« Върни се назад Публикувано на 02.11.2014 / 19:39

А бе, Борисов, огледай се, бе! Бареков клечи коленичил да го гушнеш!

Бареков и БорисовАз бих посъветвал ГЕРБ да се поогледа в парламента, за да види дали няма да открие по принципни политици, с които да направят необходимите реформи. Ако правителство не може да бъде направено с Патриотите и Реформаторите, то ГЕРБ трябва да потърси нови партньори, които са единни и консистентни като съдържание, а не такива групи, които във всеки един момент могат да се разпаднат на две в парламента. Много е възможно Реформаторите и Патриотите да се разпаднат. Бих посъветвал да се направи още една лидерска среща, на която да се съберем всички преди да се вземе решение за разпускане на Народното събрание и отиване на нови избори. Според мен това ще е една последна възможност за съставяне на кабинет.
В сряда ми предстои важна среща с ръководството на групата на консерваторите в Европарламента, за да ги информирам как вървят преговорите за съставяне на правителство в България. Вчера в София пристигна писмо от нашия президент Саид Камал, който призовава между ГЕРБ и Българския демократичен център да се сформира силно дясно-центристко правителство„, цепи ефира Николай Бареков, който, ако си спомняте, нямаше да допуска Борисов никога да управлява, врещеше, че е поръчител на убийства, и че е ограбил държавата.
Същият Бареков, който преди да се изтипоса като „политик”, слугуваше на Борисов и Цветанов, а после по поръчение на Шахматиста изигра ролята на „враг” на Борисов, днес клечи и за пореден път се самопредлага на Борисов да гушне.
Гнусна история.
Afera.bg

«