад гърба му.

След Филиз Хюсменова втори в листата на ДПС е новият областен председател на ДПС – Варна Месут Рушид, човек на Сали Табаков.

След това, което успя да сътвори Сали Табаков в ДПС – Варна организацията е башкъ, а Филиз Хюсменова, тропосана да прави турове за овации из Варненска област, нищо не прави, освен да е илюстрация на туровете за овации, видно от снимката.

Отношението към Варна откъм листа на ДПС е красноречиво. Сега да видим кой ще дава парата и как Хюсменова ще я осигури. АФЕРА ще наблюдава изкъсо процеса, защото той винаги е много интересен. И показателен.

Afera.bg

«